Как да се поглезите тази есен

Гледайте на този сезон като на възможност за много приятни неща
29 сеп 2014 16:56, Теодора Драгоева
6
Как да се поглезите тази есен
Снимка: outnow.ch

Лятото безвъзвратно изчезна, но това не бива да ви натъжава. Все пак всеки сезон има своите качества и есента не бива да бъде пренебрегвана. По-хладното време може да не е от най-приятните неща, но пък тези няколко месеца преди зимата са идеалната възможност да промените нещо в себе си и най-вече да помислите за своето душевно и физическо благосъстояние.

Ето и няколко идеи с какво да се поглезите, посрещайки есента:

1. Направете си разходка в парка.

Тъй като горещите летни дни вече са минало, спокойно може да излезете сред природата и да се разхождате, колкото пожелаете. Достатъчно е само да се облечете подходящо и да очертаете своя маршрут. Есенните окраски на природата са толкова красиви, че със сигурност ще се почувствате освежени и заредени след разходката.

2. Променете цвета на косата си.

В духа на промяната на сезоните време е за промяна и във вашата визия. Какво по-лесно от смяна на цвета на косата или изпробването на някоя нова прическа? Всичко е във вашите ръце! Не забравяйте да се консултирате със специалист и все пак да щадите косата си.

3. Купете си нещо.

Есенни обувки, шал, нова чанта, палто и т. н. Направете си подарък и си купете нещо полезно, което да използвате през този сезон. Като на всеки човек, и на вас ще ви стане хубаво, когато се сдобиете с нова красива вещ. Заслужавате да поглезите себе си и да усъвършенствате визията си!

4. Сгответе нещо с чили.

Дори да не сте привърженици на много пикантните храни, малко чили винаги придава неустоим вкус на храната. Останете си някой дъждовен ден у дома и опитайте някоя рецепта с чили. Пикантните ястия ще ви нагорещят и ще забравите за ниските температури.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе ммака му, каква е тая селска брантия Теодора Д. та да ми дава акъл ак да се забавлявам тази есен.?????Повече пари ли има от мен, по-умна ли е, или пък не е от някое диво село та да раздава съвети за неща от които си няма хабер?????????????
4
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пълни глупости, разходката в парка е по-приятна лятото или през късната пролет, когато не е нужно да навличам сума ти и дрехи, за да се разходя и да се притеснявам дали ще дойде торнадо всеки момент. Купуването на неща /дрехи и аксесоари/ е още един минус, свързан с идващото по-студено време - якета, шалчета, шапки, ръкавички, и пак студ, само че и мъкнеш и даваш пари за по-скъпи дрехи. Да си промениш цвета на косата - само, ако побелее, бих си причинила нещо подобно, естественото е най-красиво.
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най хубавият сезон ,мирише ми на домашна лютеница от дворовете на къщите
2
1
 
5
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
Прекрасно!
1
2
 
5
 
! Отговори
Мъж преди 9 години
Ми как...Ще си купя броукбек маунтин на блу рей и ще го гледам с приятели!