Грешките на мъжете, които карат жените да симулират оргазъм

Дамите често се преструват, за да не обидят мъжа
23 сеп 2013 23:06, Теодора Драгоева
11
Грешките на мъжете, които карат жените да симулират оргазъм
Снимка: sxc.hu

Повечето жени не успяват да достигнат до оргазъм всеки път, когато правят секс. Странно защо някои мъже обаче смятат точно обратното. Те или имат партньорка късметлийка, или тяхната половинка предпочита да се преструва, вместо да обсъжда темата. Всъщност причините една жена да се преструва, че свършва, могат да бъдат най-разнообразни. Често те се коренят в мъжа, който обикновено прави нещо погрешно.

Ето и кои са грешките на мъжете, които карат жените да се преструват:

1. Мъжът не го бива в любовната игра. За разлика от господата, които могат да получат ерекция само за няколко секунди, жените имат нужда от повече време, за да се почувстват възбудени. Така че мъжете трябва да отделят достатъчно време на любовната игра, за да накарат жената да ги пожелае толкова силно, колкото те нея.

2. Мъжът не знае какво иска жената в леглото. Някои господа смятат, че са големи любовници и знаят всичко за това какво искат жените. Истината обаче е, че всяка жена е различна и една дама може да харесва определени неща, които на друга да не се нравят особено. Мъжът не трябва да бъде прекалено самоуверен, а да се опита да разбере какво иска партньорката от него.

3. Мъжът просто не го бива в леглото. Понякога това е тъжната истина. Една жена може да не е особено доволна от секса със своя приятел, но въпреки това да не казва нищо само за да не го обиди.

4. Мъжът приема женския оргазъм като награда. Много мъже се чувстват неудовлетворени от секса, когато тяхната партньорка не е изпитала върховното удоволствие. Това обаче не е заради жената, а защото мъжете приемат женския оргазъм като награда за тях самите – знак колко добри любовници. В случай, че мъжът подлага на подобно напрежение своята половинка, нормално е тя да се преструва повечето пъти.

5. Мъжът казва нещо напълно не на място. Понякога думите могат да имат същия пагубен ефект, както и действията. Истинският оргазъм може да се превърне в мит, ако мъжът каже нещо, което създава дискомфорт у жената.

Още по темата можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има някой дето сменят мъжете ден след ден и никога не свършват, да не би всички мъже да не ги бива? Ай стига, проблема си е в жената....
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 9:ами, човек, то не са само това проблемите на хората в България, ама съгласи се, че от време на време и се ***, нали така? Значи нормално тук таме да има и по една статия, посветена на ебнята, разбираш ли ...
9
3
 
6
 
! Отговори
неразбиращ преди 10 години
Егати простата статия бе братче!С това ли си изкарвате хляба бе,алоооу "журналята"?!Това ли са проблемите на хората в България??Нещастници!
8
2
 
8
 
! Отговори
Мъдьо преди 10 години
Значи наскоро четох каква била работата - G-точката при жените била на края на думата Shopinggg. Водиш я у МОЛ-а и гледай какво става после!
7
6
 
8
 
! Отговори
Pier Lotti преди 10 години
Жените получават оргазъм от тези неща :BMW,Евро,Долар,Подаръци и т.н. Боли ме *** за женския оргазъм::)))
6
14
 
18
 
! Отговори
стар ебач преди 10 години
ОРГАЗЪМА при жената зависи само и единствено от самата НЕЯ.Всичко друго са празни приказки.
5
5
 
21
 
! Отговори
трътльо преди 10 години
А много мъже смятат че носенето на панталони ПРАВИ мъжа,т.е. "е*ьото"!Да ама не!
4
1
 
15
 
! Отговори
манго преди 10 години
Такава чудесна новина ,да не повярва човек,че простотията няма граници...
3
12
 
34
 
! Отговори
ДАУН преди 10 години
Проститутките винаги излизат по евтино,там поне има стока и съответната цена :) ! А при "любоФта" стоката е със скрити дефекти :) ,а цената е като да наливаш вода във бездънна яма :) !!!
2
14
 
38
 
! Отговори
на ТЪПОТО БРАТ МУ преди 10 години
любовната игра почва с подаръчета после пак и накрая с големи ПОДАРЪЦИ ..те затова в древността са измислили ПРОСТИТУЦИЯТА без ЛЮБОВНА ИГРА....
1
46
 
42
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Какви...грешки,какви 5 лева.Че те жените винаги симулират и се правят на води...ненапити.Виновни са си...те за всичко;нали те си...избират мъжа,а после му търсят кусурите за какво ли не.Много ме интересува дали имали...оргазъм,това не е важно за...зачеването.По...важно е мъжа да има...оргазъм,иначе и без туй демографската...криза ни ликвидира.