Мислите му, след като за първи път преспите заедно

Опасенията му са по-големи от това дали се е представил добре
18 апр 2015 22:48, Теодора Драгоева
33
Мислите му, след като за първи път преспите заедно
Снимка: outnow.ch

Първата нощ в общо легло често е напрегната и дискомфортна и това няма нищо общо със секса.
Двамата трябва да делите тясно пространство и в тази ситуация ще разкриете някои от своите навици, които другият до момента не е виждал.
В съня си вие сте уязвим и не може да контролирате какво извършва тялото ви.
Ето и какви мисли минават в главата на мъжа до вас, когато за пръв път прекарате нощта заедно:

1. Защо лежи в моята половина?
Според американско изследване над 50 % от двойките предпочитат една и съща част от леглото.

2. Защо не се гушкаме?
Хората имат различни навици и често мъжете са тези, които стават по-дистанцирани след секс. Те обаче очакват жената да направи опит за близост след акта, което определят като добра оценка за представянето си в леглото.

3. Ами ако хъркам? Ами ако тя хърка?

Още по темата четете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Мислене преди 9 години
Седят си Мечо пух и Прасчо на поляната, по едно време Мечо пух се обръща и набива страхотна тупаница на Прасчо. Прасчо целия в кръв с разбита физономия пита: А бе Мечо, защо така бе, аз си мислех че сме приятели? Млъквай бе ***, аз откъде да знам какво си мислиш!
19
0
 
1
 
! Отговори
- - - преди 9 години
Tova, koeto pishe 4 e situacia, v koiato niakoia e bila pree***ana ot tozi gospodin, ednokratno, i vyprosnata se e natiskala za oshte, toest e stanala "dosadna". Ne dosazhdam i ne spia v leglo s hora, koito ne sa pokazali s povedenieto si, che me iskat. Koe ne stana iasno? A daje i da sa me poiskali ne e garancia, che ostavam v legloto im. Ne se seshtam kak se kazva na "takiva". Vtoro: ne pravia seks za pari ili sreshtu podaryci, mandzha ili kakvoto I da e. Plashtam si smetkite sama. Na nikogo ne dylzha 1 lev.Kak im kazvat na "tezi"? "Typanarki"?
18
0
 
4
 
! Отговори
до 23 === преди 9 години
Просто правиш секс и си тръгваш, ако не те иска. Нали се сещаш как се наричат такива?Ако не те спре, така че коментар 4 е верен :)
17
2
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
17, никого не ям. Правя секс и си тръгвам. Ако някой иска да спи с мен, знае как да ме задържи. Ако не те спре като си тръгваш - значи не иска. Между сексът и спането има огромна разлика.
16
2
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
21, така е. По-добра съм с чувстването.
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак статия за секса и пак под нея се води бой "кой по-по-най" :))) Ех, ако му се гушка след секс - гушкаме се, ако ли не - не се гушкаме :) Не осложняваме нещата.
14
1
 
3
 
! Отговори
=== преди 9 години
18, проблемчето е, че мъжете не мислят по принцип, защото единствената им щел е да включат щепсела, а нещо им се размърдва в чакри...в чарковете едва когато са свършили - сексуалния акт, спането, хъркането. Някои вдяват какво правят и се замислят отвъд "щепсел-контакт" връзката едва когато са пред пукване, а други даже и това не им идва.
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То се мисли преди да се преспи с някого, не след това.
12
1
 
5
 
! Отговори
до 4 === преди 9 години
Явно много знаеш за мен, без да знаеш дори кой съм. Като ти чета коментарите си мисля, че ако изобщо правиш секс с мъж (ако изобщо някой ти се навие), в същото време ще го ядеш, като богомолка. Продължавай да пишеш, истински ме забавляваш с ината си да докажеш каква тъпо същество си.
11
1
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
16, а даже и след секса, при огромно количество мъже, заблуждаващото усещане, че си с мъж залязва окончателно. Примерче е коментар 4. С която и жена да е правил секс този кавичков мъж, сиреч мъж в кавички, изреченийцето му идеално демонстрира какво означава да не умееш да имаш грам респект не само към тази, която си ***?ал (явно това е била идеята първоначално и в края), а и към себе си. Второто е една много тъжна равносметка, но нека мислещите мъже да вдянат за ко иде реч. Ако има..мислещи.
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички коментари са написани от мъже, които очевидно будуват, вместо да спят бллаженно след страхотния секс с любимите си жени. А аз вече направих палачинки за любимия и детето и докато ги чакам да се насмят, мога спокойно да се посмея на статиите и коментарите в нета.
9
3
 
7
 
! Отговори
bb преди 9 години
Берлин, в леглото пърди този, който определя климата в семейството.
8
2
 
4
 
! Отговори
+ + + преди 9 години
До Я! Минко закъсня!Като тебе, никой не ме кара да се смея, от години! Това е.
7
2
 
2
 
! Отговори
К.К.К. преди 9 години
До ===3Такава ни е природата. Туй то!
6
3
 
3
 
! Отговори
К.К.К. преди 9 години
Бат Минка, лаконичен Пич. Както винаги!
5
3
 
7
 
! Отговори
Я! Минко закъсня! преди 9 години
Тази вечер, вместо в 11 ч., се е появил малко след 12. Но, верен на обичая си, пак ни разказва своите сънища и блянове.Ние сме възпитани и се правим, че му вярваме.Не се отчайвай, Минко! Ще дойде празник и на твоята улица! Все някое маце ще те хареса и теб. Ако пък всички са такива глупачки, че не могат да те оценят, ти не се отчайвай! Ще си купиш надуваема, сега се продават и у нас. Тя поне няма да те отблъсква, няма да ти бяга, нито ще се противи. Ще направиш всичко, което си сънувал.
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мисли сиА това не било Алесандра Амброзио!Жалко, щеше да е хубаво да беше тя
3
6
 
17
 
! Отговори
до === преди 9 години
Със сигурност той си мисли "Тая досада няма ли да си ходи вече?" след като е преспал с теб за първи път. За втори няма и да си помисли.
2
23
 
12
 
! Отговори
=== преди 9 години
Колкото по-бързо вденете скъпи жени, че мъжете са като нищо повече от едно устройство подобно на зарядно за телефон, толкова по-лесно ще схванете смисъла на съществуването на тези елементарни кожени набухани с течности ***, които се чудят къде да си натикат щъркалата. Нищо повече. Мислели? Тези за нищо не могат да мислят, освен за благото и благоденствието на оная си работа.
1
21
 
8
 
! Отговори
=== преди 9 години
Мислите му? Мъжете мислели? Мислене в мъж? Мислене след секс? МЪЖКО мислене след секс? *** и дрон!