Kак се съвземат мъжете след любовна раздяла

7 смелчаци споделят своя опит. Прочетете!
12
Kак се съвземат мъжете след любовна раздяла

Раздялата не е приятно изживяване, както за мъжете, така и за жените. Ала сякаш дамите получават по-голямо съчувствие, защото вдигат повече шум.

Емоционални, експлозивни и много креативни в изразяването си те често седмици наред страдат така че целия свят да разбере какво им се е случило.

Това обаче не означава, че представителите на силния пол са безчувствени и лесно подминават подобна промяна в живота си. Точно обратното! Те по-скоро действат и търсят начин да вложат енергията си в нещо, което да ги разсее от тъгата и сполетялото ги нещастие.

7 мъже решиха откровено да признаят пред женското списание Womаn’s Health как са се справили с тежка раздяла.

Вижте историите им и може да се вдъхновите от тях:

Фитнес
"Бях много ядосан и това подсили мотивацията ми. Мислех си, че ако изглеждах по-добре, тя нямаше да ме зареже. Започнах да ходя много често на фитнес и свалих 15 кг. Тя започна полека да се връща в живота ми като си пишехме в социалната мрежа. Радавам се, че не я блокирах или изтрих, защото съм щастлив, че тя може да види как изглеждам сега и как съм по-щастлив и здрав", Анди Д.

Ново местоживеене
"Пропуснах доста възможности в колежи, за да остана близо до гаджето си от гимназията. Когато нещата приключиха още първия семестър, бях наистина бесен на себе си. Веднага потърсих някаква програма за трансфер в друг колеж. Преместих се на стотици километри от нея и сега имам работа-мечта. Гледайки назад, ако не бяхме скъсали, вероятно щях да съм доста по-мизерен и да правя нещо, което няма да ме удовлетворява и в крайна сметка пак щяхме да се разделим", Уорън Х.

Помощ от приятел
"След последната ми раздяла, бях напълно отчаян. А иначе бях душата на компанията. Моите приятели бързо се заеха да ми върнат живота и не спираха да ме водят по купони и дискотеки. Караха ме да излизам с жени от сайтове за срещи и рядко ме оставяха сам. Все още съм необвързан, но излизам с различни жени и върнах самочувствието си", Том П.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
Зиго преди 8 години
Когато няма уважение и разбиране, значи имате тоалетно клекало, а не връзка. И ако е имало крачка в страни, то ще има и други такива и никакви молби, клетви, обещания и увъртания няма да помогнат.... Но така ще е - когато мъжете търсят секс-кукли, а жените - спонсори!
2
0
 
5
 
! Отговори
sperko преди 8 години
В момента и аз преминавам през такова нещо. Момичето започна да ме лъже в очите без капка уважение, и следователно загуби моето доверие и уважение. Като скъсах с нея рева като заклана и ми се моли да изчакам. Всичко това, защото и беше много интересно да си пише с един автомонтьор на новата и работа, който е с 8 години по-голям от нея (аз съм на 21, тя на 19). Веднага след като я оставих тръгна с него. Сега и аз ходя на фитнес, радвам се на приятелите си и живота.
1
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз лично продължих живота си след като тя ме заряза след тригодишна връзка, без дори да е в състояние да обясни защо. След първоначалната депресия се върнах към нещата, които обичах да правя, но нямах време заради нея. Срещах се повече с приятели, вложих повече време в кариерата си, а след няколко месеца намерих нова любов. А на старата просто казах, че не искам нито да чувам за нея, нито пък да чувам самата нея. След време тя се опита да влезе в контакт с мен, игнорирах я. Не съжалявам за нищо.