Опорни точки в хигиената на пениса

Добре е да се обезкосмявате, за да се предотвратят възпаления
16 сеп 2015 23:00, Михаела Лазарова
126
Опорни точки в хигиената на пениса
Снимка: Reuters

Интимната хигиена е изключително важна, както важни са чистотата и здравето на всяка една част от човешкото тяло. За максимално удоволствие и за да се отпусне вашата половинка докрай, е важно да сте внимателни към някои опорни точки в хигиената на пениса.

За да бъде пенисът в добро здраве и поддържан в оптимална хигиена, трябва да бъдат спазвани следните препоръки:

Достатъчна консумация на вода

Водата е необходима за отмиване на токсините в тялото. Това важи и за пениса. В уретралния канал се наслагват множество бактерии, които при редовно уриниране се прочистват и отстраняват болестотворните микроорганизми. Пийте достатъчно вода, за да поддържате достатъчно количество кислород в тъканите на пениса.

Редуциране на количеството изпотяване

Задържането на пот върху кожата на пениса и скротума е основа за развитие на лоша миризма и инфекции. Нежната зона в гениталната област е изключително деликатна и затова е добре да се използва бельо, което не запарява кожата. За предпочитане е памучното бельо, което не прилепва плътно към тялото.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И, най-важното "джанъм". "И нека трафика да върви!"
70
1
 
6
 
! Отговори
Онанимен преди 8 години
Жена пише за хигиена на пениса? Това сигурно от личен опти го знае явно...
69
0
 
2
 
! Отговори
до Жена(?) преди 8 години
Нещо не разбирам - уж щеше да ходиш да движиш света, а продължаваш да пишеш.Бъркаш, сигурен съм, точно защото съм срещал хора като теб. Написах ти го в коментарите по-долу, но ти избирателно си го пропуснала. Не ме учудва.Думите ти хич не са виртуални, съвсем реални са, независимо какви средства на общуване ползваш. Освен ако не си бот (започвам да си мисля, че си).91 е абсолютно прав. Затова ти подскочи така.Няма с какво да ме изплашиш, както казах, виждал съм и други като теб.
68
0
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
хъм. Ето, не съм го написала още и поредното виртуално анализаторче се появи. Коментар 91. Миличките те....Като пиша, че сте страхливци, що не ми вярвате? От виртуална Жена се уплашиха! Направо не ми се мисли какви сте в реалния свят. О, истински мъже сте! Няма спор!Изчезвам.
67
1
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Щом определяш коментарите и думите ми като "странни", това означава, че в реалността не си срещал и не си общувал с човек като мен. Не ти трябва. Разбира се, че не ти трябва. Ти нямаш нужда от подобно нещо. Та ти не си мазохист, нали? Само мазохисти можело да ме изтърпят? Сериозно ли? Не думай! Направо съм впечатлена! Не му учудваш изобщо. Не ми пишеш нищо ново. Поредният зрител на думите ми. Анализаторче виртуално. Толкоз за теб. Знаеш ли колко като теб има? Виртуални анализаторчета? МНОГО!
66
1
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 88Сигурен ли си? Браво. Знаеш ли какъв ти проблема, господине? В нищо не си сигурен. Можеш само да блъфираш. Анализчетата ти може да ти дават нещо измислено, за да можеш да си успокоиш мозъчето реално,което търси някакви логични причини, заключения, теории, психоанализи, обяснения за странността или за безинтересността ми. Това си е твоя работа. Истината за мен е, истината за такива хора като теб, анализаторчета виртуални е, че рядко стигат до нещо реално. Те просто анализират. Буш шитчета.
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми върви и движи света. Кой те спира?
64
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурен съм, че каквито са виртуалните ти коментари, такива са и наяве. Трудно се търпи човек, който спори за всичко, дори и да няма собствено мнение, а при теб е точно така.Всеки път като ти дотегне разговора, казваш, че няма какво да научиш. Сега ти се дава информация, но ти пак не учиш. И в момента нямаш какво да кажеш, но продължаваш упорито да пишеш, без да има смисъл в това, което пишеш. И то просто защото последната дума трябва да е твоя, като при децата, които искат да се налагат.
63
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Давай последен коментар, в който да докажеш колко много си обсебен от думите ми и да ходя че трябва да "врътна един свят", реален, и не се търпи вече.
62
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 85"Патологичен мазохист". Хъм.Кое да ми изтърпи, че не разбрах? Виртуалните коментари? Кое точно няма как да изтърпи?
61
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно добре си преценила качествата на мозъка си, щом продължаваш със сарказма, въпреки че ти обясних, че не ми действа.Колкото до мъжа, който би те обичал, трябва да е патологичен мазохист. Иначе няма как да те изтърпи. Не знам дали тоя, дето ти е умрял в ръцете е бил такъв, но със сигурност се е отървал.
60
2
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 82Не бе, не бе. Забрави. В коментар 83 питам за реален Мъж, ти си просто анализатор. Я да видим какво ще измислиш. След като твърдиш, че си експерт по даването на обяснения за това какви точно методи използвам в коментарите си, предполагам няма да те затрудни да дадеш кратко анализче, за същността на Мъж, който ме обича. Жив. Реален.
59
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 81О, още анализи! Направо съм впечатлена! Дипломната си работа ли ще пишеш по мен!? Софистки, йезуитски, странни методи?Ооо, след малко ще ида в речника да видя какво значат, че не мога да ги схвана с тъпия си женски мозък.А, дали експерте, ще е възможно да ми пуснете едно леко кратко анализче за това, какъв Мъж трябва да си, че да обичаш създание като мен. От чисто анализаторска гледна точка. Винаги съм се чудила за научното обяснение, ама ето ТИ дойде! Сега ще го изпраскаш по научному!
58
0
 
0
 
! Отговори
до 80 (Жена?) преди 8 години
Ще ти се някой да ти се обяснява в любов, но не би. Поне няма да съм аз, пък и оня, дето ти издъхнал в ръцете няма и да се върне. Пък и обяснения в любов във форума... не, няма да съм аз. Така че не се превъзбуждай, че може да ти стане нещо.
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега изведнъж станах миличък. Не хаби сарказма си, не работи при мен, пък и не ти се получава. С последните две изречения съвсем изпростя. Самоувереността ти някак се пропука и сега прибягваш към софистки методи, просто защото не знаеш какво друго да кажеш. И не става дума за жертвоготовност, просто си странен случай. Забележи, че казвам "странен", а не интересен. Сещам се само за един друг подобен случай отпреди доста години. Поведението беше едно към едно. Чак не ми се вярва.
56
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 78След малко ще почнеш да ми се обясняваш в любов и ще взема да се превъзбудя! Няма да ти стигне писалката да анализираш ...нещата! хахахаха
55
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
О, как така не искаш да лея сълзи? Та за какво се хАбиш тук? За още коментари ли ми се молиш? Ох, миличкият, не му стигат на Рицаря Наш Днес.БеГейски, защитаващ честта на толкова невинни жертви паднали под пръстите на лошата проста Жена, с наранени емоции, разбити души и толкова крехки и чупливи сърца! Направо съм покъртена от тази твоя, опа ВАша Жертвоготовност, драги АналИзаторе! пс Нахвърляла съм се върху щастливи? Върху кого? Върху щастливи...коментари ли се нахвърлям? А, не, Хора! Ко речИ?
54
0
 
0
 
! Отговори
до 76 (Жена?) преди 8 години
Няма нужда до ти казвам какво да пишеш, на теб ти идва отвътре. А светът няма да спре да се върти, нали ти го движиш?Движейки го, не спирай да пишеш. Интересно е.
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не си се нахвърляла върху мен. Но се нахвърляш върху всеки, който дръзне да не е на твоето мнение, или дръзне да е щастлив по някакъв начин.Колкото до анализа ми, ти си най-обикновен случай на NPD, с признаци на психопатия. Но за повече подробности ми трябват още наблюдения. Така че не спирай да пишеш.И не, не си ме засегнала. Хора като теб няма как да ме засегнат, нито пък искам такива като теб да ми отдават чест. Така че си избърши сълзите, напразно ги лееш като крокодил.
52
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 74Пиши сега, голямо момче на кака то, пиши сега, какво да направя и какво да ти напиша, че да излезе анализирането на простите хора едно успешно начинание за теб, в този прекрасен слънчев ден, да се чувстваш доволен и щастлив и да си учуден още повече, че не се усещат тези ***. Пиши, пиши, какво още трябва да ти напиша, че да спре светът ти да се върти.... на нещо извън мен, опа на нещо извън коментарите ми, че да спреш да ги помниш и отчиташ и анализираш, че май са ти важни?