Знаците, че той е продължил напред

И е време и вие да го направите
17 юни 2014 22:25, Теодора Драгоева
9
Знаците, че той е продължил напред
След дълга връзка с модела Ан Ви, Адам Лавин продължи живота си с колежката ѝ Бехати Принсло; Снимка: Getty Images

Раздялата може да бъде болезнена, отричана, тъжна, нараняваща и още какво ли не. Човекът, който бива изоставен, преживява случилото се трудно и често се нуждае от много време, за да превъзмогне загубата на любимия човек.

Много пъти хората се заблуждават, че може да си върнат половинката, че могат да бъдат отново заедно и щастливи. Не че понякога това не се случва, но по-скоро то е истинска рядкост. След раздяла хората поемат всеки по своя път.

Отхвърленият човек обаче има нужда от сериозен стимул, за да го направи. Какъв по-сериозен стимул от факта, че неговият бивш партньор вече е продължил напред?

В случай, че вие самите в момента се намирате в такава ситуация и ви е трудно да се освободите от „призрака" на бившия си, следете за някои определени знаци. Ако ги има, значи е време и вие да продължите напред.

1. Той си има нова приятелка. Това е един от най-красноречивите знаци, че бившият ви определено няма да се върне при вас. Все пак, ако той има чувства към вас, едва ли ще ходи при друга. Разбира се, възможно е и бившият ви да има временно увлечение, но ако нещата станат сериозни, значи определено всичко е приключило между вас.

2. Той връща всичките ваши неща. С течение на времето партньорите си купуват подаръци, слагат разни неща в дома на другия и т.н. Ако той е решил да ви върне всичко, което е ваша собственост, значи определено не иска да има спомен от вас. Време е и вие да направите същото.

3. Той спира контакта с вас. Ако има дори минимален шанс да се съберете отново, вие със сигурност ще продължите да си пишете, чувате и/или виждате с бившия си приятел. Ако той обаче отказва контакт с вас, това е крещящ знак, че не ви иска повече в живота си и че е продължил напред. Възможно е в началото след раздялата да има период, в който не комуникирате. В случай, че периодът продължи по-дълго обаче, значи определено няма надежда. Обезкуражителен знак е и ако той не отговаря на обажданията ви или вашите съобщения.

Още по темата прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не търсете знаци,не анализирайте ничие поведение дори и на оня,който до вчера е бил най-близкия ви човек.Това е загуба на време,безвъзвратно изгубена кауза,безсмислена и глупава.
6
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нещата са много прости:Мъжът изоставя, защото е намерил по-красива.Жената изоставя,защото е намерила по-богат.И понеже нито жената може да стане по-красива, нито мъжа да забогатее - връщане назад няма!!
5
3
 
6
 
! Отговори
Продълж. на 4 преди 9 години
Преводачката не успяла да докаже в съда, че тя е заработила парите, които са в спестовната книжка на свекърва й, защото различни роднини дали лъжливи свидетелски показания относно произхода на тази сума. Скоро след развода, бабата починала и тогава, използвайки някакво старо, но нотариално заверено споразумение, сестрата на разведения мошеник присвоила всички пари от спестовната книжка на майка им (били се споразумели жилището на майката да остане на брата, а "всичко останало" - на сестрата).
4
3
 
3
 
! Отговори
Пак до мъжа преди 9 години
Знам един случай отпреди около 50 г., от типа "изиграният мошеник". След кратък брак с неверен глезльо, хубава преводачка се омъжила за улегнал мъж с ниска заплата, но не успяла да забременее. Той я боготворял, тя му се доверявала и дори не си правила труда да внася лично хонорарите си в ДСК, а доверила това на него. След време той си намерил друга, тя забременяла, той поискал развод и се оказало, че хонорарите на преводачката са внесени на името на майка му,която тя внезапно починала (продълж.)
3
1
 
12
 
! Отговори
Хей, мъж! преди 9 години
С това шега не бива.Дори да имаш брат, братовчед или приятел и да знаеш, че можеш да му се довериш 100%, никога не прехвърляй имуществото си. Представи си, че той се ожени набързо, без дори да е планирал това предварително, а после, не дай Боже, нещо му се случи и загине - при инцидент, от неочаквано, скоротечно заболяване и т.н. Тогава има да доказваш на вдовицата му и на нейните родители, че онова, което те мислят за нейно наследство, е всъщност твое. По закон, тя вече ще е собственикът.
2
0
 
14
 
! Отговори
Мъж преди 9 години
Сменил си е сметките и е прехвърлил имуществото си на брат си. В такъв случай се изнеси при брат му!
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жена от НЕ не разбира. Трябва и да следи за знаци.