Марс влезе във Водолей: Кои 5 зодии ще са на преден план?

Разберете кои са тези знаци
15 фев 2024 19:03, Теодора Драгоева
5
Марс влезе във Водолей: Кои 5 зодии ще са на преден план?
Снимка: iStock

Марс влезе във Водолей на 14 февруари 2024 г., а напуска този въздушен знак на 12 март. Марс управлява Овен, огнен знак, който поддържа енергията на Водолея. Всъщност двата знака си приличат по определени начини, за които ще научите по-надолу.

Нека първо разгледаме връзката между Марс и Водолей. В гръцката митология Марс е Арес, свирепият бог на войната, докато Водолей се управлява от Уранос, великият бог на небето – баща на всички титани и богове.

Енергията на Уран и Водолей представлява внезапни сътресения и неочаквани изненади, подобно на начина, по който енергията на Марс (Арес) символизира откъсването на нещата, както и кръв, порязвания, остри инструменти и война.

А ето и 5-те знака, които ще са най-положително повлияни от Марс във Водолей:
Овен
Когато Марс е във Водолей, трябва да погледнете принципа на бащата. Важно е да решавате проблемите с баща си, дори и да са трудни. Вашата сексуалност също може да бъде подложена на изпитание през този период. Водолей символизира човечеството, целите и приятелите. Може да имате преживявания, свързани с това през този период. Мисленето ви ще се изостри и може да привлечете повече приятели.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: марс във водолей
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Водолеите - най-гадните хора, най-подлите, най-мръсните. Не си заслужават характеристиката на мнооо духовни, ни един от тях, не заслужават нищо хубаво да им се случи.