Какво ни възбужда най-много?

Основни провокатори на сексуално привличане
Обновена: 26 окт 2012 18:17 | 26 окт 2012 18:10, Мария Дуковска
55
Какво ни възбужда най-много?
Снимка: Reuters

Секс още на първа среща – напоследък това става все по-честа практика. Дали обаче е провокирана от повърхностно поведение, или има и други фактори, които я определят – сега ще разберем. Оказва се, че наглед нормалните условия, в които протича срещата ни, могат да се окажат силен „афродизиак“.

Страхът

Има значение дали на първа среща ще гледате комедия или трилър. Според социологически проучвания и опити може да се направи заключение, че когато страхът присъства в дадена ситуация, склонността ни да почувстваме привличане към по-силния човек до нас става по-голяма. Причината се крие в това, че когато страхът вземе превес, тялото ни действа, подтиквано единствено от инстинктите.

Червеното

Вероятно знаете за проучването, направено с група мъже, на които им били показвани снимки на жени с различен цвят на облеклото. Дамите в червено определено водят класацията. Аналогично, жените имат тенденцията да си падат по мъже в същия цвят. Червеното внушава сила, агресия и власт – съответно е нормално да се очаква един такъв мъжки представител да е на висока позиция на работното място, да печели достатъчно пари и да е страстен любовник.

Лявото и дясното

Човешкият мозък е отделна вселена, която специалистите слабо са разучили. Основни заключения лежат в основата на една импровизирана теория, която може да ни е от помощ, когато искаме да постигнем нещо определено.

Лявата половина на мозъка отговаря за преработването на вербалната информация и в нея преобладават положителните емоции. Същото е и положението с дясната половина, но тук външните стимулатори са невербални, а емоциите са по-скоро негативни. Всяка половина от мозъка отговаря за противоположната страна на тялото. С други думи казано – по-вероятно е жена да се съгласи да излезе на среща с мъж, който я е поканил, говорейки в дясното й ухо.

Oще интересна информация може да прочетете в Аz-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
vij kak moje da izkara6 nqkoi lev s po4ti nikvo usilie,nujno e samo da ima6 Paypal account;gleda6 tri klipa i posle otgovarq6 na 3 vaprosa(kato si napravi6 registraciq natiska6 Survey posle gleda6 klipa i natiska6 do survey i otgovarq6 na 8 vaprosa, taka dokato izgleda6 3-te klipa na edin klip dava 9 dolara kato napravi6 1200 dolara si gi pra6ta6 v paypal-a;na den moje6 da gleda6 ne pove4e ot tri klipa-abe cqlata rabota e za 4-5 minuti na den) eto link httpsumixsref=1236219
39
0
 
1
 
! Отговори
просто жена преди 11 години
цветът няма никакво значение, когато главата е празна
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До до 38 - не е 42 , а 46 годишен , и всеки ден му пускате снимки на сайта!
37
0
 
7
 
! Отговори
БЪЛГАРКА преди 11 години
КАТО ВИДЯ ПАРИ СЕ ВЪЗБУЖДАМ НАЙ-МНОГО !!!! НЕ ВЗИМАМ МНОГО ,НА ЗАПАДНЯЦИТЕ М ВЗИМАМ ПО 100 ЕВРО НА ЧАС , А ОТ НАШИТЕ МОМЧЕТА ВЗИМАМ САМО 50 ЛВ. НА ЧАС
36
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да,такава жена
35
1
 
1
 
! Отговори
до 38 преди 11 години
А теб да не би да те възбужда кокала на 42 годишен мъж?
34
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ей , *** от dnes.bg , т'ва ли ви възбужда - кокалите на 42 год. жена , извратеняци!
33
0
 
6
 
! Отговори
ДО БАЙ ТЪПЧО преди 11 години
Рейтинга ти говори красноречиво, но не мога да се сдържа. Браво, пич, чист и готин хумор. Браво.
32
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Транссибирския експрес. Познанство м/у млади хора. Ухажване във вагон ресторанта.Оказва се, че ще спят в едно купе. Тя отива да се освежи в тоалетната, а той я чака възбуден. Мацето идва и почва да се съблича. Първо си сваля перуката и остава с гола глава. Сваля си изкуствените челюсти, после и лъжливите големи цици. И т.н. Пича гледал, гледал и накрая рекъл:-Мадам, като си махнеш п...та, хвърли я на горното легло.
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ku4eto Пък като видят ЗЕЛЕНО почват да пасът
30
17
 
9
 
! Отговори
Бизнесмен преди 11 години
Най-много ме кефи да се гавря с моите работници по цял ден за 15 лева. Опитах и в чужбина, ама там е по-скъпо. За едни и същи пари тука си наемам десет роба вместо един и ги сбърквам. Направо сами си говорят. България е най-доброто място на света за бизнес.
29
1
 
12
 
! Отговори
Оногондур преди 11 години
То и навремето критерият на дядо ми за женска хубост бил:--У-у, каква убава, бяла, бяла, като ***!
28
4
 
42
 
! Отговори
123 преди 11 години
От Рене Зелуегър и нейните лопатки няма как да се възбуждам! Трябваше друга снимка да се сложи, ако автора е искал да провокира сексуално привличане и да разсъждаваме малко по темата.
27
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гениални журналисти сте! Някоя по-отвратителна снимка нямахте ли? Иначе говорите за възбуда... :))) А препратката за другия сайт сигурно ще е още по-*** :)
26
5
 
16
 
! Отговори
IZVERG преди 11 години
MEN SILNO ME VAZBUJDA ISKRA FIDOSIEVA
25
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това което най-много възбужда е чарът на една жена
24
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГОЛЕМИТЕ СНАРЯДИ ,ГОЛЕМИЯ ТИЗГЯХ ДРУГО НИЩО СКЕЛЕТИ И БОЛНИ АНОРЕКСИЧКИ ВСЕ ЕДНО ГЛЕДАМ МЪЖЕ .ФОРМИТЕ И КИЛОГРАМИТЕ ,АЗ СЪМ ДИРЕКТОР НА МЕСОКОМБИНАТ ВИКАТ МИ МЕСАРЯ ОБИЧАМ МЕСОТО РАГУ И ЧИРУС СА ЗА *** НЕ ИСКАМ ДА МИ БИЕ НА КОКАЛ КАТО ПЛЮЩЯ........ДАЙ МИСО МИ ДАЙ ПАДАМ ДРЪЖТЕ СЕ ДРУГАРИ.
23
15
 
11
 
! Отговори
р преди 11 години
За тия ***, които се чудят и коментират снимката - това е Рене Зелуегър и на нея най-вероятно хич не й пука кой какво мисли за 'лопатките' й.
22
1
 
72
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 11 години
А бе яз преди кат видех на жената комбинизона прострен на въжето и бех готов беи направо хуквах да я търся да са сборим,па сега най *** вазбужда една нежна леко запотена и бела бутилка с мастичка,па кат и туря малко водичка,та да са пресече и направо зема *** превазбуждаПа бабата се из фейсбука са мота и де що види нещо го аресва и некви точки трупа за некъв шоколат ама метър голем и един път ми вика-Тъпчо бе,днес кат аресвах наред и са обърках та съм аресала и тебе-кажи как са трие туй,та да не ми са смеят ората бевикам-*** Кино ***,питай *** нещо за магаре,каруца-да ти кажа,*** за твойте виртуални красти ич *** не питай-я налей още една и отивай да клечиш на фейсбука,че току виж ти изяли шоладати ей тъй секи си са вазбужда как си иска,важното е мир да има
21
5
 
22
 
! Отговори
сексманиак преди 11 години
До уважаемата редакцияМоля пуснете и по малко възбуждащи новини, че трети презерватив сменям !Нещо примерно за астрономия, гоооолеееееми планети.... черни дупки, двойни, тройни ... абе групови звезди ! ... опс... ае, ще се ходи до аптеката за презервативи !Прочие, мисля си точа кръвчицата и да я продавам вместо виагра. От демографски срив, ще стане демогрфаски БУМБУМ БУУУУМ :)))