Защо мъжете искат секс сутрин

Как хормоните ни контролират нашето либидо
24 фев 2015 23:00, Теодора Драгоева
56
Защо мъжете искат секс сутрин
Снимка: outnow.ch

Защо мъжете искат секс сутринта, а жените им налитат вечер? Мистерията е разгадана – всичко се крие в хормоните!
5 сутринта

Още преди да се събудят мъжете, техните нива на тестостерон са по-високи с около 20-25 %, отколкото през останалото време от деня. Те се увеличават с течение на нощта и затова рано сутрин са в своя пик. Нищо чудно, че той става с мисълта за бърз секс, умът му е контролиран от тестостерона. Жените също произвеждат въпросния хормон, но той е балансиран от естрогена и прогестерона.

6 сутринта

Наспахте ли се? Добрият сън е друг помощник на покачването на тестостерона в мъжкия организъм. Изследване показва, че господата, които спят непробудно поне 5 часа, имат с 15 % по-високи нива на хормона в тялото си.

7 сутринта

И докато хормоните бушуват в мъжкото тяло, тези в женското са в най-ниската си точка сутрин. Не се изненадвайте, че тя няма желание за нищо! Женските хормони се променят съобразно цикъла ѝ, а не толкова от фазите на деня.

8 сутринта

И двата пола се готвят за тежък ден и хормонът кортизол започва да нараства. Той е истински убиец на либидото, така че сексът е на много заден план.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тц тц ,5 мин сутрин -много зле ,лошият сексуален живот не води до нищо хубаво :) някой ''пич'' да не вземе да се чуди, когато жена му/половинката му изневерява с млад секси студент ,който може да прави секс /а не само иска да прави/
7
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бях работил постоянно нощна смяна половин година и всяка сутрин се прибирах с ерекция. Станеше ли 5 часа "вдигах палатката", въпреки че бях уморен и ми се спеше. Следователно повишеното ниво на тестостерон няма връзка със съня!С приятелката ми правихме секс всяка сутрин, когато е разположена. Харесваше й много и беше в страхотно настроение през деня!
6
5
 
11
 
! Отговори
до 8 преди 9 години
До Анонименили ако тя не е придирчива към мръсния ти дъх,мазната коса и мазното потно шкембе,да не говорим за вмирисаните долни *** -... малеее ,че секс става с тебе...мнооо си бил секси бре
5
2
 
9
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 13Ти винаги можеш да искаш секс, номера е да оставиш животинският нагон да избухне у партньорката ти, като не напираш самият ти за сексуални нужди- умишлено!Дано си ме разбрал!
4
5
 
20
 
! Отговори
пич преди 9 години
Сутрин искам само кафе, цигара и свободен достъп до тоалетната. Ако жената е слушала, може и да я уважа през деня, евентуално вечерта, ако съм на кеф.
3
13
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Само мога да ви кажа, че никога през х-те си години не съм искал секс сутрин от партньорката си. Първо отивам и й приготвям закуска докато спи, взимам си един душ, наливам си едно уиски докато се ровя в пресата и след като се събуди тя..можем да говорим за добро оползотворяване на деня. Друг е въпроса дали тя иска секс след като се събуди. Ако иска...трябва да съм на линия. Никога не бива да се отказва! Трябва преди всичко да си кавалер.
2
1
 
10
 
! Отговори
До Гошо Т. преди 9 години
Гоше, Гошенце,Ако не си преуморен от празнуване и случайно се сетиш да влезеш в този сайт,да знаеш, че не сме те забравили.ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!Да си жив и здрав, още дълги, дълги години да балансираш настроенията в коментарите тук с умерения си тон, деликатен хумор и доброжелателност!Пожелаваме ти здраве, много щастие и успехи!От добро да се не отървеш и да ти върви във всичко!:)))
1
4
 
11
 
! Отговори
ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
А кажете де, силно ме вълнува!Сутрин "той", става преди мене, без да е искал разрешение. А хормоните са . MAD-MAX!Никой не ме е питал предварително, искам, или не.