Правила за срещите със самотен баща

Как да се държите?
27 авг 2014 22:02, Мария Дуковска
13
Правила за срещите със самотен баща
Снимка: Outnow.ch
Свикнали сме да чуваме за много самотни майки, които отглеждат децата си, грижат се за прехраната и изпълняват ролята на майка и баща едновременно. Знаем също колко трудно е за такива жени да имат личен живот, не само защото са отдадени на децата си, но и защото социалните предразсъдъци на повечето мъже им пречат да изградят пълноценна връзка.

Но съществуват и самотни бащи, макар и по-рядко. По една или друга причина съдбата поставя хората в ситуации, в които трябва да се оправят сами и татковците, избрали да не избягат от тази отговорност, заслужават адмирации.

Децата се нуждаят от време, внимание, средства и възпитание. Жените, които се срещат със самотни татковци, трябва да имат предвид тези обстоятелства. На какво е добре да обърнете внимание, ако и вие сте в подобна ситуация?

Не се занимавайте с децата му, ако намеренията ви не са сериозни

Едно от най-важните правила за срещите със самотни татковци е да не се ангажирате с децата им, ако не сте сигурни, че искате обвързване с този мъж. Децата лесно се нараняват от появата и раздялата с различни хора в живота им.

Не игнорирайте другия родител

Дори да не ви харесва, децата си имат майка, освен ако самотният татко не е вдовец. Именно заради това се налагат комуникация и срещи с бившата жена покрай децата и вие трябва да го приемете. Опитайте се да поставите интересите на децата пред своите. Не играйте роля на зла мащеха и няма да имате проблеми.

Уважавайте нуждата му да говори за бившата

Когато става дума просто за бивши гаджета, нещата не са чак толкова заплетени. Но когато в картинката с бившата или бившия са вплетени и деца, тогава нещата стават изключително болезнени.

Останалите съвети може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато жената започна да се боде с колега, не му мислих много и подходих по същия начин и аз - намерих си дупка за пълнене. И познайте кво стана. И тя разочарована от половинката си, разстроена, наранена и прочие дивотии. Да, ама след 5-6 интимни сеанса се случи логичното: започна да се опитва да дърпа конците тя и постепенно да се стреми да седне по турски на темето ми. Тогава се чукнах в главата, че вместо една душегубка вече имам две. И ги разкарах и двете. Сега съм сам и животът започна пак.
9
1
 
2
 
! Отговори
:)) преди 9 години
Ако кифлата не намери чичко паричко, отива при философи като 2, 3, 5, 6 и, нали друг не я иска, започва да му обяснява, че и него харесва, и децата му ще гледа.Да ви е честито такова "младо момиче"!
8
1
 
3
 
! Отговори
За паясник, каква? преди 9 години
Булка втора, трета или четвърта употреба.Ако разведеният е с деца - полага му се като втора съпруга някоя, която е също разведена и е с деца.Под една друга статия писахте, че държите да се жените за девствени момичета, защото ви е неприятно да си представяте, че е била и с други преди вас. А на момичето приятно ли му е да бъде с мъж втора, пета и петдесет и пета употреба?И по ръце да тръгнете, истината е една - предпочитат се запазени млади момчета! Само кифлите търсят чичко паричко!
7
2
 
2
 
! Отговори
Иска ви се преди 9 години
след като се разведете, да вземете пак свежо младо, неомъжвано момиче, дори тогава,когатодецата са оставени за отглеждане при вас, бащите. Та хем да ви гледа децата, хем да ви слугува, хем да имате в леглото си женичка, по възможност 20 г. по-млада от вас.Иска ви се, ама няма!А на майките си обяснете, че не само те треперят над чедата си. Втълпили са ви, че сте център на света и ви се полага най-хубавото. Но дали околните мислят така?Питайте някоя женска майка, дава ли си чедото на парясан :)
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Направете му една сви..., "упс, грешнка на езика, нов съм в занаята."
5
2
 
2
 
! Отговори
Х преди 9 години
Изобщо гледам на последък разни хора вадят един високопарен изказ, пък самите те не си разбират какво казват.
4
2
 
2
 
! Отговори
Х преди 9 години
До Анонимен, те ако наказваха и за говорене на глупости...Я разясни защо от "морална гледна точка" е престъпно, щото точно от нея пък не е.
3
5
 
13
 
! Отговори
изпатил преди 9 години
Едно ще ви кажа братлета - от разведени жени бегайте! За да ги е изхвърлил някой от живота си най-вероятно е имало сериозна причина. колкото и да прикриват мизерната си същност в началото на връзката, не минава много и истинската им такава лъсва! Миналата седмица приключих 6 месечна връзка с разведена работеща бизнес майка! За всичко разбира се беше виновен бившия и мъж. Той бил голям гад...разбира те ли! Отидохме на море и там на 5-я ден ми идеше да я заритам като мръсно коте - скъса ми нервите
2
1
 
9
 
! Отговори
Jkkkkkk преди 9 години
Опичайте си акъла ергени, щот на мойта бивша 500 $ и плащам издръжка и и се свиди една пица да вземе на детето , пък да не говорим за дрехи по лукс ..
1
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези съвети подхождат за жена с деца, но без съпруг, която си търси такъв.Може и такава, която си знае, че не може да има деца. За нея е подходящ вдовец с деца.Престъпно е, от морална гледна точка, да се препоръчва на момиче, което не се е омъжвало и не е раждало, да поеме грижата за чужди деца, които, кой знае защо, не са при майка си, а са дадени за отглеждане на бащата.На ерген второ издание - булка втора употреба.