Защо мъжете искат секс сутрин

Как хормоните ни контролират нашето либидо
24 фев 2015 23:00, Теодора Драгоева
56
Защо мъжете искат секс сутрин
Снимка: outnow.ch

Защо мъжете искат секс сутринта, а жените им налитат вечер? Мистерията е разгадана – всичко се крие в хормоните!
5 сутринта

Още преди да се събудят мъжете, техните нива на тестостерон са по-високи с около 20-25 %, отколкото през останалото време от деня. Те се увеличават с течение на нощта и затова рано сутрин са в своя пик. Нищо чудно, че той става с мисълта за бърз секс, умът му е контролиран от тестостерона. Жените също произвеждат въпросния хормон, но той е балансиран от естрогена и прогестерона.

6 сутринта

Наспахте ли се? Добрият сън е друг помощник на покачването на тестостерона в мъжкия организъм. Изследване показва, че господата, които спят непробудно поне 5 часа, имат с 15 % по-високи нива на хормона в тялото си.

7 сутринта

И докато хормоните бушуват в мъжкото тяло, тези в женското са в най-ниската си точка сутрин. Не се изненадвайте, че тя няма желание за нищо! Женските хормони се променят съобразно цикъла ѝ, а не толкова от фазите на деня.

8 сутринта

И двата пола се готвят за тежък ден и хормонът кортизол започва да нараства. Той е истински убиец на либидото, така че сексът е на много заден план.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
11
 
! Отговори
стефчо преди 9 години
аз искам бира сутрин,чак пък секс ..не съм толкова извратен
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ===Леко, че ще се задавиш
26
2
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
45, какво те почва? Да те млати?44, тоз пък, повечето жени, къде си видял нещо по-различно от твоята жена, че пък и пише, че ...повечето...?43, това ми напомня за секс рекорда на една дето плавила секс с не знам колко си *** за 1 ден. Е, каква е разликата в *** мислене на тези, които са стоели на опашката да клечат и твоето? Никво. Отвратителни типове!
25
0
 
3
 
! Отговори
леля Катерина преди 9 години
А пък моя вечер като удари 5 гроздови и ме почва, щото му се увеличава производството на хормона покатерин, мдааа.
24
0
 
5
 
! Отговори
Burg преди 9 години
Рано сутрин, повечето жени са "50 нюанса криво". Любимата ми жена е щастливо изключение, а аз като примерно пионерче, ентусиазирано рапортувам: "Винаги готов":-)))
23
2
 
16
 
! Отговори
коци преди 9 години
Мъжа иска секс сутрин,за да е сигурен че е първия за деня.А не последен вечерта.
22
0
 
5
 
! Отговори
Бате Бойко преди 9 години
Аз кога и да искам, мойта не става! Сутрин, обед, вечер - тестостерона и все е на 6.30, а кортизола на 12.00! Демек съм жертва на жалка хормонална трагедия! Мъка ... местете колеги!
21
0
 
6
 
! Отговори
Унуфри преди 9 години
Язе мойта не я клатя вечер оти цял ден ми дудне и се упивам с ракия за да не и обръщам внимание. Сабален кога съм натопорчен махмурлия я намандъсвам, ама и трае най-много до обед и пак почва да дудне и мрънка....и така всеки ден.
20
0
 
0
 
! Отговори
Лелей Лелей преди 9 години
До 19: Кака, пак ли си вършала по македонско. Хем целию регион те знае, че си принцеса, хем пак с шефо на месния магазин си спала след джангъро. А па ти си знай, че роналдо сутрин, точно твойта ще награби!
19
0
 
4
 
! Отговори
до Варг преди 9 години
Ама си оставаш само с искането.
18
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 37Има сексуални Жени и те са ,като теб.Правят секс по всяко време.И,ако са с готин партньор и секса е готин.Нормално.
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те,тези къде ходят футболисти едва ли са ***.Нищо,че не им дават да правят секс,преди мачове.
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 8Защо,така говориш за Жена си?
15
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е вярно ли има мъже дето правят по 5 мин. секкс . До сега не са ли разбрали как се прави !
14
16
 
11
 
! Отговори
Льольо преди 9 години
Бе не знам ама аз сутрин обед и вечер си я боцкам мойта. Тя доволна и аз доволен. Паснахме си значи. Аре пожелавам и на другите да си намерят.Само да отбележа - аз съм на 36 а мойта е на 20.
13
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо ядем когато сме гладни?
12
0
 
10
 
! Отговори
=== преди 9 години
Какви спорове за времеви разположения и неразположения.... Ако някой знае какво е да се събужда по което и да е време на нощта или посред бял ден ако тогава спи, ако някой знае какво е да се събудиш от силата на оргазъм, защото не можеш да го понесеш на сън, да дойде да си говорим за сексуални изживявания и после да ми дрънка какво точно изпитва при 5 минутните им ...изхвърляния на хормони и слуз в няколко секундния им реален душевен стоп кадър.Дали не обичам да спя, а?
11
7
 
6
 
! Отговори
до 21 преди 9 години
аре ,мале много 5-минутковци има явно :))) ,ми да 5 минути е малко ,не е задоволяващо ,кво да ти кажа ,експерте ,/който не може да прави -да си гледа порно филмите по цял ден -така въобще,хич няма да му се наложи да си размърда тялото /
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лека нощ.
9
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ако мъжа не е взел душ ,с опърдяни ***, гаден дъх,-може да забрави за секс -.както и да е, само секси мъжете/с готини тела като Кристиано Роналдо/могат да получават секс когато си поискат-сутрин,обед ,вечер :)