На кой етап от връзката трябва да кажете „Обичам те”

Трябва ли да чакате за това важно признание?
43
На кой етап от връзката трябва да кажете „Обичам те”
Снимка: outnow.ch

Всяка жена копнее да чуе думите „Обичам те” от любимия човек. В момента, в който осъзнаят, че са дълбоко влюбени в настоящата си половинка представителките на нежния пол се превръщат в кълбо от нерви в очакване на признанието.
Ако то не дойде бързо, започват съмненията – Той обича ли ме? Защо не ми признава? Трябва ли да му кажа?
Как и кога трябва да дадете глас на любовта си съветва експертът по връзки Каролин Брийли.

1. Няма грешно време
Ако търсите някаква магическа дата или час, спрете. Такава няма! Следвайте сърцето и инстинктите си и няма да сгрешите. Ако мислите, че го обичате, просто му го кажете.

2. Кажете го, само ако го мислите 100%
Често се оставяме на момента и завладени от някакви положителни емоции лесно казваме „Обичам те”, после обаче сме обзети от съмнението. Вярвам ли му? Искам ли да съм с него? Имаме ли бъдеще? Обяснението в любов трябва да бъде непоколебимо не само на думи, а във вашата глава.

3. Кой трябва да го каже пръв?
Жените смятат, че мъжете са тези, които трябва да направят първи признанието. Това обаче е доста остаряло като мислене и до някаква степен ограничаващо. Има ли значение? Ако не ви го каже пръв, вие ще спрете ли да го обичате? Тогава не робувайте на някакви съвети, а просто следвайте сърцето си.

4. Трябва ли да му го кажете, ако не сте сигурни, че и той ви обича?
Това е лично ваше решение и зависи от душевното ви състояние. Ако сте готови да рискувате, ако чувството ви задушава и искате да го изкрещите, ако не ви пука дали ще се изложите и какво ще си помислят по-консервативните ви приятелки, и най-важното, ако чувствате, че искате да му го кажете, направете го.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
Хора, в живота ми, които да ме тровят нямам. В този смисъл човеци за изхвърляне също нямам. Това идва с отпадането на илюзиите. Хората са такива каквито са.
15
0
 
0
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
34, точно толкова. Дишам естествено. И буболечките дишат.
14
0
 
0
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
31, а себе си къде да запиша на листа?
13
0
 
0
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
"Някой ще те реже и наранява, а ти ще го Обичаш." -e, чакай де нали обясняваш, че се влюбваш и обичаш и сърцето не питало? Аз ти обяснявам, че като не вярваш на никого, не си измисляш велика емоция, която пърхащо да облечеш в думичката обичам, няма кой да те нарани, а и най-важното: преди всичко себе си не нараняваш. Защото, ако аз имам емоция колкото за една буболечка тя е точно толкова колко ми е нужна, за да дишам. Емоциите към хората... се смалиха и сега правим само секс. Без отговорности.
12
0
 
0
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
Да./Не, в същото време не./С какво съм допринесла? Един веднъж ми каза, че съм твърде добричка. Обърнах лопатата и станах лоша. Ефектът беше съмнителен. Терзания от непринати чувства не съм изпитвала. Проблем с директността нямам. Подиграват се само глупаците. Прави ли го някой за мен е *** и го смилам. Ето поведение, за което също угризения или вина не изпитвам. Причиних си да имам илюзии за хората, които твърдяха, че ме обичат. Една буболечка изкарва повече емоции от мен, отколкото човек.
11
0
 
2
 
! Отговори
ne4o преди 9 години
вси4ко е до 4овека...например аз може и да си оби4ам жената ама не и казвам ..оби4ам те..просто съм такъв..или по хубаво ли е е да казваш 4е оби4аш някого...а после да ходиш да изневеряваш...може да не съм романти4ен...ама никога няма да си предам 4овека до мене...и това за мен е по важно отколкото да казваж на някого 4е го оби4аш
10
1
 
1
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
21, как кой ми го е причинил? Аз. Не сме ли самите ние тези, които си създават най-големите илюзии за значението на думите, делата и бездействията на хората, които срещаме в живота си?11, измисли си го, написа го, убеди се, убеди някой друг, който ти е харесал коментара. Тази илюзия носи ли ти задоволство или другия път просто ще попиташ на колко години съм, разведена ли съм или зарязана, колко е цветно ежедневието ми? А тогава аз ще реша дали да дам истината или да налея матриал в илюзията ти
9
2
 
0
 
! Отговори
Онанимен преди 9 години
Ако искате да бъдете на секс родео: жената е с гръб към мъжа, той е отгоре. Прошепвате и в ухото:- Обичам те, Петя. (А пък тя се казва Мария или Теди).И секс родеото започва. :) :) :)
8
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз преди да се запозная, така почвам и после името или на другата сутрин...
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Казвате го тогава, когато го усетите, а не тогава, когато някоя *** писачка в жълт вестник ви каже.
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а така опростачвайте народа да е ***, той да не знае кога да го каже, да трябва някой инфантил-драскач, преписал от десет сайта да даде рецепта-указание. Това и комунистите не ни го обясняваха... аз съм прости и вие сте прости...
5
2
 
2
 
! Отговори
Чнатаджия преди 9 години
До Tea_marian***yahooМъжа ти пак ли е "в комадировка"?
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Без илюзии.съжалявам,че не си го срещналаа такива има,истински мъже
3
2
 
2
 
! Отговори
Tea_marian@yahoo преди 9 години
Американците например , завършват телефонните си разговори с приятеля/приятелка с : I love you !И двамата . Никой не им казва в кой момент да си го казват ! След като са близки приятели го смятат за нормално.Ако не са заедно , няма да си го казват разбира се !
2
1
 
9
 
! Отговори
Мъж на място преди 9 години
"Без илюзии." е жена на 35-40 години, разведена или просто зарязана, отегчена от сивото си и самотно ежедневие, която очевидно мрази всичко и всеки.
1
0
 
7
 
! Отговори
бай уй преди 9 години
До Без илюзии.От коментарите ти лъхат комплекси, което те прави още по-слаба.