Житейските уроци, които "Приятели" ни даде

Любовта е по-силна от различията
7
Житейските уроци, които "Приятели" ни даде
Снимка: Outnow.ch

Сериалът на сериалите, любимият на поколения и винаги актуален, дори след 20 години – "Приятели", попада в топ 10 любими филми на много хора. Шестимата приятели герои в сериала ни разсмиват, но и ни дават ценни съвети.

Всеки фен на сериала неминуемо се е асоциирал с поне един от героите. Плакали сме с тях, смели сме се и сме си казвали: По дяволите! И аз бих направил така!

Нека поговорим за житейските уроци, които "Приятели" ни даде.

За приятелството като такова

Приятелството е най-централната тема във филма, разбира се. Но гледайки всички тези смешни ситуации, случващи се между приятелите в сериала, неминуемо правим равносметка за нашите приятелства.

Преосмисляме някои крайни свои възгледи. Разбираме, че не трябва да реагираме в черно и бяло спрямо нашите приятели. Съществуват и други цветове в реалността и приятелството и човек го оценява най-добре през смеха и трудните моменти.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ох, леле, Михаела се учи от сериалите. Това обяснява доста от качествата на "статиите", които публикува тук.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
сериала е супер. но само ако го слушаш без дублаж. дублажите в българия са гола вОда. половината и повече от филмите губят от стойността си при некадърен дублаж. като при "Хобита" например, може ли да дублират Ам - Гъл... или напоследък повтарят Хищника - е какъв глас бяха сложили на Арн.Шварц...... неам думи
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На моменти дори ме е отегчавал. Това, което може да е забавно в една част на света може да изглежда досадно и елементарно в друга. А любовта не може да е по силна от различията, защото тя си отива, а различията остават.
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много *** сериал.