Мъже, които не стават за брак

Пазете се от маминото синче
33
Мъже, които не стават за брак
Снимка: Reuters

Всяка жена иска да бъде обичана. Дори да е необвързана, дори да се гордее със свободата си, дори да изтъква колко по-добре се чувства като независима жена, дълбоко в сърцето си тя иска да бъде закриляна, обичана и истински ценена.

Понякога правим грешни избори по отношение на мъжете. Любовта е сляпа, факт! Но все пак, за да ви предпазим от лош избор, ще изтъкнем най-лошите типажи мъже, с които никога да не задълбочавате връзката си.

Вечно заетият

За какво ви е мъж, който не разполага със свободно време или още по-лошо – не желае да разполага! Ако искате да имате бъдеще заедно, трябва да го изградите. А как да стане това, ако не се виждате?
Онзи, който истински ви обича ще намери време за вас. Ще иска да бъде в компанията ви. Ще ви сложи като приоритет номер едно. Не се примирявайте с това да ви взимат за даденост.

Маминото синче

Този тип мъже не просто не са подходящи за съпрузи, те са неподходящи за връзка изобщо. Дори е странно как има жени, които преглъщат този факт!

Какво ако не мъжеството, взимането на решения и характерът би ви привлякло у един мъж? За съжаление, често мамините синчета не притежават тези мъжки качества. Те са колебливи, мрънкащи, трудно взимащи решения. А на всичкото отгоре ще ви критикуват за всичко!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До neo5Ти под мамино синче май не знаеш какво се има предвид? Питай майка си да ти обясни! Това родителите ти да ти помагат и да уважаваш семейството е едно, а мамино синче е съвсем друго. Ти обаче сигурно си мамино синче, а мадамите на плакатите, закачени над леглото, сигурно много те желаят, а най-желан си от Мара с 5-те баджака.
18
1
 
3
 
! Отговори
neo5 преди 8 години
Хем съм мамино синче, помагат ми нашите, хем много съм желан за женските, кво като съм добър приятел с майка ми и баща ми и много уважавам брат ми? Не мога да ги разбера такива статии.
17
0
 
4
 
! Отговори
do 6 преди 8 години
До Анонимен и какво като е на 45 ако те обича ?? мн интересно ти като станеш на 45,55 години мислиш ли че ще заслужаваш млада жена -на 20-30 год-да стои до теб и да ти бърше задни*а???
16
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Blgarite, opredeleno ne stavat, izprobvano lichno i ot mnogo poznati....
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
18,Този виц го имаше още през соца. :)Наистина, отразява една много типична нагласа в характера на българина.
14
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е писано по чужд материал.У нас е много разпространен тип мъже, които не са описани в статията - хем се прави на мачо, хем е *** по манталитет, хем по характер и възпитание си е типично мамино синче. Или е с огромно самочувствие, или е комплексар - средно положение няма.
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
17, Слави Трифонов го чу за първи път този виц от една участничка в някакво състезание и даже си го записа в книгата. Доста му се изкефи на вица понеже си призна че не бил го чувал. Това нхякъде преди 4-5 години.
12
0
 
31
 
! Отговори
Jv преди 8 години
Питали французина, италианеца и българина коя обичат повече съпругата си или любовницата. Италианеца казал-съпрутата, французина- любовницата, а българина се замислил и казал: аз и двете си ги е....а, ама най-много си обичам мама.
11
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
15, Сестро, не предполагах че един мой пост ще разбуни духовете в тази тема, но нямам и намерение ве да им отговарям на другите. На теб само като за последно- бях в чужбина 8 години....наскитах се, сестро. искам вече спокойствие. В чужбина даже си 2 пъти по-сам отколкото тук в България без никой до себе си.
10
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изчетох мненията тук и се забавлявам на макс. Един на 35 години си мисли че е алкохолик, други му дават съвети, а трети го плюят. Сапунка отвсякъде. Само искам да му кажа на тоя дето шора: брато, не се умира така лесно от алкохол- поне още 25 години ще пукаш докато удариш камбаната.
9
0
 
5
 
! Отговори
До 8 преди 8 години
А ти влезе и о**а положението. Кара те да се чувстваш значим ли?
8
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 10Че къде съм се оплаквал тук, смотаняко? Казах че си пия и не ме е.е дали си съсипвам здравето. Само че някаква тук започна да ми дава съвети. Ти правиш ли разлика между двете неща? Да ти кажа адреса си ли? Ела в Бъргас на ул. " Братя Миладинови" пред магазин Болеро. Кога идваш каза?
7
3
 
11
 
! Отговори
? преди 8 години
Какво му съчувствате на този алкохолизиран ***, дето само реве и се оплаква тука. ***, това му било, онова му било, *** той не можел, ама защо, ама за какво, аман от мухльовци вече. Дай си телефона да дойда да то обърша 2 шамара и да те вкарам в релси. А пък ако толкова не виждаш смисъл, ами продължавай да пиеш, лочи като *** и всичко ще е наред! ***!
6
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
8-ми Нещо четеш през редовете. Никъде не съм казал че искам да се самоубивам. Просто си пия и не ме е.е за последствията от това. Има огромна разлика.
5
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Муахахахаахах..тука някакъв алкохолик на 35 иска да се самоубива с алкохол, а някаква лелка на 50 години може би сигурно, пък му казва че е младеж и го окуражава. Муахахахаахах...
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
за 6От какво се разболя брат ти? И би ли споделила колко пиеше долу горе?
3
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 6 Не съм млад, сестро- повече от половината ми живот е минал. За какво да се пазя? За някоя на 45 която ще иска да ми бърше *** след 20 години срещу мизерната ми пенсия?
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 3Няма за какво да се грижа за здравето си, братко. Не виждам за какво трябва да живея. Да ям и да пия ли само оттук нататък колкото се може повече? Е, не е сериозно.
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що не сте написали че и алкохолизираният на 25 години вече не става за брак? Аз съм на 35 , а от 20 годишен пийвам. Имах две три мимолетни връзки и дотам. Не исках семейство, не ща и сега, но не това е причината да не са с мен - просто виждат че в мен няма перспектива за баща и за мъжът до себе си. Просто защото виждат, че аз си живея в свой собствен свят даже и когато съм трезвен. Искам да съм сам, без деца, но от време на време с някоя до себе си. А това жените го усещат. Мелодрама баце!