Секс навици, които убиват страстта в леглото

Една и съща секс поза години наред няма как да не разруши връзката ви
10 авг 2012 19:21, Мария Дуковска
53
Секс навици, които убиват страстта в леглото
Снимка: Reuters

Замисляте ли се колко често правите едни и съща неща в леглото, казвайки си, че този път ще е за последно? Но следващия път правите същото и така месеци и дори години наред. Докато се превърне в сериозен навик, който почти никога не нарушавате.
 
Е, ако имате и секс навици, които не обичате да престъпвате, може би трябва да се замислите докога връзката ви ще издържи на еднообразието и скуката.
 
Ето кои привички в леглото могат да ви изиграят лоша шега в бъдеще:
 
Една и съща секс поза години наред

Едва ли има по-голям страстоубиец от мисионерската поза, която практикувате години наред. Как ще имате желание за секс, като знаете по план какво следва в леглото? Разчупете статуквото, променете стила и позата, за да помогнете страстната тръпка отново да се завърне в интимния ви живот.

Секс на тъмно

Присъщо на дамите, къде от срам и притеснение, къде заради понатрупани излишни килца, но най-често те са виновникът сексът да се случва само на тъмно. Това обаче може сериозно да навреди на любовната ви връзка, защото е всеизвестно, че мъжете обичат с очите. И се радват да видят голото ви тяло, дори и вие да мислите, че не сте в перфектна форма. Решението е да запалите повече свещи, които ще направят светлината приятно заглушена и романтична, но все пак достатъчна, за да може партньорът ви да се наслади на гледката.

Само мъжът съблазнява

Навикът, който притъпява възбудимостта на мъжа, е когато той е единственият инициатор сексът да се случи. Колкото и търпелив да е той, на всеки мъж би му писнало, ако само той приканва за ласки под юргана, а нежната му половинка все си прави оглушки. Забравяйте за умората и домашните задължения от време на време и бъдете съблазнителката, за която той мечтае. Само така може да запазите тръпката и страстта във връзката!

Още интересна информация може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: връзкасекслюбовпоза
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НА СНИМКАТА СА СЮЗАН СЪРАНДАН НА 66 ГОДИНИ И *** РОБИНС НА 53 ГОДИНИ . ЗА ЛЮБОВТА РАЗЛИКАТА ВЪВ ВЪЗРАСТА НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ.
42
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
е ми какъв е проблема, сменяш човека и всичко е Оки
41
2
 
2
 
! Отговори
кака пена преди 11 години
нема мъж, който да не чеше чуждо.
40
4
 
2
 
! Отговори
кака пена преди 11 години
СЯ ша ви кажа аз на вас кон боб яде ли!!!! Ша ми се тунквате по работно време!!! Ааааааааа, махаааа!!! Ся сериозно - нема мъж, който да не почесва чуждо, тъй да знайте омъжени дами :P Просто свикнете, че некоя друга му ползва чесалото! И по-добре да НЕ знаете коя е. /ако е грозна, е по - леко де!/
39
1
 
1
 
! Отговори
дългоушко преди 11 години
Интимността е върха във вихъра на душата, но не и цел в любовта.
38
3
 
13
 
! Отговори
дядо ви преди 11 години
Съвремените хора са много ***, претенциозни и егоисти, затова масово връзките се разпадат за 3, 4 години. Примерът с бабата и дядото долу е показателен. Сигурно разнообразният секс ги е задържал 60 години. Я бой и много работа и ще ви видя дали ще имате време за капризи и превземки.
37
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нииищо не може да ми убие страстта кат я има и нищо не може да ми я върне кат се е изпарила.
36
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всяко нещо преминава през някакви етапи и влюбването е един етап от съвместния живот на една двойка. Не можете да обвинявате другите и да обобщавате за всички двойки неудачите или успехите в сексуалния си живот. Аз зная, че това взаимоотношение трябва да се основава на любов, която еволюира, преминава през обичта към създадените с любов деца и съответства на нашите духовни потребности и общи ценности и цели. Не може да се обясни, ако не се преживее. За това се казва -взаимна любов или обич.
35
0
 
28
 
! Отговори
www преди 11 години
Мен много ми е чудно баба ми в какви пози е заставала на дядо ми, че са заедно вече 60 години!
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
имам новина за всички младежи, вярващи че приятелката/жена им ще в влюбена в тях цял живот, а не максимум 2 години, без да има забежки, без да й доскучае от вас и без да иска да ви разкара рано или късно - в грешка сте.
33
1
 
6
 
! Отговори
до 36 преди 11 години
Типична реакция на механичния секс. Кой ти каза това? Защо искаш повече от другите , а не от себе си? Всичко ли знаеш? Сексът не е това колко пъти си го направил и с колко партньори, а качеството-общото удовлетворение от акта.Както обикновено, най-хубавите неща са най- прости, стига да имаме търпение да ги схванем. Винаги ще сте разочаровани, когато няма любов в секса, а само страст. Да правиш секс е върхът на интимно изживяване, което е най-съвършената изява на духовното на ниво физика.Успех
32
0
 
5
 
! Отговори
До 31 преди 11 години
...и другите след него. Вие откъде сте сигурни, че сте съвършени в секса?! Ами ако питаме вашите партньорки? Проблемът не е в това кой е по-велик, а в това какво е умението ни да си доставяме взаимно удоволствие. Така или иначе, скуката в сексуалните отношения е егоизъм-високо самочувствие на мъжа, че "голям го вади", жената, премълчаваща неудовлетворението си от контакг.та си с нерез. Извинете! Сексът е изкуство-като имате интернет - прочетете. Ще разкриете неподозирани качества у партньора си.
31
1
 
8
 
! Отговори
бат пешо преди 11 години
аз искам и дупките да разнообразя ама моята не та не как да я накарам
30
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
имам новина за всички девойки, вярващи че приятелят/мъжът им ще в влюбен в тях цял живот, а не максимум 2 години, без да има забежки, без да му доскучае от вас и без да иска да ви разкара рано или късно - в грешка сте.
29
3
 
48
 
! Отговори
Баба Яга преди 11 години
Глупости на търкалета........най-важното е да има ЛЮБОВ! Позите не са от значение....ако любовта си е отишла, ако щеш и на абажура да се оправяте....вятър ви вее на бял кон!
28
1
 
4
 
! Отговори
Ха ха хааааа преди 11 години
Кой *** тоз *** народ?
27
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Та не е въпросът да се променят позите, а човекът, щото той е важен в секса. На една ***, както и да и сменяш позите...
26
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Докато човек се разивива, усъвършенства, той остава различен, интересен, привлекателен.
25
4
 
22
 
! Отговори
човек с опит преди 11 години
Както и да си сменяте позите ,сексът години на ред само с един партньор води най-малкото до скука!Естествено пак секса си е хубав ,пак достигате до оргазъм,но все пак в главите ви започват да се въртят фантазии с друг човек !Има 4 възможности:1.Подтискате си чувствата и оставате "верен" само с един партньор до края на живота си!2.Изневерявате за да задоволите нуждата си от разнообразие!3.Разделяте се и после търсите разнообразие.4.Живеете в синхрон и правите суинг с др.семейство без да се лъжете
24
3
 
9
 
! Отговори
Селянин от Варна преди 11 години
Интересно е как псевдоинтелектуалци превъзнасят *** биологичен механизъм за възпроизводство и му придават качества, които той не притежава.