4 зодии ги очаква голяма промяна заради стелиума във Водолей

На 16 февруари Слънцето и още цели четири планети ще се намират в знака Водолей
14 фев 2024 17:45, Теодора Драгоева
1
4 зодии ги очаква голяма промяна заради стелиума във Водолей
Снимка: iStock

Въпреки че сред астролозите се обсъжда горещо кога ще започне така наречената епоха на Водолея (с дати, вариращи между 1962 и 2600 г. сл. Хр.), едно е сигурно – следващите две десетилетия ще бъдат силно повлияни от темите на Водолея, докато Плутон постепенно си проправя път чрез този въздушен знак на водоносеца.

На 16 февруари обаче няма само Плутон и Слънцето да бъдат във Водолей. Цял набор от други планети също ще бъдат повлияни от носителя на стомната с вода, а имено Меркурий, Марс и Венера, които също транзитират в този знак.

Тази мощна енергия ще бъде в сила от 16 до 18 февруари, когато Плутон, Слънцето, Меркурий, Марс и Венера ще се слеят във Водолей. Това е шанс за всички зодии да направят важен напредък в определянето на целите си за 2024 г. Това е така, защото докато този стелиум във Водолей ще ви донесе нужната мотивация, а Плутон ще остане в този въздушен знак дълго, помагайки ви да трансформирате живота и взаимоотношенията си по най-добрия възможен начин.

Тъй като Плутон се счита за планета на поколенията, която управлява колектива повече от индивидите, няма как да се избегне това голямо събитие и всеки ще почувства ефектите от него, за добро или за лошо. Но все пак има няколко зодиакални знака, които гарантирано ще бъдат повлияни повече от други от това струпване на планети във Водолей. Представителите на всичките четири фиксирани знаци ще трябва да се приготвят за големи промени в живота.

А кои 4 зодии могат да очакват голяма житейска промяна, повлияна от стелиума във Водолей, четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: стелиум във Водолей
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кога ще започне така наречената епоха на Водолея - между 1962 и 2600 г. сл. Хр.) - НИКОГА ! :)))