Как да се справите с "хейтърите"

Колкото и да се стараете, няма как да пропуснете контакта или дори сблъсъка с някой хейтър
25
Как да се справите с "хейтърите"
Майли Сайръс има доста хейтъри; Снимка: Reuters

Най-общо казано хейтърите са хора, които винаги търсят негативното и лошото у другите и въобще всичко заобикалящо ги. Това са хора, които виждат живота в неговите тъмни окраски и единствените моменти, в които се чувстват наистина щастливи, са моментите, в които са излели своя негативизъм върху другите.

Колкото и да се стараете, трудно може да избегнете срещата, а понякога и сблъсъка с хейтър. Ще ги познаете по отрицателната енергия и негативните мисли по адрес на останалите хора. За съжаление, невъзможно е да предпазите себе си или своите близки от негативните думи на хейтърите. Това, когато може да направите обаче, е да се научите как да се справите с тях и по-малко да ви пука.

Съветите, които ще ви помогнат за тази цел:

1. Запазете спокойствие. Нали сте чували, че най-добре трябва да игнорирате глупака с мълчание? Подобно правило важи и за хейтърите. Трябва да запазите спокойствие, дори да искате да отвърнете на удара. Истината е, че този тип хора се „хранят" с реакцията на другите, защото по този начин получават вниманието, за което копнеят. Когато им покажете, че нямате намерение да слезете на тяхното ниво, скоро ще ви оставят на спокойствие.

2. Сменете перспективите. Когато някой реши да ви напада, първото нещо, което ви идва наум е „Защо"? За да се опитате да разберете мотива на хейтъра, трябва да погледнете на ситуацията от неговата гледна точка. Не бъдете сигурни обаче, че ще откриете основателна причина за неговото поведение. Понякога този човек просто има нужда да излиза своята отрицателна енергия върху другите. Въпреки това поглеждането от другата страна може да ви помогне да действайте по-добре спрямо хейтъра.

3. Не се принизявайте на тяхното ниво. Понякога може да се ядосате на дадено твърдение, което в повечето пъти е откровена лъжа. Понякога може да ви се иска да отвърнете със същото, да засегнете и нараните хейтъра. Единственият начин да останете на върха в тази ситуация обаче, е като не слизате на нивото на човека, който говори измислици по ваш адрес. Не се изкушавайте да нападате, защото както Ганди е казал: „Око за око прави целия свят сляп".

Още по темата можете да прочете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
gogo преди 10 години
reitarite mrazat heitarite tova qsno
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каквото си надробиш, това ще сърбаш. Същото е и с хейтърите, тая па*авра на снимката много добре знае, че много народ ще я намрази с противните си демонстрации на и извън сцената, все пак сама се е бутала да става известна, ще си носи и негативите, то не може само цветя и рози да е живота.
19
0
 
2
 
! Отговори
b преди 10 години
"Хейтър", какво е това извънземно дето го изкарахте? Изглеждат много отличаващи се същества, въпроса е каква е границата и под какъв знаменател влизат тия хора. Според мен това е толкова условно, колкото дали някой човек е добър или лош. Ся ако напиша негативно мнение за бездарната горе на снимката ме прави хейтър за тъпите й фенове, а ако я похваля и напсувам, например, Jack White ще се получи обратното. Така че *** всички *ани хейтъри! :)
18
0
 
3
 
! Отговори
Уви! преди 10 години
21 го каза съвсем на място - "простотия, съчетана с агресивност". Точно този тип хейтъри у нас с лопата да ги ринеш.
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Както е казал Никсън: "И тогава ти намраза тези, които те атакуваха, и те те унищожиха". Няма нищо по-лошо от това да се вържеш на играта на хора, които те мразят. Трябва добро настроение и самочувствие, и в същото време не е зле да измислиш начин да им затвориш устите. Има си начини и начини. Гледам, че сред младите жени много го има хейтърството -тип Николета Лозанова - простотия, съчетана с агресивност.
16
1
 
2
 
! Отговори
2 преди 10 години
*** статия ...много ***.според тази гъска за да не излезе ,че сме "хейтъри"трябва да обичаме тези които ни ограбват ,да обичаме ниските си заплати ,пенсиите които ни осигуряват само едни -мизерия,да обичаме всичко което ни съсипва всеки ден .и тези *** призиви "усмихвайте се ...усмихвайте се .."
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма неоснователна човешка емоция,важно е да осъзнаеш защо я изпитваш и да реагираш адекватно в реалността уважавайки другите.Позитивното мислене може и да помага за самочувствието,но ако е неадекватно на ситуацията не ти решава проблема.Ако застанеш пред движещ се влак, машинистът няма да те заобиколи.
14
0
 
0
 
! Отговори
Start преди 10 години
Naj-lesno i burzo e kato si izbiete dumata HATER ot glavata ;-)
13
0
 
2
 
! Отговори
Е преди 10 години
"I hate to hate" - любим израз от анимационната поредица "Смърфовете"
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Англицизмите наистина атакуват,но е нормално английският е неофициален световен език.Лошото е ,че се губим в превода.Има едно понятие енпатия,значи съпричастие,каквото си дължим всички един на друг.Мразещите за спорта са незрели хора,които не могат да анализират емоциите си.Майли бърка в чувствата на моралистите,но е факт ,че самата тя е поредното объркано от Холивуд дете.
11
0
 
0
 
! Отговори
* преди 10 години
ПП Открития и подобрения се "появяват" и със задна дата - на друго име и разбира се без знанието на истинският автор. И е пълно с такива!
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До TulskiБългарката дума е "зли езици", критикари, клюкари.Но на теб няма смисъл да ти обяснявам. Ти с това си изкарваш прехраната.
9
0
 
1
 
! Отговори
* преди 10 години
Хейтърите са навсякъде, защото ченгелите сте навсякъде. Едно е когато взаимно се хейтърствате - това е нормално, давайте! Лошото е, че в много редки случаи някой се оказва обграден от организирано хейтърство. Тежка ченгелщина! Когато той действа по гореуказания начин, наричат това "хейтърство"!Значи има хейтърство от истинска лошотия и некадърност, има и хейтърство като реакция на това. Ама ако някой реши с това да подобри теорията си, да не ме краде (пак), а да действа по закон и морал.
8
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Равихаххахаха
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това момиче на снимката няма да се отърве от хейтъри - така си е послало, че ще я мразят поне за 30 г. напред.
6
4
 
8
 
! Отговори
англицизми преди 10 години
Смисълът на тази статия е да се натърти на англицизма - "хейтър". Навлизането на англицизми се смята от военни стратези за важна крачка в подчиняването на чужди народи.На страница 45 в книгата си "The Choice: Global Domination or Global Leadership", Збигнев Бжежински подчертава ролята на интернет, на Hollywood, на музиката от "Rock 'n' Roll" до "Techno", поп-културата, "Fast-food", модата, както и навлизането на англицизми в езиците на народите.
5
2
 
9
 
! Отговори
Асан преди 10 години
Когато си *** е нормално да имаш много хейтъри .Но всички знаем, че най-важни са парите .От хубаво момиче, да се превърнеш в ***, както на времето беше Мадона .Но Мадона сега е милионерка, какво че всички я мислят за *** .
4
0
 
11
 
! Отговори
Дедо Шмърк преди 10 години
Стига сте се заяждали с Майлито. Тя е едно нещастно младо същество попаднало в клопката на славата и парите и е творение на някой непознат за нас продуцент който прави луди пари от чуждите успехи и съм склонен да смятам че тя е жертва на машината за пари наречена шоу бизнес!
3
14
 
8
 
! Отговори
красавец преди 10 години
Номер 3 е типичен мразяч. Майли е много добра певица и определено е човек, който трябва да бъде част от съвременната музика.
2
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Все пак не смятайте, че всеки човек, който ви казва нещо неприятно, е хейтър. Понякога трябва да видите и гредата в окото си.