Секс на първа среща

Кои дами не биха отказали любовни ласки още на първа среща
10 юни 2015 23:00, Михаела Лазарова
150
Секс  на първа среща
Снимка: Outnow.ch

Сексът е приключение. Лятото е сезон, в който винаги сме настроени по-любовно, а сексът за една нощ не е изключен, особено когато сме готови да се забавляваме в дългите летни нощи. Ето кои дами не биха отказали любовни ласки още на първа среща. 

Сексуалната авантюристка

Тя обича да експериментира и да разкрива своята сексуалност и точно затова е готова на всичко. Любознателна, особено в любовта, обича да се забавлява, но избира местата, на които да го прави. Може да я откриете на вашата лятна ваканция, в интернет кафето или в някой бар. За да я спечелите, дайте й това от което се нуждае – див и необуздан секс.

Момичето от моминското парти 

Тя е забавна, усмихната, привлекателна и готова да прави секс тази вечер. Къде може да я срещнете? Ако сте на ресторант, дискотека или бар, петък или събота вечер, огледайте се за компания от момичета, които празнуват моминско парти. Няма как да не ги забележите. 

За да я спечелите, вложете цялото си майсторство във флиртуването, бъдете активни, но не агресивни и нахални.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
3
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
63, препоръчай къде и при кого да ида. Ама да е проверено лично от теб. Какви бяха твоите резултати? Имаше ли някакъв тестостерон в кръвта или наследствено някъде си го загубил? Просто любопитство.
57
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен007 преди 8 години
Дер предигер предигт нур айн мал. На немски ако разбираш , ама си тъпо парче и нема да разбереш какво пише. И да потретяш все тая . На никой не си му интересна тук. Виж на магистралата може, но само за най - изпадналата част от обществото .
56
2
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
57, за мен "истински мъж" е съчетание, което обобщава съвсем малки и практични характеристики и не намирам изобщо за "жалко" да нарека "истински мъж" човек, който влиза в една стая и огрява всичко с усмивката си, с позитивното си отношение, с това, че е дошъл, когато е обещал, че ще дойде, когато е бил коректен, когато е поел повече от отговорността, която е била необходимо да поеме и го е направил с кеф, че помага. Жалко?Нека е.Не ми трябват години или месеци доказателства.Утре може да ни няма.
55
0
 
3
 
! Отговори
до === преди 8 години
Изравнената, защо не си направиш един хормонален тест? Може да се окажеш 99% мъж с толкова тестостерон в кръвта.
54
2
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
60, повтарям: "Ако си мъж кажи по какво да те позная, че си мъж!? По :"кенефо" или по "e***ати кенефо си"?" и допълвам: "С това дето ти е между краката не се постига еманципация , а излагация. НЕ СИ НА НИВОТО НА ТИЯ ДЕТО СПОРИШ" и "Стискай на воля тояги по 3 , по 4 по 10 ако искаш."Нещо друго такова доста доказателствено мъжествено има ли да споделите или да ви оставя на...Вашето ниво?
53
2
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
58, знам какво означават думите: екзистенциално, пресътворил, пълен, нехуманист.Не съм чела книгата. Ето, ти си я чел, хайде разтълкувай ми какво ти написах: "Eкзистенциално те е пресъстворил в пълен нехуманист!", щот него нали го няма жив, ама ето пишеш ми на мен и аз ти отговарям. Има ли смисъл в това, което написах в кавички или не го виждаш? Разбра ли какво написах или не разбра?
52
0
 
2
 
! Отговори
Фен на КЕНЕФИ преди 8 години
Не давам съвети на *** хора. Ако ти харесва момченца да им стискаш нещо проблема си е твой. Стискай на воля тояги по 3 , по 4 по 10 ако искаш. Неуверена си ти , излагаш се и то сериозно. С това дето ти е между краката не се постига еманципация , а излагация. НЕ СИ НА НИВОТО НА ТИЯ ДЕТО СПОРИШ
51
2
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
56, сравнявам си вселенското познание и житейския опит с мъдри и премъдри хора в днес.бг. Ако не можеш да ми отговаряш конкретно на въпросите, не ме занимавай със себе си. Ето ти въпрос: кои са твоите ценности, които изградиха в теб семейството ти?пс Само да ти налея мозък, щот нали не мога да ти го продам, ако излезеш за миг от кутийката си ще вденеш, че някои хора може би са нямали семейство. Нема такъв умен тюрлю гювеч.
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен007 преди 8 години
Сартр ясно, че екзистенциално те е пресъстворил в пълен нехуманист! Знаеш ли какво означават думите и знаеш ли труда му в каква насока е? Да четеш евтини порно романчета със развлекателен характер не означава , че си много начетена. Важното е какво четеш и ОЩЕ ПО - ВАЖНОТО Е КАКВО ЩЕ РАЗБЕРЕШ СЛЕД ТОВА
49
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това, че не си умна го доказва факта, че от 10 минути 5 минути си разговаряла с непознат и останалите 5 си се смяла с този човек и си преценила, че е 'истински мъж' по твоите неадекватни стандарти.И то след среща по работа. Това е най-малкото... жалко
48
1
 
3
 
! Отговори
До === преди 8 години
Ако и това не разбираш , какво ? Бавноразвиваща ли си или какво? Мозък не се продава. Ценностите за един човек се градят от семейството, а твоето явно са пропуснали да ти кажат какво е важно. Сега в чата ли ще търсиш отговори. Нема такава *** ***
47
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
49, "Познава се по много други неща , но нямаш мозък да го разбереш."Eй ги същите ... Хайде, дай сега примерче за тези "много други неща"! Ако си мъж кажи по какво да те позная, че си мъж! По :"кенефо" или по "e***ати кенефо си"? По кое да те позная, че си мъж, че леко ми биеш на неуверено момченце, което като си подаде ръчичката на някоя жена едвааа едвааа я стиска да не се издаде. Некси много се дразня от липсата на конкретика.
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен007 преди 8 години
Абе тая нема ли да спре да се излага. Тия дето четат по 3 книги са ми ясни. Наведнъж СМЕХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ
45
0
 
2
 
! Отговори
Гошо Илиев преди 8 години
Нали човека ти е дал какво да четеш . Кво искаш още образовай се. Съвети не се дават безплатно
44
2
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
49, в момента чета 3 книги едновременно. Ти какво четеш? Дай заглавие! Сартр ясно, че екзистенциално те е пресъстворил в пълен нехуманист! Коментарите ти относно оценките ти за мен показват това и-д-е-а-л-н-о!
43
0
 
0
 
! Отговори
Фен на КЕНЕФИ преди 8 години
Само че да мислиш е трудно. НАЛИ , а и няма да може да разбереш един труд на философ.
42
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
47, "По много неща"? Какви са тези много неща? Това все едно да ми дадеш отговор "по малко нищо(нищия)". Дай ми примери. Нали не съм умна изобщо. Покажи ти, колко си умна или умен. Покажи адекватност, концентрираност, умнеене и малка доза разбиране на това, за което те питам?! Има ли или няма, че недовиждам нещо такива неща сред думите ти!?
41
0
 
2
 
! Отговори
Фен на КЕНЕФИ преди 8 години
Е***ати кенефо си! Заклевам се! Мъжа се познавал " по ръцете, силата на ръкостискането и дали те гледа в очите като ти отговаря, когато го питаш нещо важно за теб"Познава се по много други неща , но нямаш мозък да го разбереш. БЕГАЙ НА МАГИСТРАЛАТА.Оценка за това каква си - умна или не се прави от другите. Прочети поне една книга и тогава коментирай. Книжката Екзистенциализма е хуманизъм на Сартр ще ти даде отговор ЗАЩО хората определящи се като НЕЩО ( в случая умна и още по - умна) се излагат
40
2
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
46, е, Жорка, то не може само диаманти да има Илиев! Треа има и един истниски *** КАТ мен в България, нали така?По този повод - ти рециклираш ли си ***? Чисто практически. В разделни контейнери събираш ли хартия, пластмаса, метал, стъкло? Цветовете на контейнерите познавате ли ги? Кой за какво е? Просто ми е интересно как един оценител на *** като Вас, г-ин Илиев, знае стойността на истинския ***!
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не си умна изобщо. Неадекватна си, разпиляна, неграмотна, простееш + голяма доза злоба си насъбрала.По какво се познават жените? По много неща, но и по това, че не приличат на теб.