Спа в джунглата на Белиз

Поглезете се в необичайна обстановка
4 фев 2013 08:00,
6
Спа в джунглата на Белиз
Снимка: hotelchatter.com

Има нещо особено декадентско в това да ти направят педикюр в средата на джунглата. Или пък да се потопиш в някаква кална вана и около теб да летят птички, да скачат разни животинки ... Ако не сте чували за спа в джунглата, то това не означава, че не съществува. В действителност чудесни условия за релакс и разкрасяване в сърцето на Белиз предлага комплексът "Maruba Resort and Jungle Spa".

Специалитетът там е пилинг за тяло с минерали и специална кал и носи името „Кал за настроение". Всеки сам избира с какво точно да намажат тялото му, като има помади, които стимулират сексуалното желание, провокират енергиен прилив, разпалват страстта и възвръщат силата.

Най-хубавото е, че всички процедури в комплекса се случват на открито – в специални шатри, под лъчите на галещото слънце.

Апартаментите в комплекса лъхат на екзотика, комфорт и приключения. Те са направени от махагон, а мебелите са покрити с коприна. Навсякъде се носят релаксиращи аромати и има посипани листенца от цветя.

Всичко в комплекса цели да се приближи до природата. Има и странности в интериора, които биха възмутили по-консервативните като дървен пенис, който служи за поставка за тоалетната хартия; стени, направени от палмови листа, покрити с рециклирани стъклени бутилки от бира или безалкохолно.

Ако такъв тип почивка ви допада, пригответе си пачките, защото нощувката започва от 200 долара. Ако пък не искате да спите, а само да се поглезите през деня, пакетната цена е 185 долара, като в нея влизат обяд и две спа процедури по избор.

Как изглежда това чудато място вижте в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: джунглапочивкаSPAБелиз
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
unufri преди 11 години
Я и у нази мога да го сПа, само треа си земем 1кило ракия за сън.:)
3
1
 
3
 
! Отговори
ококорен преди 11 години
Кой спа в джунглата в Белиз?!?!?
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
значи за отскок 200 спане, 185 спа + един бяд и като сложим една лека закуска и още по- лека вечеря вероятно 24 часа ще излязат 500 долара + и да добавим едно гмуркане в синята дупка, направи излиза беС пари. А и то Белиз ей къде е, махала на Каспичан. Моля номер едно да ми се обади, да ми даде телефона на чиляка, че да мога да остявя и мойте оФце.
1
2
 
3
 
! Отговори
макето преди 11 години
нищо пара дека се записва и има ли свободен чиляк да ми гледа офците