Какво трябва да знаете, ако сте влюбен в жена, прехвърлила 30-те

10 истини
26 юли 2015 23:00, Теодора Драгоева
62
Какво трябва да знаете, ако сте влюбен в жена, прехвърлила 30-те
Снимка: outnow.ch

Ако сте мъж, чиято приятелка е вече в декадата на 30-те си години, вие трябва да знаете, че тя няма да реагира и да се държи като момиче на 20 и няколко години.
Хората се променят с възрастта и това се отразява много на отношението им към връзките като цяло.
Ето и няколко факта, които ще ви помогнат да разберете по-добре вашата нова, 30 и няколко годишна приятелка:

1. Щом е започнала да излиза с вас, тя със сигурност е видяла нещо специално у вас.
Жените на тази възраст нямат време за губене. Те не излизат с мъже „само за спорта“, а отделят време само на тези представители на силния пол, които им се струват надеждни и перспективни. Със сигурност, на този етап от живота си, тази жена вече знае какъв тип партньор иска и с какъв би била съвместима.

2. Тя знае как да се забавлява.
Жените над 30 години не са загубили желанието си за забавления, с малката разлика, че те знаят много добре какво им носи радост и удоволствие и какво – не.

3. Тя няма да има желание да „играе игрички“.
Общуването ви с тази жена ще е ефективно и пълноценно, защото тя знае коя е и е наясно какво иска от живота. Тя вероятно няма да има проблеми с егото и самочувствието си, подобно на по-младите, все още неориентирани момичета. Така че няма да се опитва да ви мотае, да ви играе игрички или да се прави на такава, каквато не е.

4. Тя е невероятна в леглото!
Жените достигат своя апогей в секса между 30 и 40 години. Освен това е много възможно вашата приятелка вече да се е освободила от комплексите си и да се чувства комфортно с тялото си. След като минат 30-те, жените стават по-смели любовници и са по-готови да си кажат какво очакват от партньора си по време на интимност. Освен това, те вече са натрупали известен опит в секса.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дрън -дрън.Жените са само два вида и възрастта няма никакво значени.Та жените са такива ,които обичат секса и го правят с удоволствие и такива ,които не обичат секса и го правят по задължение или с някаква цел.От пъвите стават перфектни любовници, а от вторите-перфектни съпруги.
5
7
 
20
 
! Отговори
Мичето преди 8 години
Над 30 ни викат "Гърмян заек!".
4
10
 
20
 
! Отговори
ДАНИЕЛЕ преди 8 години
НАЙ-ЧЕСТО ЖЕНИТЕ НАД 30 ГОДИНИ ГЛЕДАТ КЪДЕ РАБОТИШ , КЪДЕ ЖИВЕЕШ , КАКВА КОЛА КАРАШ , КОЛКО ПАРИ ИМАШ , ДАЛИ МОЖЕШ ДА И УГОДИШ НА ЖЕЛАНИЯТА.... ТЕ НЕ ТЪРСЯТ ОБИКНОВЕНИ МЪЖЕ С ЗАПЛАТА 800-1000 ЛВ И ДА ИМ СЕ НАЛАГА ДА ХОДЯТ НА РАБОТА ПОЗНАВАМ МНОГО ХОРА КОИТО ИМАТ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ И СИ ГИ РАЗХОЖДАТ НА КАИШКА В АПАРТАМЕНТИТЕ АКО ИМ ПУСНАТ МУЗИКА ИГРАЯТ , АКО ИМ СЛОЖАТ ДА ЯДЪТ - ЯДЪТ И ТАКА 75% НЯМАТ ВРЪЗКА С ГЛАВНИЯ МОЗАК 25% СА СЕМЕЙННИ... ХУБАВОТО Е ЧЕ ПРИ НАС МЪЖЕТЕ СЕ ПОЛУЧАВА И СЛЕД 50Г
3
53
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой се влюбва в 30 годишни лелки. Има всякакви загорели леваци,които предпочитат стари гюдерии,щото не смеят да свалят млади момичета.То за всеки влак си има пътници.
2
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tова реклама на дами от екипа на сайта ли е? ;)
1
2
 
49
 
! Отговори
Тео преди 8 години
Бях чел едно послание във фейса, което е адекватно за такива момичета - жената след 30 иска три неща - любов, внимание и уважение - всички останали циркове ги е виждала!Така, че момчета, ако искате нещо за спорта гледайте за по-малки момичета, а ако търсите сериозна връзка - вземете по-опитно момиче, което е разбрало, че не всичко се върти около него и би било склонно на компромиси със себе си ... до някъде. Малцина са тези, които са се намерили на по-малка възраст. За тях - респект :)!