Бисексуални жени дават секс съвети на мъжете

Бисексуалните дами са най-голям експерт в женска анатомия
11 ное 2015 23:00, Теодора Драгоева
20
Бисексуални жени дават секс съвети на мъжете
Преди да стане госпожа Деп, Амбър Хърд имаше връзка с жена; Снимка: Malibu Magazine

Много мъже смятат, че знаят всичко за женското тяло и удоволствие, а празнините наваксват с порно и мъжки разговори.

Истината обаче е, че най-голям експерт по женска анатомия и оргазъм са бисексуалните жени. Те самите доставят удоволствие на други представителки от своя пол, както и са изследвали и по какъв начин им въздействат мъжките ласки.

Ето защо няколко дами смело решиха да посъветват представителите на силния пол за това как да се справят най-добре в леглото:

Няма правило за женския оргазъм

Може да сте прочели десетки материали за това какво я възбужда, но всяка жена е уникална и не може да бъде подчинена на няколко научни или художествени описания. По-добре експериментирайте, говорете открито и я оставете тя да ви подскаже как да я задоволите.

Гледайте, колкото порно искате, но не заучавайте движения от него

Сексът трябва да се базира на взаимно удоволствие. Всички знаем, че в порното женските оргазми са симулация и сюжетът се върти около това мъжът да свърши. Тоест - фокусът е върху неговото удоволствие. Често любовната игра и оралните ласки, насочени към жените, са незадоволителни, а грубото опипване и стискане не се нрави на повечето жени и вместо наслада, им носи болка.

Подновете връзката си с гърдите ѝ

Макар че мъжете знаят, че гърдите са ерогенна зона, те продължават да им отделят по-малко внимание. Или изхождайки от горната точка, да ги третират като балони с вода, които могат да стискат с каквато сила си преценят. Към женските гърди трябва да се отнасяте с нежност. За да я възбудите, използвайте не само пръсти, а и език и сменяйте интензивността на натиска върху тях.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те и въздържатели дават съвети на бруталните пиянки ама файда никаква. За това не се прави секс на площада, зощо всеки ще дава акъл :)
13
2
 
3
 
! Отговори
Един Българин преди 8 години
До МъжХа така, братле, за мъжките мераци и нужди не пишат :).Истината обаче е както казва 12, че само ненужни съвети и простотии се обясняват за да има "щракания с мишката". Дори и да се приемат за обща истина, то тя е валидна за примерно 70% от жените. Познавам жени, които открито отказват някои от "съветите", но какво да ги правиш журналистките . . . А Тедито, понеже не си е лягала с такива жени и не го пише в английската статия, няма как да знае . . .
12
4
 
2
 
! Отговори
дедо Боре преди 8 години
Теодорчето пак си е фантазирала и споделя с нас.
11
2
 
5
 
! Отговори
Пинко, 48 г., серсем преди 8 години
Всеки взе акъл да дава и народа съвсем се обърка! Затова - както им харесва на двамата, с любов и уважение между мъжа и жената. За да има здраво семейство :)
10
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каквито и съвети да се дават истината е, че ежедневието е толкова стресиращо, че човек няма желание за секс. Говоря за работещи хора.
9
2
 
5
 
! Отговори
gost преди 8 години
Абе с две жени бива таман за разнообразие секс с едната и секс с другата
8
3
 
14
 
! Отговори
Мъж преди 8 години
При нас с жената напоследък секса е толкова рядък и труден, че повече ме напряга, отколкото да ми доставя удоволствие. Приключвам с тия мераци.
7
13
 
6
 
! Отговори
б преди 8 години
Би -то са ми гнусни и разликата межди лесби е, че скачат от единия е другия бряг . Като остареят стават заклети лесбийки.
6
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сексуална статия, а Михаела къде е? Макар че с нейната колекция от вибратори въпроса е риторичен.
5
6
 
17
 
! Отговори
лол преди 8 години
Само батя ви Минко дава правилни секс съвети, не разбрахте ли веее...
4
2
 
14
 
! Отговори
поп преди 8 години
До гошо споко бе гоши в Библията няма проблем жена да го прави с жена стига да не отказва и на мъж
3
10
 
17
 
! Отговори
? преди 8 години
Само не разбрах защо точно бисексуалните жени да дават тези съвети? Ами че това същото ще им го каже всяка нормална жена!
2
8
 
47
 
! Отговори
Митьо преди 8 години
Поря ги кат риби, пълня ги кат агнитаааа! Жасам ги в жакузитууу! Ко ми обяснаати глупости тука веее! Питоня е 25 сантаа, цяла нош ги жасам!
1
34
 
31
 
! Отговори
гошо преди 8 години
престанете да пускате такива статии, само развращавате децата и рушите традиционните християнски ценности! това не е библейско!