Жените, които винаги изневеряват

Те не биха се спрели, независимо какъв мъж имат до себе си
Обновена: 23 дек 2013 21:55 | 23 дек 2013 21:38,
43
Жените, които винаги изневеряват
Снимка: outnow.ch

Макар традиционно мъжете да са тези, които са набедявани за неверни, в последно време се наблюдава тенденция все повече жени да изневеряват на своите партньори. Всъщност не би трябвало да се правят обобщения кой от двата пола изневерява повече, тъй като всичко е строго индивидуално, пък и нещата се променят много динамично.

Може би до една степен женската изневяра е по-сложна от мъжката. За разлика от господата, дамите нямат нужда да дават тласък на своето его и да успокояват себе си със своята сексуална мощ. Мотивацията за изневяра при жените е доста по-обширна. Разбира се, това не означава, че женската измама не е също толкова лоша, колкото мъжката!

Ако изключим средностатистическата жена, която би изневерила поради редица добре познати причини, има няколко вида дами, които просто са по-предразположени към подобен вид действия. Ето и кои са те:

1. Търсачката на тръпка. Има някои жени, които изневеряват просто заради приключението и вълненията, които ще получат от него. Този тип жена обикновено жадува за разнообразие, нощни забавления и краткосрочни афери. Търсачката на тръпка лесно се отегчава и обича да живее живота си малко по-опасно.

2. Кралицата на красотата. Този вид жени не се стремят умишлено към изневяра. Просто възможностите сами им се предлагат. Красивите жени имат много обожатели и понякога те решават да съгрешат с някой от тях. Изневярата за този тип жена няма особено значение, ако тя има сериозна връзка.

3. Ненаситната. Има някои жени, които просто не са доволни от физическата страна на техните взаимоотношения. Ненаситните дами никога не са напълно доволни от своя партньор в сексуален аспект или просто не им харесва, че половинката им не показва достатъчно интерес към тях. Този тип жени искат да правят секс и то такъв, какъвто им харесва. Именно тази тяхна нужда ги тласка към други мъже.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: жениизневяратипажи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Я зека преди 9 години
До 30(върши правда) то в древните книги много неща пише ама не всичко е както го пише.Не ли Светата Библия в своето Евангелие свидетелствува с думите на Спасителя ,че едно дете е по- голямо в царството Божие от кой да е от останалите праведници пък въпреки това деца боледуват от страшни болести в това число и рак.Не е ли писано ,че живота на птичето се ръководи от Божията воля ,а на нас и космите на главата са всички преброени? И какво сега всички умиращи по воля Божия ли умират?
30
0
 
5
 
! Отговори
Върши Правда преди 10 години
А на страхливи и неверни, на *** и убийци, на блудници и магьосници, на идолослужители и на всички лъжци делът им е в езерото, що гори с огън и жупел; то е втора смърт."
29
0
 
10
 
! Отговори
Върши Правда преди 10 години
Цитат "Добре де, аз не искам да изневерявам, но какво да направя, когато ме харесват мъжете? Не съм от камък! Пак си го обичам, НЕГО- ЕДИНСТВЕНИЯ, но тръпката е по-силна."Я се стегни кифло! Харесвали я мъжете? И какво от това ?! - ти си заета, имаш си мъж. Обичала НЕГО- ЕДИНСТВЕНИЯ ?!! - и как ще е единствения като сулю и пулю те ***? Ти си блудница, ***, това което правиш е лошо, зло. Един мъж трябва да е за една жена, семейството трябва да е свято, доверието между двамата да расте.
28
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ами като ме пренебрегва за сметка на приятелите си, послъгва ме от време на време, секса с него е рядък, кратък и неудовлетворителен...как да не му изневерявам????!!!!
27
0
 
6
 
! Отговори
Кемо преди 10 години
Защо ли жените не вземат отношение по въпроса?????Мълчат като мушнати гайди!!! :)
26
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
'Женската изневяра е по-сложна от мъжката ''' Хомо маникюристи -да знаете Прави сте .До толкова доколкото ,че студено тело не се лекува с нищо от лекарите от доста веме това е сложна сложна диагноза е !!!
25
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички жени изневеряват, без изключение. Падне ли им не прощават!
24
0
 
29
 
! Отговори
STATIAA преди 10 години
За да е пълна статията - искам по 3 имена с телефоните за всеки от типовете жени. Иначе това е никому ненужна научно-непопулярна статия от БАН или група руски (британски сега) учени.
23
6
 
16
 
! Отговори
dragko преди 10 години
Общо взето всичко се върти около х..я!
22
5
 
10
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До Върши Правда И не се ли сещаш,че ку*варството води до някои болести? Еми в древността не са били лечими и затова е имало подобни наказания,а моралния опадък е бил просто оправдание. То и сега си има тая болест(СПИН),та дори и да я излекуват,ще се появи нова нелечима. В крайна сметка,не се женете бе и ако се усетите,че прекалява,я зарязвате докат не ви е лепнала нещо. Та за празниците използваите кондоми,че не се знае колко чу*ки са влизали преди вашата
21
3
 
9
 
! Отговори
жорж николов. преди 10 години
Стар ерген,пея си Гошо Хубавеца,но чух от семейна жена,каза думи пред мен и мъжа й:-И на двамата ви слагам големи рога,като на тези тибетски якове!(бяхме в Зоопарка).Мъжа й не отреагира,сигурно знае,но аз не ..знаех.И сякаш гадост проникна в гърдите ми.Съседки с хареми за групово консумиране на секса.Объркан свят.МОДЕРНИ ВРЕМЕНА.
20
11
 
17
 
! Отговори
ivan00000 преди 10 години
Лоше нема да я удрят още мъде по дупето жената...такива сме хората животни, от една стрфана нее добре човек да е моногамен. Друго е тръпката неможе да ме убедите в обратното...тръпката, страста, пеперудките в стомаха... майната му на морала хората сме си направили, това е измисленно. Друго си е да си е да целуваш различни цицки *** мммммм просто на мн хора не им стиска
19
9
 
33
 
! Отговори
niki_velev преди 10 години
В България май най-силно е изразен 4-ти тип - "златотърсачката". Тя може да има перфектен мъж - интелигентен ,умен ,забавен...с качества за светло бъдеще ,защото рядко се раждаш милионер....но тя предпочита да се изчу*а с 50 годишен "бизнесмен" и то за ,някоя парцалка или не повече от 1000лв. Не казвам ,че всички са такив...за мен това са глупави жени ,които предпочитат материалното ,но не разбират ,че по този начин живота им става тотал щета...ама кой му пука ,нали сме лъскави (отвън)
18
8
 
22
 
! Отговори
до армандо преди 10 години
успокой са бре човек,не се е родила тая която не е изневерила.като го отрежеш и ти няма да можеш да я ползваш
17
32
 
23
 
! Отговори
АРМАНДО преди 10 години
АКО МОЯТА ГО НАПРАВИ-ЩЕ И ОТРЕЖА ***
16
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
М*стии.
15
31
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре де, аз не искам да изневерявам, но какво да направя, когато ме харесват мъжете? Не съм от камък! Пак си го обичам, НЕГО- ЕДИНСТВЕНИЯ, но тръпката е по-силна.
14
5
 
21
 
! Отговори
мангоджери преди 10 години
ала-бала, това е живо във всеки ..........
13
2
 
69
 
! Отговори
пю преди 10 години
ударят ли е веднъж чужди мъде по *** няма сперане вече
12
8
 
64
 
! Отговори
Върши Правда преди 10 години
В древноста наказанието за изневяра е било смърт. Защо - защото разпространението му води до унищожаване на устоите на даден народ и физическото му изчезване. Може да го видите в съвременна Европа, макар и с висок стандарт на живот бялото европейско население изчезва защото семейните ценности са заменени със "свободно" поведение на блудници и ***. Когато я няма здравата основа върху която еизграден един народ той се разрушава и изчезва.