Как се споделя еротична фантазия и какво да спестим на партньора

Никога не признавайте, че фантазирате за чужд мъж или жена
Обновена: 1 окт 2012 21:07 | 1 окт 2012 21:07, Мария Дуковска
19
Как се споделя еротична фантазия и какво да спестим на партньора
Снимка: Reuters

Едва ли има човек, който да не сънува еротични сънища или да не фантазира за интимни ласки с харесван от него субект. Сред най-нормалните неща е да имаме сексуални фантазии и да ги споделяме с партньора, за да ги осъществим заедно.

Съществуват обаче "златни" правила, които насочват двойката кое е позволено да споделите и кое не за еротичните си фантазии:

Никога не казвайте на любимия, че той не участва в сексуалния ви сън.

Така само ще го обидите и накарате да ревнува. А все пак идеята на споделянето е да сбъднете мечтата си в леглото и да ви е хубаво заедно.

Не натрапвайте фантазиите си.

Споделете ги с половинката, но не се сърдете, ако той не се чувства готов да отговори на очакванията ви веднага. Ако са прекалено странни за вкуса му, дайте му време да се почувства готов за тях.

Споделяйте откровено за еротичните ви представи.

Не се срамувайте да признаете, че имате често секс фантазии. Това е съвсем нормално и споделянето с партньора ще ви сближи още повече.

Не разказвайте за фантазия с бившия си.

Освен ако не търсите бърза и болезнена раздяла с партньора, не се изпускайте, че имате еротични мисли за бившия си любим. Това е обидно и ще нарани половинката ви. Представете му фантазията, сякаш не само че той е участник в нея, но и ви е вдъхновил и възбудил да си го представяте. Това признание ще повдигне самочувствието му и ще се постарае да не се изложи, осъществявайки фантазията ви.

Още интересна информация и полезни съвети прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
бай Шано преди 11 години
има една прекрасна БГ-песен "светът е за двама " и там много ясно е казано че с теб или без теб светът е за двама --вечната любов е възможна ,но вечната самота НЕ
9
0
 
2
 
! Отговори
реалистка преди 11 години
до 11.Е, щом така мислиш значи имаш голям проблем със самочувствието.щом съм с партньора си значи ми харесва размер,характер,фантазии и т.н.,по-неприятна ми е лъжата отколкото да ми каже като вчера:видя ли тази жена,направо й бяха изкочили ;) посмяхме се взаимно.
8
0
 
12
 
! Отговори
BG преди 11 години
Добре де, колко *** жена трябва да си , че да споделиш с гаджето си, че имаш еротична фантазия с бившия си, че да трябва да ти напишат, че не е хубаво да го правиш? Логичният отговор е: рядко ***. Жалко, че това явление не е рядко...
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До реалисткаЗащото, твоя НЕ ЗНАЕ какво си фантазираш! Това е идеята, най-вероятно, ако въобще го е занимавала идеята има някаква представа, че мислиш за секс и т.н. но какво точно си фантазираш... няма как да знае. Така че, идеята е да му кажеш, без да споменаваш съседа с големия хур и други директни конкуренти за възпроизводственото му бъдеще. Ако споделиш обаче ще го накараш да се чувства доста специален. Въпреки всичко никога не споделяй ако дори и малко те ревнуват.
6
0
 
7
 
! Отговори
реалистка преди 11 години
това да спестим,онова да спестим,после-бъдете откровени и търсете сродната си душа."Едва ли има човек който да не е фантазирал за друг човек или да не е сънувал че прави секс с друг",вие сами го казвате,като няма такъв човек ,който да не си е фантазирал с друг,тогава защо трябва да се правя на ущипана булка и да си мисля че моя пасе трева и не знае какво си фантазирам .
5
0
 
23
 
! Отговори
Янка преди 11 години
Чии са тези *** съвети в стил предаването на Гала или Марта Вачкова. Пълна боза, по-*** статията не можеше да се напише и с клизма
4
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредната *** статия! Задобрявате! :)
3
0
 
5
 
! Отговори
добре преди 11 години
снимката е 6
2
0
 
20
 
! Отговори
777 преди 11 години
мислиш си, че не си за един ама, май не си попадала на качествени. Може да се окаже, че 2 като тебе са за един. :)
1
1
 
14
 
! Отговори
asd преди 11 години
май много фантазирате в тази статия :)