Четирите етапа на секса при мъжете

За да бъде сексът наистина страхотен, партньорите трябва да получават максимум удоволствие
Обновена: 17 юни 2013 23:00 | 17 юни 2013 22:53,
21
Четирите етапа на секса при мъжете
Снимка: кадър от филма "Original Sin"

Може би ви се е искало да разберете какво се върти в главата на вашата половинка. Проблемът е, че мъжете много мразят да чуват въпроса: „За какво си мислиш в момента?“. По време на секс пък подобно питане би било меко казано странно. Всъщност любопитството на жените не е толкова лошо нещо, защото може да донесе допълнителни удоволствия на двамата партньори в леглото.

Независимо дали си лягате за пръв път с някой мъж, или сте от дълго време със своя приятел, важно е да знаете по какъв начин се чувства човека до вас и какви мисли му минават през главата. Само по този начин ще получите ясна насока за това какво трябва да направите, за да бъде сексът още по-вълнуващ. Все пак сексуалните удоволствия носят удовлетворение и на двамата партньори.

Ето и четирите етапа, през които минават мъжете по време на секс:

1. Началната възбуда.

- Мозъкът му: Сексуалното желание на мъжа може да бъде задействано от различни фактори като провокативно облекло, гласа на една жена, нейния аромат. Първите мисли на мъжете са свързани със съмнения дали моментът е подходящ да покажат своята възбуда. Все пак никой мъже не иска да получи ерекция в неподходящо време.

- Тялото му: След като съзнанието на един мъж е превключило на тема секс, температурата на тялото му започва да се покачва, а кожата да става по-чувствителна. Всеки импулс в тялото е фокусиран върху желанието за сексуално задоволяване.

- Какво да правите: Използвайте момента и удължете възбудата на мъжа. Може да му говорите, да го докосвате, да докосвате себе си, да го целувате. Одерете го деликатно с нокти или допрете устните ви върху врата му.

2. Натрупването.

- Мозъкът му: Той работи в две посоки – мъжът знае, че трябва да действа бавно и да бъде чувствен, но в същото време има отчаяна нужда да ви получи на момента. По време на този етап в мъжете бушуват чувствата на нежност и суровите животински инстинкти.

- Тялото му: Вие сами може да усетите физическите промени, които настъпват по време на втория етап. Мъжът има нужда от по-интензивни докосвания, тъй като прагът му на болка е увеличен, а дишането - учестено. Колкото повече продължава ерекцията му, толкова повече мъжът копнее за „освобождение“. Силната възбуда през втория етап кара всеки мъж да копнее за секс, защото само това би му донесло истинско удоволствие.


- Какво да правите: Влезте в ролята на укротител на лъвове, следвайки желанията на своя партньор. Когато усетите, че мъжът променя интензитета, може да провокирате страстта му още повече или пък да я потиснете деликатно. Например стегнете бедрата си около тялото му, оставяйки само върхът на пениса да влезе. Обърнете специално внимание на плешките, гърба и дупето на мъжа. Преди пенисът му да проникне изцяло във вас, прокарайте нокти върху тези области.

Останалите етапи прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: мъжесексетапи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
до ДОНЖУАН преди 10 години
А ТИ КАК ТРЯБВА ДА ЗАПОЧВАШ И КАК ТРЯБВА ДА СВЪРШВАШ, МИЛИ МИ ДОН ЖУАНЕ?! КОЙ ВРАТ И КОИ ТОПКИ? ТИ, ТИ ТИ КЪДЕ СИ? ТИ КАК Я " ЗАРАДВА" ДАМАТА?! ОТ КЪДЕ ЗАПОЧНА- ОТ НЕЙНОТО ВРАТЛЕ? ЦЕЛУВА Я МИЛВА Я, ДИШАШЕ С НЕЙНИЯ РИТЪМ ?! ТИ НЕ СИ ДОН ЖУАН! ТОЙ Е ЗНАЕЛ КАК ДА Я НАКАРА ДА ТРЕПЕРИ...
15
0
 
2
 
! Отговори
биб преди 10 години
САМО РЪГАЙ ЧУШКИ В БОБА , Н Е СТАВА!
14
0
 
1
 
! Отговори
7 преди 10 години
ЕХ,ЦАРЕ СМЕ НА ОПЛЮВАНЕТО! Ама Ви е непознато да задоволите една жена ХВАЛИПРЬЦКОВЦИ!!!ЗАБРАВИХТЕ ДА ЛЮБИТЕ,ЕЕЕХХХХХ,.....
13
1
 
8
 
! Отговори
Баба ви Куна преди 10 години
1, нито дупе, нито *** са срамни думи. Нито обозначават нещо срамно.
12
2
 
15
 
! Отговори
Митьо Пищова преди 10 години
Мнооого дълго сте го описали, при мене протича/изтича всичко за около 30-40 секунди, горе-доле колкото да прочетеш тази статия докъмто средата .... :-)
11
0
 
5
 
! Отговори
махленска клюкарка преди 10 години
***, докато се чудите какво да правите, вместо да триете коментари, вземете и прочетете някой речник за правопис и пунктуация. Хайде дерзайте!
10
1
 
0
 
! Отговори
до 1 преди 10 години
Децата излизат след заиграване на дупета и пениси и не точно дупето а съвсем близко до него.След около 9 месеца.
9
0
 
11
 
! Отговори
Сексавия преди 10 години
Добра статия, има доста голяма доза истина от всичкото написано!
8
1
 
17
 
! Отговори
жена преди 10 години
На мене да олекне,на него да омекне
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей, постоянно указания бре. Абе хомо сапиенс не е толку пъ хамав бе.
6
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бая прости овчари сте!Нема лошо да почетете малко и да доставите повече удоволствие на партньора си,а нееее ръгай чушки в боба!!!!
5
3
 
0
 
! Отговори
Pak nqkoi ymnik преди 10 години
...e napisal taq statiq!
4
4
 
36
 
! Отговори
Бойскаут преди 10 години
На 8 съм, но след като прочетох статията, и разбрах колко е сложно всичко, ще отида на гейпарада.
3
3
 
24
 
! Отговори
Дон Жуан преди 10 години
По-простичко да обясна. Жената почва с целувки по вратлето, ама онова дето няма рамена, а топки. Следват 10 бързи и 5 бавни оргазма за жената редувайки пози по избор. Лични любими са ми гръцка количка и задна юздичка за косата.Накрая пак жената завършва с целувки по вратлето, знаете кое:)Мили дами, послушайте съвета и мъж няма да ви изневери.
2
2
 
34
 
! Отговори
третолак преди 10 години
А съм на 8 години и почти нищо не разбрах от статията. Само знам че се говри за е***е но то като чета много сложно било.
1
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе тук влизат и деца ..кви са тея ду*ета и ****иси дето ги пишете?