Камъни, които привличат богатството

Носете в чантата си цитрин
10
Камъни, които привличат богатството
Снимка: Reuters

С настъпването на 2015 година всеки би искал да има повече бизнес успехи, просперитет и парични постъпления. Споделяме няколко вълшебни камъка, които да носите под формата на аксесоар, в чантата или портмонето си. 

Тигрово око 

Тигрово око е красив камък, който насърчава късмета и щастието. Също така се вярва, че носейки го, може да привлечете богатството към себе си и да постигате успехи в бизнеса. 

Гривни, обици, пръстени и други аксесоари с тигрово око може да си купите от всеки магазин за бижута на много достъпни цени. Не пропускайте да си сложите такова бижу. 

Цитрин 

Цитринът е обагрен в красиви жълти цветове и е известен като камъкът на парите. Освен това насърчава и успеха, просперитета и изобилието. Носи щастие в моментите, в които най-малко очаквате, че могат да ви се случат хубави неща. 

Цитринът разсейва негативните енергии, повишава настроението и желанието за любов. За да имате повече пари през новата година, носете малък камък цитрин в портмонето си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз мисля, няма значение дали си богат или беден, важното е какъв човек си, рядко, но понякога сред богатите има хора, които те разбират повече, отколкото бедния... Зависи от характера на човека...
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Камъни , които привличат богатството - диамантите, сапфирите, рубините, топазите, защото пари при пари отиват,..... но не малко при много, а много при много.
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Светител Николай (Велимирович):"Трудно е богатият да влезе в Царството (Небесно), не защото той е богат, а защото рядко някой богат може да победи изкушенията, изхождащи от богатството. Рядко някой богат може да се удържи да злоупотреби с богатството, малко на света са богатите, които за своето богатство не са си купили ад вместо рай, вечни мъки вместо вечен живот. Малко са тези, които не са прилепили сърцето си към богатството и не са отпаднали от Създателя. Малко, но такива е имало."
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредната доза глупости.
1
9
 
19
 
! Отговори
мая преди 9 години
за камъните незнам,но ритуалите100% помагат.имам познати,които,макар да се криеха,ходеха по врачки и с тяхна помощ сега са на светлинни години пред мен.Не е само до трудолюбие(звучи глупаво,в днешно време),късмет.Просто малко трябва да се"подбутнат нещата"То и в библията пише;поискаи-ще ти се даде,почукаи-ще ти се отвори.А молитвите имат магична сила-убедих се сама