Домакиня ли сте? Какво говори зодията

Девите са чистници, а жените Козирог - диктаторки у дома
27 мар 2016 14:57, Теодора Драгоева
4
Домакиня ли сте? Какво говори зодията
Снимка: dustjacket-attic.com

Всяка една жена има различен подход към домакинската работа, който донякъде е въпрос на възпитание, характер, но и зависи от нейния зодиакален знак. Астрологията разчита до голяма степен нашето поведение в различните аспекти на живота, включително и на това какво е отношението ни към чистенето и подреждането.

Овен

Домакинството за жените от тази зодия е като операция по прочистване, която идва от един импулс. Реши ли, че трябва да чисти, дамата Овен започва да действа незабавно. От гледна точка на ефективност, тя няма равна, тъй като впряга цялата си енергия. Домакинята Овен е като торнадо – тя започва да изхвърля всичко старо, да сортира и подрежда всичко по пътя си и понякога прекалява.

Телец

Жените - Телец не са точно мързеливи домакини, но определено обичат да отлагат шетането, тъй като то е скучно. Тези дами чистят и подреждат само, когато имат много време на разположение - през уикенда, по време да отпуска и т.н. Те са прагматични и за това се възползват от порива си да домакинстват като възможност да реорганизират нещо в дома си. Накрая те се възнаграждават за усилието с нещо вкусно или със свежа напитка.

Близнаци

Домакинството за жените Близнаци е като бързо прелитане около къщата, така че всичко най-накрая да изглежда подредено и спретнато. Те не са склонни да посвещават твърде много време на чистенето. Тъй като са интелектуална зодия, приоритетът им е да сложат в ред най-вече шкафовете и рафтовете на библиотеката си, където стоят книгите им.

Рак

Жените от тази зодия са домошари и са разкъсвани между два противоположни импулса – това да направят средата си възможно най-комфортна, или да превърнат дома си в музей, излагайки всичките си ценни сувенири на показ. Те са склонни да претрупват дома си с аксесоари и после им е изключително трудно да го почистват, а те се оплакват от този факт.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Glupsti! Iavno jena mi me laje za rojdennia si den!!!! Niakoi se oplakvat ot marli, no az sam go zagazil sas Strlec-chistofaini!!! To biva, ama chak tolkova!!!!
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До юбералеси... събудих се и краката ми отвити:)))
1
4
 
1
 
! Отговори
юбералес преди 8 години
Това е жена ми. Снимката е от тази сутрин, когато ми прави палачинки, на обед опече агнешко, а сега след следобедния с.е.к.с. се е захванала с вечерята.