Някои факти за аналния секс

Аналният секс може да реши проблема с аноргазмията
209
Някои факти за аналния секс
Снимка: Reuters

Аналният секс е нещо, за което все още се говори с притихнал глас или изобщо не се говори, сякаш е нещо срамно и забранено. Удоволствието за едни и табу за други е изградено от някои истини, които е време да погледнем.
И не забравяйте, че в секса срамни и забранени неща не съществуват! Всичко е въпрос на това колко далече искате да стигнете. 

Да, боли! 

Сексът е страст! Но страстта трябва да бъде премерена, когато става въпрос за аналния секс. Действията са бавни, за да се намали максимално рискът от разкъсвания на ануса. 

Постепенно увеличавайки проникването и когато партньорката ви е максимално отпусната, страстта и увеличаването на скоростта могат да ви дадат максимално удоволствие. 

Използването на лубриканти е абсолютно задължително, отново за да улесните проникването, удоволствието и за да намалите риска от разкъсвания. 

Тук размерът няма значение. 

Предимство за мъжете е, че за да доставят удоволствие на своите партньорки чрез анален секс, размерът на пениса няма значение. Това е добра новина и за онези, които са с по-малки размери на мъжкото достойнство. 

Жените получават по-силен оргазъм по време на анален секс.

За мъжете аналният секс е вид фетиш, завоюване на забранена територия, изразяване на доверие от страна на партньорката им. За жените аналният секс би могло да бъде едно наистина незабравимо преживяване, тъй като анусът има множество нервни окончания. 

Освен това по косвен начин се стимулира така наречената G точка. При някои жени матката е леко обърната и има възможност да изпитат дълбок и продължителен маточен оргазъм по време на анален секс.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
6
 
18
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
Ааааа таз улица еднопосочна бе-то от другаде са влаза а оттамка само са излаза Нема ли КАТ да застане тамка актове да пише да са научат да спазват правилата ама требе първо знаци да турят та да са знай щото инак не мож ги глобяват хората,та значи пак катажийте виновни ама кат земат да турят знаците и на тех си да турят да не са прескочат щото и тамка беля може да стане
20
4
 
75
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
Питам ония ден един приятел- ти тая твоята оправяш ли я в другата дупка?И получавам мноооого възмутен отговор- да не съм луд ! Да вземе да забременее ...
19
40
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нека да не забравяме, че секс се прави главно за създаване на деца.
18
19
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бившата ми приятелка в момента, в който изпита оргазъм за първи път от *** секс, започна сама да го търси постоянно, до точка в която ми беше писнало и исках повече ваинален секс. Това за насирането и тн. са абсолютни митове, на хора, които си нямат и идея за какво става дума.
17
30
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мъжете са гадни отдавна приключих с тях!
16
6
 
10
 
! Отговори
dcdghg преди 9 години
Tuka mai na vsichki im se iska madamite im da im puskat otzad ama neshto nyama to i komentarite sa im zlobni
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ееееееее, най-после!!!
14
36
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По принцип, истината е че аналния секс е безмислено нещо. В дебелото черво, нервни окончания няма, тъй че в порното актрисите може и да охкат и пъшкат получавайки оргазъм ама от мисълта за тлъстата пачка която ще вземат, в реалноста останалите жени остават само с болката отзад и затруднения с голямата нужда.Кеф може да има при мъже, че си хака йуха в нещо много тясно, ама това е до време,след което и то става широко като попски ръкав, да не говорим,че е по вероятно накрая да тича да мие говната.
13
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do 37.....ami kato za nachalo pochni da se miesh dobre predi da ti go...a moje i prezirvativ...
12
4
 
46
 
! Отговори
обективен преди 9 години
За хигиената няма нито дума !?
11
7
 
65
 
! Отговори
Учтивия лос преди 9 години
По-добре малък отпред отколкото голям отзад :)
10
7
 
37
 
! Отговори
Анална фея преди 9 години
Дедо Мъди , боли докато си направи место , после се свиква , така казваше един познат на жена си и накрая я склони на анални ласки. Посади борче в задното и дворче.
9
6
 
32
 
! Отговори
Перверзния монах преди 9 години
До войнствен атеистБаба Гуси знае най добре - размера е от значение . Това е все едно да отпушваш тръба с върбова клонка, а си требе цепеняк.
8
2
 
42
 
! Отговори
Аналин Вазелинов преди 9 години
До ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТТочно така , нежно , бавно , внимателно и послеее ....... дай момче , тая мачка не е наща .
7
4
 
30
 
! Отговори
ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Хубаво е също "гостоприемничката", предварително, да вземе известна доза алкохол или друго отпускащо,омайващо средство.Подготовката трябва да е, много внимателна и адекватна. До точният момент.След което, съществената част, може да започне.
6
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
отпред, отзад, отдоло...нема значение. важно е да е вътре на топло.
5
3
 
42
 
! Отговори
пастирка преди 9 години
Разбрах, че ми е малък, когато се оказа, че отзад влиза по-лесно отколкото отпред.
4
3
 
37
 
! Отговори
ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До Михаела Л.-Предлагате ли надомни разяснения, относно статиите, които помествате?Не се притеснявайте, относно този вид секс. Вече съм станал, като анестезиолог.Никоя особа, не се оплаква, от прекалена болка.
3
6
 
38
 
! Отговори
войнствен атеист преди 9 години
Ако нещо е останало неясно по темата, винаги може да питате "бабите" в Троянския манастир.
2
31
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В каквито и "сладки" приказки да го обличате, това си остава чисто и просто една содомия. Всекиму е известно природата как е отредила да се осъществява половия акт. Всичко останало е извращение.