Лош дъх, дърво в кревата... Какво отблъсква мъжете?

Някои женски действия могат да сринат мъжкото либидо
7
Лош дъх, дърво в кревата... Какво отблъсква мъжете?
Снимка: outnow.ch

Както жените, така и мъжете мразят някои неща у противоположния пол. Някои женски действия дори могат да сринат мъжкото либидо за секунди. Може да не си давате сметка, но някои ваши действия могат да отблъснат мъжете.

Лош дъх

Обикновено жените са по-придирчиви към хигиената и лошата миризма. Но се оказва, че и мъжете биха били отблъснати, ако дъхът ви може да изгони всички хора от помещението за минути.

Когато отивате на среща с мъж винаги проверявайте с ръка дъха си и взимайте навременни мерки за освежаване.

Пишкате на отворена врата

Колкото и да сте близки, колкото и дълго да е продължила връзката ви, това не означава, че можете да съсипвате интимността помежду си, ако тъкмо преди секс (а и не само) ви се приходи до тоалетна и изтичате да се изпишкате като не си правите труда да затворите поне вратата.

Това наистина пречи на мъжете и го намират за отвратително. Жените трябва да имат своя сексапил, обаяние и блясък. Всички знаем, че хората ходят до тоалетна, но защо да си го припомняме по такъв директен начин?!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
:)))) преди 7 години
Имах една възрастна колежка, постоянно ни втълпяваше на нас, младите: Видиш ли, че мъжът ти се прибира ядосан, веднага сервирай масата! Гледай у дома постоянно да има такава храна, каквато той обича!
6
0
 
1
 
! Отговори
До Позна, позна преди 7 години
Тия с бицепсите и татусите не са за нормален брак. А тия от тях, които "стават" ги има само във филмите. Така както мацките с бронзов тен и идеално епилирани тела ги има само по кориците и филми. Ако търсиш батка с татуси и 20 годишно БМВ, може би не е трябвало да се заглеждаш по инженери на първо време...Така, де. Пробва се да бъдеш оригинална, а просто промени героите ...
5
0
 
2
 
! Отговори
До2 преди 7 години
Не забелязвате ли, че това е сайт, чиято аудитория е женска... Тоест е нормално да се пише за мъжете. Нали жените са наясно със себе си? Те знаят какво им съсипва либидото...Дано не правите такива коментари по срещите си...
4
1
 
5
 
! Отговори
Позна, позна преди 7 години
До Авторке, не позна!Ще ти дам развод с удоволствие.Работиш само по 10 часа всеки ден, а като се прибереш не искаш една прахосмукачка да пуснеш.Аз да не съм ти слугиня?Я виж Жорето как готви на Рая.Аз съм за Париж!Не за готварската печка.Ти знаеш ли кой е тате бе а?Ох какви младежи с какви големи бицепси и яки татуировки ме искаха ама аз глупачката не, за инженер ще се омъжвам.....
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прочетох целият материал, но съм доста объркана, защото имам колежки, които отговарят на най-миризливите точки, а са щастливо омъжени с по две три деца. Много пъти съм се чудила как мъжете им ги търпят, особено сутрин като започнат да дъхат на умряло! Супер мърляви повлекани са, но явно са си намерели фенове на миризмата на *** и гнило!
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Някои женски действия могат да сринат мъжкото либидо" Ами то и много мъжки действия могат да сринат женското либидо, за това защо не пишете? Не е нормално да се изисква само от едната страна, нали ?
1
6
 
19
 
! Отговори
Авторке, не позна! преди 7 години
Каквооооо?!?!Баща ти вече не е шеф? Снели са го от длъжност?А частната му фирма е пред фалит?И няма да ми купи нова кола, както обеща на сватбата ни?!Я марш оттук! Какво ми се умилкваш? Само като те гледам и ми се повръща! Знаеш ли какви девойки ме искаха ***, еееей!Искам развод!