Ерогенните зони, които водят до изобилие от оргазми

Изучаване на тялото е пътят към страстта
Обновена: 10 май 2013 21:08 | 10 май 2013 21:08, Мария Дуковска
42
Ерогенните зони, които водят до изобилие от оргазми
Снимка: Sxc.hu

Темата за секса е деликатна и чувствителна, също като самия акт. Изучаването на телата няма как да се пробуди като интерес в нас, ако не сме свързани с партньора емоционално. Това е дълбок процес, плод на дългогодишни изследвания и анализи.

Често преди самия акт не успяваме да пробудим напълно женствеността си. Това обикновено се дължи на една несигурност в това доколко сме привлекателни. Може да бъдем притиснати от някакви табута, които сами сме си наложили. Няма нещо, което да е забранено, когато става въпрос за сексуални преживявания.

Приятните емоции зависят и от двамата участници в сексуалния акт. Освобождавайки съзнанието си, доверявайки се на половинката, ние трябва да сме готови да посрещнем една експлозия от оргазми и страст. Всяка интимна игра започва различно, но общото между всички тях е изучаването на тялото. Собственото ни тяло и това на любимия. Преоткривайки себе си, ще сме привлечени все повече от другия.

Като истински изследователи можем да се впуснем в изучаването на ерогенните зони. Всеки път щом открием нова, ние сме готови за ново сексуално пътешествие, изпълнено с много вълнение и отдаденост. Кои са онези, които открихме и други, за които забравихме?

Тилът

Малко позната ерогенна зона. В източните култури се приема, че бъде ли открита, носи невероятно изживяване. Докосванията и целувките могат да продължат и по шията, спускайки се към раменете и гърба.

Стъпалата

Нежните докосвания или лек масаж, отпускат максимално партньора.

Тазът

Бедрата и зоната около тях са изключително чувствителни.

Ушите

Те са наситени от чувствителни нерви. Докосвани, могат да ви доведат до екстаз.

Дланите

За тях едва ли бихме се сетили. Масажирайте дланите и пръстите с леки движения. Пробвайте и вижте какво ще откриете.

Вътрешната част на бедрата

Галете ги и ги целувайте, не подминавайте тези зони по време на любовната игра.

Дупето

То е чувствително не само при жените, но и при мъжете. Докосвайте го нежно и ще усетите как той настръхва от удоволствие

Останалите прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
5
 
! Отговори
НВ преди 10 години
За дланите мога да ви кажа че особено много важно е в тях да има няколко банкноти вършат много хубава работа.
30
0
 
1
 
! Отговори
Alex UK преди 10 години
Вижте ръцете бре, то това е мъж отвсякъде, как може такава подигравка с писеца на съфорумния мъж бре!?! :-))
29
1
 
0
 
! Отговори
пидал преди 10 години
къв е тоз *** на снимката :D
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 31-ви от третия пол хахаха
27
0
 
4
 
! Отговори
31-ви преди 10 години
ако трябва да сме честни:) някои мъже пък много хигиенични нещо стават... за пример-снимката. Голямо чудене се чудят от кой пол е:)))))
26
0
 
3
 
! Отговори
true преди 10 години
Има донякъде истина в това, което пише блек рама по-долу, ако трябва да сме честни. :) И все пак случва се и се преживява, не е болка за умиране. Не живеем в епруветки, егати-човещинка е. Но пък наистина има и един малък процент кифли, при които не природата, а самите те са си виновни, щото наблягат повече на грима и дрехите, отколкото на хигиената.
25
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Кой каза, че на снимката е жена?
24
2
 
4
 
! Отговори
Екстранаблюдателен преди 10 години
Струва ми се че мацката на снимката е дърт ***! Някак си не прилича на женско това!
23
2
 
4
 
! Отговори
Наблюдателен преди 10 години
Не Ви ли се струва, че мацката на снимката е с доста малки гърди?
22
4
 
5
 
! Отговори
не от 19 преди 10 години
Какво сте го подхванали коментар 19 заради ника. Той може и да е по-млад от вас, а само така да си говори и да ви блъфира :))). Не се притеснявайте - винаги е имало конфликт между млади и по-стари. По-младите изпитват страх по-старите да не им отнемат жените и си ги защитават. И ние сме го правили на времето (ругали сме ги). По-спокойно. Кой ще ви отнеме жените във форума :))) Вярно е коментара му е вулгарен и не мисля, че е правилен, но нима и вие не ставате вулгарни? Извинени сте.
21
2
 
9
 
! Отговори
..блеки преди 10 години
- Две неща мразя на тоя свят - отговаря младоженеца - женски викове и миризма на изгоряла гума.
20
5
 
8
 
! Отговори
...19 преди 10 години
Блеки, специално за теб един виц-съвет:)))95-годишен дядка (богат, естествено), се жени за 25-годишна мадама. Мадамата си прави сметка: "прежалвам се да се оженим, той сигурно отдавна е забравил как се прави секс, а и не може, натискам го първата брачна нощ - инфаркт, отървавам се от него, и гушвам парите". Женят се. Първа брачна нощ. Мадамата поляга очакващо в леглото. Дядката се появява - на огромния си член е надянал дебел гумен презерватив, запушил е носа си със щипки, а в ушите си е сложил тампони. - Какви са тия работи? - пита младоженката с тревога.
19
3
 
7
 
! Отговори
:)до 19-ти преди 10 години
Къде ги намери тези котенца...по три дни некъпани? Един съвет и от мен...заделяш малко средства от селскостопанския фонд по програма" Цивилизована трансформация на селския туризъм в градски секс такъв" и си решаваш проблема! Пък и с тази дългогодишна практика защо се плашиш...трябва да си вече пилотен ас!
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На снимката - ребро с пъпка.
17
3
 
0
 
! Отговори
do 17-ti преди 10 години
prosto tova e situaciqta v dneshni dni,az na tazi kalka ako ne me laje pametta do dnen dneshen nesam lejal , a tova koeto sa napisali v statiqta kolkoto do tova ,da se bqha dopitali do men da go prosvetq malko horata predi da pi6at !
16
1
 
40
 
! Отговори
изобилие от оргазми: преди 10 години
Искаш тялото си до нечие друго тяло?! Искаш да усещаш дъха му, нали?! Да се потиш до пълна изнемога?! Искаш да се движиш, да пулсираш, да гориш?! Напред-назад. Навътре-навън Първо бавно. После лудешки бързо. Искаш да смениш позата?! Сега си отзад После отпред Искаш да не знаеш къде си?! Тогава какъв е проблема? Качи се в градския транспорт в пиковите часове - удоволствието е гарантирано!
15
3
 
4
 
! Отговори
до 16-ти преди 10 години
лежи си ти на тази кълка:)))), как няма да подлудяват с твоите пари знаеш ли колко докосвания може да си плати:))))) Чети и се учи, че не става само с пари, трябва и к..
14
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
edinstvenata erogenna zona koqto podludqva jenata e , finansovoto sastoqnie na partniora !napravo poludqvat , i bez da gi dokosvash shte ti kajat che si nai dobriqt !
13
2
 
7
 
! Отговори
Грую преди 10 години
Браво шопе N14 :) Както се казва "You made my day" :)
12
11
 
34
 
! Отговори
shop преди 10 години
Жената много се дразни(ерогенизира) като след акт се избършите с пердето...ерогенна зона"перде".