Не го притискайте, за да не избяга

Кои са отчаяните дамски ходове в опит за създаване на връзка
Обновена: 25 мар 2013 15:04 | 22 мар 2013 11:38,
20
Не го притискайте, за да не избяга
Снимка: outnow.ch

Много от необвързаните жени в днешно време се фокусират основно върху кариерата и работата си. Покрай тези свои цели те стават прекалено агресивни, амбициозни и често искат да държат контрола върху ситуациите.

Лошото е, че те прехвърлят това свое поведение и в любовния си живот и по-точно в контактите си с противоположния пол. Жените вече не са готови да чакат мъжът да ги забележи, а взимат нещата в свои ръце. Проблемът е, че каквото и да правят, някои от тези жени – флиртуване, излизане по заведения, сърфиране из сайтове за запознанства и т.н., в крайна сметка те продължават да си стоят сами и необвързани.

Понякога им се случва някой да ги покани на среща, но тя си остава първа и единствена. Питате се защо е така? Ами една от причините е, че прекаленото престараване на тези дами в опита им да си намерят половинка има точно обратен ефект.

Повечето мъже все още предпочитат инициативата да бъде оставена в техните ръце и агресивните и независими жени ги плашат. За съжаление дамите от този тип не успяват да си вземат поуки от своите грешки и продължават да се държат по един и същ отчаян начин с всеки следващ мъж в живота си.

А ето и кои са техните най-големи грешки:

Държат се прекалено предизвикателно в сексуален аспект

Сексуалната агресивност и прекалено провокативното излъчване е класически пример за престараване. Това отблъсква повечето мъжете, които по природа са си ловци и не искат „жертвата" да им се предлага на тепсия. Съвременните мъже харесват жените, които могат свободно да говорят за секс и могат свободно да си кажат какво искат в леглото, но държат те сами да ги заведат там. Представителите на силния пол не желаят жени, които отчаяно си просят секс.

Дават си телефонния номер/имейла на даден мъж, преди той да им го е поискал, и му казват: „Обади ми се!", след което те сами му се обаждат.

Ако един мъж харесва дадена жена, той ще намери начин да се свърже с нея, а ако трябва ще ѝ издири координатите сам. Не си мислете, че той е изгубил телефонния ви номер, след като не ви се обажда – шансът за това е минимален. А да му се обадите и да го питате в прав текст защо не ви се обажда, е не само отчаяно, но и направо унизително.

Правят се на прекалено заети и недостъпни

Ако една жена не вдига телефона на мъжа нарочно, ако го кара да я чака с часове на среща, ако го кара да си фантазира за нея и т.н., тя предизвиква силни емоции у него, а това държи интереса му. Ако обаче тя се прави на важна клечка, която от работа и бизнесдела няма време за него, той бързо ще изгуби интерес към нея и ще се насочи към някоя по-свободна и по-весела дама. Тази жена може би го прави, за да изглежда значима и интересна, но в неговите очи тя е хладна и скучна.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
1
 
! Отговори
Иванов преди 11 години
Ееее... сменете снимката бе - ТАЗИ С КОСМАТИЯ НОС Е ОТВРАТ !!
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
поредната заблуждаваща статия агресивните настъпателни жени желаят да бъдат ухажвани, глезени, а когато опира до свалката разчитат на мъжете да поемат контрола над нещата. с тая разлика че поведението им си остава грубо и надменно
13
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Не живеем на Марс, и като се пишат такива статии би било добре да се каже за какъв вид взаимоотношения става дума - дами с дами, мъже с мъже или смесени, които са рядкост и демоде. Смесените отпадат като несъществени, мъже с мъже отпадат защото в статията става дума главно за жени. Написаното за междудамските взаимоотношения е далеч от истината. То е непрекъсната истерия, кървави разправи и самоубийства, и то на фона на зашематяващи успехи в кариерата.
12
0
 
0
 
! Отговори
от 12 преди 11 години
хех, 11 е писал/а почти същото като мен по същото време, но сме различни лица (ако изобщо има някакво значение)
11
0
 
1
 
! Отговори
до 9 преди 11 години
Въпросът не е дали ще й откажат да си легнат с нея, а дали ще й станат гаджета и има ли перспектива за брак. Ей Богу, мъжете никога не се отказват от креватни авантюри. Да твърдиш обратното или да вярваш на обратното, означава да си ученичка най - много в 6 клас.
10
0
 
2
 
! Отговори
до 10 преди 11 години
по скоро ти си заблудената щом си мислиш, че всеки мъж изневерява, а и освен това в статията става въпрос как една жена да си намери постоянен партньор. Ти може и да си легнеш с някой женен ама ще е само за един път и после пак си оставаш сама....
9
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
---че кво им има на женените мъже? Да не са импотентни? Или пък намекваш, драги Анонимен 9, че са верни на съпругите си? Няма такива животни. Вече няма.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Едва ли има жена дето да и отказват всички. Ако изглежда добре никой няма да и откаже, ако не е толкожа добре но се облече добре пак няма да и откажат. Единствено ако е мъжемразка или си е харесала женен мъж може да удари на камък, но все още има време да се замисли по въпроса....
7
3
 
5
 
! Отговори
Мисията невъзможна преди 11 години
Хем "еманципирана", т.е. "освободена", хем обвързана - малко ми прилича на хем душата в рая, хем туй в онуй.
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какви са тези клишета.Дамите искали сериозна връзка, а мъжете бягали...Глупости.Както има мъже ,така има и жени ,които не искат сериозна връзкаи такива ,които пък искат.Това са остарели стериотипи.
5
2
 
10
 
! Отговори
Джакомо Казанова преди 11 години
"За съжаление дамите от този тип не успяват да си вземат поуки от своите грешки и продължават да се държат по един и същ отчаян начин с всеки следващ мъж в живота си."На това аз му се казвам "липса на интелигентност", защото много често съм го срещал у жените.
4
13
 
7
 
! Отговори
1912 преди 11 години
По-големи глупости не бях чел скоро. "Не го притискайте, за да не избяга" - това е все едно да плашиш куче със салам.
3
5
 
7
 
! Отговори
:)към 1 преди 11 години
Не го притискайте, за да не избяга:)))много вярноТо това и за политиката важи, не само за любовните игри:)))
2
0
 
22
 
! Отговори
Kratos преди 11 години
Ако мацката ви притиска с пистолет и катана и сте във филм на Тарантино...you are fucked!Сериозно-кой ги намира тия снимки и пише тия статии...
1
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
глупости на търкалета!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!