Секс на първа среща

Кои дами не биха отказали любовни ласки още на първа среща
10 юни 2015 23:00, Михаела Лазарова
150
Секс  на първа среща
Снимка: Outnow.ch

Сексът е приключение. Лятото е сезон, в който винаги сме настроени по-любовно, а сексът за една нощ не е изключен, особено когато сме готови да се забавляваме в дългите летни нощи. Ето кои дами не биха отказали любовни ласки още на първа среща. 

Сексуалната авантюристка

Тя обича да експериментира и да разкрива своята сексуалност и точно затова е готова на всичко. Любознателна, особено в любовта, обича да се забавлява, но избира местата, на които да го прави. Може да я откриете на вашата лятна ваканция, в интернет кафето или в някой бар. За да я спечелите, дайте й това от което се нуждае – див и необуздан секс.

Момичето от моминското парти 

Тя е забавна, усмихната, привлекателна и готова да прави секс тази вечер. Къде може да я срещнете? Ако сте на ресторант, дискотека или бар, петък или събота вечер, огледайте се за компания от момичета, които празнуват моминско парти. Няма как да не ги забележите. 

За да я спечелите, вложете цялото си майсторство във флиртуването, бъдете активни, но не агресивни и нахални.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
4
 
! Отговори
Гошо Илиев преди 8 години
Дано да има по - малко такива *** в България като тази " възвишена дама ".
37
4
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
41, мъжът се познавал по делата? Жената по кое се познава? По чукалата? Магистралата? Клишенцето пак ейй....Мъжът се познава по ръцете, силата на ръкостискането и дали те гледа в очите като ти отговаря, когато го питаш нещо важно за теб.Жената по какво се познава!?
36
4
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
42, точно така е. Преди няколко дни бях написала, че в живота ми има, срещам, познавам, живея, общувам, работя с изключителни хора, ама не ми вярват. Ако искате.Всъщност единият ми целуна ръка, което ме впечатли, защото се познаваме от години и не го е правил. Другият, за който пишеш ти дойде и като ме видя поиска да ме целуне. И тези двамата са страшни пичове. Къде съм писала, че съм "красива, неустоима, умница-хубавица"? Писала съм, че съм умна и това е факт. *** съм за тъпанарите.
35
0
 
3
 
! Отговори
до до 38 преди 8 години
..." е от значение за първите няколко срещи " - нали не мислиш че изравнената ще стигне до повече от една лична среща, която да продължи максимум 10 минути? Човека или трябва да е препил или да е неадекватен като нея.
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно с много такива 'мъжкари' се срещаш. Доколкото си спомням един те беше целунал наскоро - и него го възхваляваше...Но 'нашата' красива, неустоима, изравнена умница-хубавица все не може да намери подходящ.Еххх, защо ли?
33
0
 
4
 
! Отговори
ДО 38 преди 8 години
Е как да видиш нещо в един мъж, като си ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОСТА и ***. Мъжа се познава не по думите , а по делата. Дали може да те кара да се засмееш е от значение за първите няколко срещи, а после... После ще разсмее и друга и трета. *** ли търсиш или МЪЖ. Тия дето те карат да се чувстваш добре за кратко ги има и на магистралата , но и ти плащат. ПАДАШ ОЩЕ В ОЧИТЕ НА ХОРАТАИЗЛАГАШ СЕ
32
5
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
39, влезе в стаята за 17 мин разлика, в които написах коментар 27 е 33. Седях си на същия стол, на който стоя в момента и той почука на вратата. Кое е толкова невероятно, че в стаята, в която пишеш на компютър влиза някакъв непознат до този момент мъж, с който трябва да се срещнеш по работа?Принцовете са в твоята глава явно. Фантазиите не са мой живот. Аз живея в реалността.
31
0
 
5
 
! Отговори
до === преди 8 години
Фантазирай, няма лошо. Освен себе си, с нелогичните писания няма кого друг да убедиш...И как така срещна 'принца' за 10 мин в промеждутъка докато нон стоп пишеш в днес бг?
30
4
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
36, така е. 5 бяха напълно достатъчни. Ето това е ефективност, чар и мъжка сила! Идва, огрява и ти прави деня хубав! Как да не харесваш такива мъже?! По телефона усмихнат, на живо усмихнат, сияяещ! Тук нЕкви ще ми дрънкат за злоба и за бой и за магистрали и за *** и за нива? Моля? И тези ми били "критерий, в който да се огледам" и който да приема като меродавен за себе си?Е как да ги харесваш такива мъже?
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Минкоооо,Много си се изхвърлил в коментар 5.Тези от снимката дори няма да те забележат, ако минеш покрай тях!Ама, гроздето е кисело ... Дръж се за този принцип и се не бой!
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не се надявай да остане повече от 10 минути...
27
4
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
34. Остана точно 10 минути, след 20 секунди като си подаде ръката вече се хилихме здраво, 5 мин продължи разговора, останалите се смяхме.Прекрасен мъж. Ето на това му казвам аз: непознат, който ти е удоволствие да срещнеш.Един друг, пак непознат, онзи ден, беше като жена, на която току що й е дошъл цикъла. Там ни трябваха 15 мин да намерим общите неща, които трябва да са налични, че да вървят нещата напред.Фантазии нямам. Нямам причина да си измислям.Ако щеш вярвай.
26
0
 
4
 
! Отговори
до === преди 8 години
Горката! Започна да фантазира ... :)))
25
4
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
Ей, с такъв симпатяга се запознах току що, че ако всички разбирачи по-долу бяха като него, светът щеше да е една огромна усмивка! Направо огря всичко! Чао ви!
24
0
 
5
 
! Отговори
Гошо Илиев преди 8 години
Жената със стил и класа е истинско богатство за мъжа, а тази с малко мозък и голямо непокрито самочувствие е богатство за околовръстното...
23
1
 
6
 
! Отговори
ДО 24 преди 8 години
Какви долни парцали има по тоя свят ! Да се описва, кой и за какво ще се описва пред ***.! Не си му на нивото.
22
2
 
5
 
! Отговори
ДО 24 преди 8 години
И мен ме погнусява жена с такова мислене - елементарно, злобно, евтино. Такива попадат на "истински мъже", които ги уважават с бой и отношение като на ***. А после защо някой мъж биел жена си. Защо ли.... Ми защото с такива *** дето се опитват да те унижават и ти лазят по нервите и боя е малко. Такива си намират майстора и свършват на околовръстното да правят услуги за 5 лева на не къпал се от седмица тираджия.
21
0
 
6
 
! Отговори
до 24 преди 8 години
Ако някой непознат те дръпне,наведе и ти го подаде на обществено място тогава ли е алфа мъжкар?
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ти трябва наръчник. Внимателно прочети коментарите си до момента и ще разбереш, че не трябва да си експерт, за да познаеш злобата и поквареното.
19
4
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
"понеже вътрешната красота съответства на външната" - даа бе! :DХайде господин Експерт по "изливане на огромна злоба", които ходи под ръчичка с наръчници, под калпаче с показалки и под черепче с несъществуващи чудовища, хайде господине, да се опишете с няколко изречения. Вие! Искам да прочета за вашата "вътрешна красота", която съответства на външната.Убедете ме, г-н Експерт по Виждане на "Огромна Злоба"! Какъв човек дава критерии, които аз "просто трябва да приема"? Хайде!