Нещата, които една жена никога не трябва да прави за един мъж

Има неща, които дамите просто не трябва да жертват в името на любовта
19 апр 2014 21:01, Теодора Драгоева
26
Нещата, които една жена никога не трябва да прави за един мъж
Кадър от филма "Наръчник на оптимиста"; Снимка: outnow.ch

Пълноценният живот е изпълнен с любов, но има връзки, които действат токсично и човек ако не внимава може да изгуби себе си в тях.

За да може една жена да се чувства добре и да бъде щастлива, тя преди всичко трябва да уважава себе си и да не прави прекалено големи жертви в името на половинката си.

Любовта е мощно чувство, но не трябва да диктува всяко ваше движение и не трябва да става причина да живеете в постоянен дискомфорт.

Ето ви и списък с нещата, които една жена никога не трябва да прави за своя любим мъж:

1. Да се отказвате от мечтите си

Ако винаги сте искали да бъдете учителка, не позволявайте на половинката ви да ви разубеждава. Вие не трябва да избирате между вашия мъж и вашите мечти. Ако помежду ви има истинска любов, той трябва да ви подкрепя в преследването на мечтите ви. Ако решите, че вече не искате да следвате определена кариера, това е добре. Но е важно сама да вземете това решение, а не под въздействието на любимия.

2. Да променяте моралните си ценности

Всеки човек получава определено възпитание и набор от морални ценности, които вървят с това възпитание. Вашият любим трябва да уважава вашите морални устои, дори да не ги споделя. Ако той ви кара да ги промените, за да са в синхрон с неговите, то той ви прави лоша услуга. Мъжът трябва да обича жената, такава каквато е, а не да се опитва да я променя.

3. Да променяте външния си вид

Мъжете може и да си падат по ангелите на Victoria's Secret, но това не означава, че приятелките им трябва да изглеждат досущ като модели. Ако един мъж ви обича наистина, той няма да ви приканва да правите драстични промени във визията си. Той трябва да цени вашата естествена красота, иначе защо е започнал връзка с вас? А и мъж, който ви кара да пазите диети или всеки ден да спортувате, по-скоро може да срине самочувствието ви.

4. Да жертвате приятелите и семейството си

Има мъже, които обсебват цялото време на половинката си и тя спира да се вижда със своите приятели и роднини. Вие имате нужда от близките си хора, точно толкова, колкото и от гаджето си, дори сега да не го осъзнавате. Затова се опитайте да не пренебрегвате приятелите си, заради любимия си, защото един ден може да се нуждаете от тяхната подкрепа.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
17
 
17
 
! Отговори
жена преди 10 години
Да не гълта, ако това я отвращава!
1
6
 
39
 
! Отговори
Мария преди 10 години
Когато градите семейство, правите компромиси с предишния си живот .Ако не го направите, семейството ще се разпадне .Не можете да обикаляте с приятели или приятелки заведенията и да се връщате в четири сутринта пияни и с бели незасъхнали петна по дрехите .Имате отговорности и задължения, лекия живот свърши и го правите за най-ценното-децата и възпитанието .Статията по-горе заблуждава младите хора в измислици .