Kак да се справите с промените в настроението на половинката

Без да се стига до раздяла
18 сеп 2015 22:33, Теодора Драгоева
8
Kак да се справите с промените в настроението на половинката
Снимка: outnow.ch

Животът със съпруг или съпруга, които често се поддават на различни емоции и настроения може да бъде наистина труден. Понякога брачният ви партньор е мрачен и депресиран, а в следващия момент весел и щастлив. За да имате пълноценен семеен живот, трябва да използвате интелигентността си и да се научите да управлявате промените в настроението на вашия съпруг или съпруга. Ето и начините:

1. Дишайте. Когато настъпи поредното мрачно настроение, поемете дълбоко въздух и се заредете с търпение. Запомнете, че това състояние не е желано нито от вас, нито от вашия партньор в живота.

2. Смейте се. Опитайте се да вкарате малко хумор в моментите, когато вашият партньор е тъжен. Разкажете смешна случка от миналото ви или пък някои виц. Както знаете, смехът е здраве.

3. Говорете. Започнете да говорите по тема, за която знаете, че наистина вълнува вашия съпруг или съпруга, нещо наистина приятно за него/нея. Със сигурност ще разпалите желанието на вашия партньор за разговор и ще приповдигнете духа му.

4. Не намесвайте работата. Прекомерният стрес на работното място може да е една от причините за тези резки промени в настроенията на вашия любим. Затова най-добре не разговаряйте вкъщи на тази тема и не задавайте въпроси, свързани с работата.

5. Изслушвайте. Когато вашият партньор има нужда да сподели нещо с вас, независимо дали то го натъжава или развеселява, изслушайте го и му покажете, че това, което ви казва е важно за вас.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
до 5 преди 8 години
Хубаво, разбрахме по какво не си падаш. От коментарите ти до момента разбрахме, че не си падаш по нищо. Има ли изобщо нещо, по което да си падаш?
3
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Една Батка, имаше своя рецепта-ОТ 2 ДО 4 шамара. И ботилка водка!V!
2
3
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 4Не съм аз. Аз не си падам по чушлета в дупето и досега не съм попадала на мъж, който да изпитва желание да получава чушлета в техните. Поне не от мен. Виж, някоя по-нежна, може по-нежно да им ги набутва и те да изпадат в екстаз. хахаха
1
3
 
4
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 8 години
ДОСТОЙНИ МЪЖЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ИМА САМО ДОСТОЙНИ ПОЛИТИЦИ КРАДЦИ.МЪЖ С НИСКА ЗАПЛАТА БЕЗ РАБОТА НЯМА ДОСТОЙНСТВОРАЗБРАХТЕ ЛИ ТЕОДОРА ДРАГОЕВА БГ ИМА ДОСТОЙНИ ЖЕНИ КАТО ВАС ПИШАТ ЩУРОТИЙ ДА ПЛАТЯТ НА ГОСПОДАТА КОИТО ИМАТ ДЪЛЪК ЕЗИК