Любов и секс според астрологията

Как Венера и Марс въздействат върху любовта
Обновена: 10 ное 2016 23:20 | 10 ное 2016 23:00, Михаела Лазарова
4
Любов и секс според астрологията
Снимка: freeimages

Движението на планетите през зодиакалните знаци силно повлиява всеки аспект от живота им. Що се отнася до любовта и секса, трябва да обърнем специално внимание на Венера и Марс. Венера е позната като планетата на любовта, желанията, взаимоотношенията. Тя може да окаже влияние върху любовта, нашата привлекателност, излъчване в определен момент.

Марс носи огън, плам, страст, но понякога и малко агресия. Това е планетата, която има много силно влияние върху нашето сексуално желание. Какво се случва, когато някоя от тези две планети премине в някой зодиакален знак? Споделяме част първа на любовната астрология.

Овен

Когато планетата на любовта Венера или пък Марс се намират в знака на зодия Овен, сексът е спонтанен и без ограничения. Родените под този знак направо се разтапят, когато са влюбени. За тях е характерно, че са готови да се борят за любимия човек и обичат да завладяват, да покоряват.

Една от ерогенните им зони е главата. По време на секс не пропускайте да прокарате ръце в косите им, това наистина ще ги възбуди. Що се отнася до любовната игра, Овните я харесват, но понякога са твърде нетърпеливи да преминат към следващата крачка.

В спалнята винаги са ентусиазирани да изразят своите желания и страсти. Мъжката половина на тази зодия държи много на романтиката, изненадите. Чувстват се истински живи, когато на хоризонта има нова любов. 

Телец

Когато Венера или Марс са в знака на зодия Телец, сексуалната природа включва всички сетива. Докосване, мирис... Две много важни неща за представителите на тази зодия. След Скорпионите на физическо ниво, те са вторият най-сексуален знак в зодиака. Телците се ползват с добра репутация като любовници.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
44
 
! Отговори
Християн преди 7 години
Пълни глупости са зодиите и цялата фалшива астрология ако може да се нарече наука! астрологията използва окултни методи и се опитва да измести истинския Бог на вселената с фалшивите богове на древните. Който се интересува ще разбере!" Внимавайте да ви не заплени някой с философията си и с празна измама, по човешко предание, по първоначалните учения на света, а не по Христа." Колосяни 2:8
2
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много моля като пускате такива статии поне дайте обяснение как точно работи цялата схема. Как става така, че датата на която съм роден и положението на астрономическите обекти оказват каквото и да е влияние върху живота ми.Мерси.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хороскоп - нещо за скопяване на хора. От ретроградния меркурий за Бойко остана всичко без "мер".