Защо никога не трябва да се връщате при бившия си

Кои са причините, заради които миналото трябва да си остане минало
17
Защо никога не трябва да се връщате при бившия си
Кадър от филма "Последната нощ"; Снимка: outnow.ch

Ако след раздялата жената не е намерила щастието в любовта на друго място, тя много често става податлива на изкушението да се върне отново при своя бивш. Човекът, когото е обичала, човекът, когото познава толкова добре и с когото въпреки трудностите, всичко е някак по-лесно и безопасно.

Много често дамите изпадат в носталгични състояния, в които се питат: „Може ли този път да бъде различно?“. Истината е, че щом се е стигнало до раздяла, най-вероятно причината за това е била основателна и достатъчно сериозна, за да не ви позволява да се връщате обратно към миналото.

И все пак ето и някои от причините, заради които никога не трябва да се връщате при своя бивш:

1. Той ви е изневерявал. Това е една от най-основателните причини, заради които дори не бива да ви минава през ума да се връщате при един измамник. Независимо от това какво ви говори той – щом веднъж е изневерявал, почти сигурно е, че ще го направи отново. Няма смисъл да си причинявате същата болка отново и отново.

2. Всичко ви е познато. Колкото повече години минават, толкова повече жените, а и мъжете, започват да се страхуват от риска и от непознатото. Ето защо за много дами да се върнат при старото, но познатото, е много по-лесно решение, отколкото да търсят щастието на друго място.

Намирането на нов подходящ партньор не е лесна задача, но и никой не ви е обещавал, че ще бъде. Това обаче не трябва да ви провокира да се връщате към своя бивш. Ако успеете да не се поддадете на тези емоции, много скоро и той ще ви се струва като далечен спомен, към който определено не искате да се връщате.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
аноним преди 10 години
15, шегувайки се, си казва истината момичето (7). Единият ще и поправи бойлера, другият- ***, третият- ще й бутне джобни, че е на червено, а до края на месеца има цели 15 дена..та така )))
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
14 не разбира от майтап. Ако се съди по минусите, сложени на 7, и други са без чувство за хумор.
14
1
 
4
 
! Отговори
snp93 преди 10 години
До Анонимен 7 Ти си поредната долна използвачка.
13
0
 
2
 
! Отговори
Do ? преди 10 години
To hubavo napirate da se varnete pri bivshata si ama gotovi li ste otnovo da slushate"a toi mi e samo priqtel s koito si piq kafeto"???i vsichko otnovo se povtarq ....skandali, revnosti i t.n.......Struva li si?
12
0
 
3
 
! Отговори
Петьо преди 10 години
Трябва да си завършено помярче, за да го направиш.
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някои хора се разделят временно, за да си починат един от друг. А като се съберат отново какво следва - натрупване на нова умора?! За съжаление много често се вглеждаме в несъвършенствата на връзката през призмата на собствения си егоизъм и силно преувеличаваме различията между нас. В крайна сметка забравяме какво е най-важното. А именно - уникалният шанс да срещнем човек, когото да обичаме и който е избрал да бъде точно с нас.
10
7
 
6
 
! Отговори
бившето преди 10 години
А какво *ане пада с бившия след 6 месеца пауза а? Защо това не го споменавате ? За какво се връщате при бившите ?! Ами защото сте го правили най- добре , дори да не е било перфектно си знаете , че пълно щастие няма ;-)
9
0
 
0
 
! Отговори
Х преди 10 години
До Анонимен 7, това беше забавно :)
8
2
 
17
 
! Отговори
бай Хъ преди 10 години
То в БГ е точно така : съботата ти се обажда бившият (шеф) и те вика на работа в понедрлник ,разбира се с обещанието ,че тоя път ще ти плаща....и докато си дадеш сметка ОТНОВО ти дължи две заплати и ти слага рога с някой новобранец
7
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами, аз винаги си се връщам след като съм ги зарязала, твърдя че с него ми е най-добре и така.Титулярът носи рога и почти не вижда секс, докато и той не стане бивш.Получавам пари от всичките си любовници - правило номер едно - винаги с оплаквам, че нямам пари и че имам проблеми. ...просто така ме е научил живота. Съжалявам за откровеността, но нали все пак тук е нещо, като форум . .
6
0
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Никога не казвай никога. С времето чувствата охладняват и този човек се превръща, като че ли никога не си бил с него, дори се питаш как си могъл да си толкова дълго време с тази ***. Дори ти се иска да и се обадиш и да и благодариш, че си се отървал от нея, без нея си най щастливият човек на света.
5
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако не пиеха толкова много жените, може би щяха да си вардят по-добре дупетата .Да не говорим, колко обичат в женска компания, да се хвалят с нов прелъстен мъж .А жена живяла при богат мъж, винаги се опитва да се върне при него, на никой не му се работи .
4
14
 
31
 
! Отговори
статистика преди 10 години
90% от разводите са по вина на жената.Няма жена,която да не съжалила,че си е разбила семейството.И за всичко са им виновни мъжете!Поне така казват..
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
защото нищо няма да е същото,повечето пъти е безсмислено
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо, ако той е ***, който нищо не чатка, защо да не се върна при него?
1
4
 
22
 
! Отговори
? преди 10 години
Ами когато той напира да се върне при нея?