Трикове, с които да се сближите с партньора ви

Споделяйте мечтите си
15 фев 2024 23:00, Михаела Лазарова
12
Трикове, с които да се сближите с партньора ви
Снимка: Istock

Както всичко в живота, така и любовта и чувствата ни един към друг не са праволинейни. Преживяваме пикове и спадове, а моментите на силна страст могат да се редуват с тези на апатия. Но според специалисти, успешните и дълги взаимоотношения се формират между партньори, които не разчитат само на любовта помежду си, но и на усилията, които полагат за връзката си.

Ето защо в следващите редове ще ви споделим няколко хитринки, които можете да използвате, за да създадете по-емоционална връзка с любимия.

Правете комплименти

Един от най-простите начини за увеличаване на емоционалната връзка между вас и партньора ви е да му правите комплименти всеки ден. Тези малки знаци на внимание изразяват благодарност, обич, уважение и възхищение и те са от решаващо значение за изграждането на солидна основа за емоционална връзка и интимност. Често пъти ние сме толкова увлечени от ежедневието си, че не можем да си спомним последния път, когато сме направили на партньора си комплимент, без значение дали е за това колко добре изглежда или пък за това колко добре се справя в работата. Правете повече ежедневни комплименти на любимия, за да подготвите по-добре почвата за емоционална интимност и близост.

Отделете време и правете нещо заедно

Дейностите за задълбочаване на връзката са тези, които ви карат да се фокусирате един върху друг като хора – и върху връзката ви. Шофирайте по живописен маршрут; разходете се и си вземете парче пица или сладолед; почистете апартамента си заедно или пък отидете на курс по готварство.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
3
 
! Отговори
Навитак преди 2 месеца
При дискретно надупване близостта е гарантирана!
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хубав ден!
7
3
 
1
 
! Отговори
,:-*:‑X: преди 2 месеца
МинзухарЧо, с0при се.....!
6
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хубав ден!
5
3
 
9
 
! Отговори
Запознат преди 2 месеца
Имайте редовни интимни отношения.
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Проверявайте си текстовете, когато ги прехвърляте! На български език , когато извършителят е и притежател на предмета, не е добре да се употребява притежателно местоиение, а възвратно. Например: НЕ аз взех чантата МИ, а "аз взех чантата СИ"; НЕ "взехте ли багажа ВИ", а "Взехте ли багажа СИ"....
3
5
 
3
 
! Отговори
Трифон преди 2 месеца
Ми аз канех дъсчицата на лозето многократно но неще. Btw ако емпатия значи да се поставиш на мястото на другия, значи съм епатопад или нещо такова. Първо това е друг човек дори да се помъча да му се поставя на мястото неговите мисли са други. Това с поставянето на мястото на друг е женско и супер неправилно.
2
4
 
9
 
! Отговори
Обичай от Япония преди 2 месеца
В миналото в един от районите на Япония имало народен обичай, прилаган когато съпрузите се скарат лошо и дори искат да се разделят. Принудително ги отвеждали на някакъв остров, където било много студено, давали им само една завивка и ги оставяли там за известно време. За да оцелеят, мъжът и жената трябвало силно да се притиснат един към друг и да се увият със завивката. В повечето случаи се оказвало, че са се сдобрили, когато дойдат да ги вземат, за да ги върнат обратно в дома им.
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Имаме само интуиция!