Как да разберете дали вашият пaртньор наистина ви обича?

Хората, които са влюбени, често показват 10 типа поведения
19 фев 2024 22:45, Теодора Драгоева
13
Как да разберете дали вашият пaртньор наистина ви обича?
Снимка: iStock

В свят, който често се диктува от грандиозни романтични жестове и прекомерни декларации за обич, ако половинката ви е от хората, които ви обичат, но някак тихомълком, сигурно на моменти се чувствате пренебрегнати. Ако любимият ви човек е твърде обран и зрял във връзката и отношенията ви, вие може да решите, че той е безразличен към вас, а това да е далеч от истината.

Ако партньорът ви не си пада по специалните жестове, по гръмките обяснения в любов, както и по целувките и прегръдките пред други хора, вероятно сте го обвинявали, че не е особено романтичен.

Звучи ли ви познато? Ако е така, прочетете нататък, за да откриете 10-те поведения, които често показват, че истински обичате половинката си, но без да афиширате този факт:

1. Този човек винаги е до вас
Едно фино поведение, което често се проявява от хората, които са истински влюбени, е постоянното им присъствие в живота на тяхната половинка. Ако вашият партньор е до вас повече от всеки друг, защото да бъде във вашата компания го прави щастлив, значи той наистина ви обича. Освен това той използва времето, прекарано с вас, за да ви разбере и опознае по-добре и да изгради с вас по-дълбока връзка.

За съжаление, постоянното му присъствие често може да бъде объркано просто с приятелство, ако въпросния човек не изразява чувствата си директно. Ако обаче този човек цени времето, прекарано с вас, той наистина ви обича, но просто е по-сдържан в емоционален план.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: поведения
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Мен преди 2 месеца
Ако знаете ,че ви обича и ви обича тук нямаше да четете ....
6
0
 
4
 
! Отговори
До черномагьосника преди 2 месеца
Само гледай да не се подхлъзнеш и падайки да седнеш върху торбата. Тогава е сигурно, че ще получиш бурно стомашно разстройство и дори памперси няма да ти помогнат, ако искаш да излезеш вън от дома си, а докато стигнеш до дома, ще направиш пътека от л. след теб. За да се отървеш от тази беда, трябва да доведат врачка да ти бае, да ти лее куршум и да ти даде амулет, който да носиш постоянно. Само че постоянното носене на този амулет предизвиква трайна импотентност.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Звучи прекрасно, но повечето български съпрузи макар и да обичат жените си, не отговарят поне на половината от изброените условия. Жените като че ли са малко по-внимателни, но и сред тях има не една и две, които не показват повечето от симптомите на описания в статията вид поведение.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Приятни сънища!
3
8
 
1
 
! Отговори
Черна магия за преди 2 месеца
РАЗДЯЛА. Взима се пръст от стар гроб. Взима се дреха или атрибут от тялото на единият от партньорите. Взима се и лед. Атрибутът се изгаря до консистенция на прах. Слага се в черна чанта заедно с пръстта от гроб и леда. Казват се думите - Любовта между Х и У е силна и страстна, оттук насетне бавно ще започва да угасва, чувствата ледени ще стават, любовта като мъртвец ще изчезне, накрая единият от тях да умре! Всичко това се заравя при входа на гробище.
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пълнят главата на съвременните кифли с е такива статии да стават някакви напомпани, татуирани, гримирани, алфа женски, а един мъж си търси просто обикновена, женствена, добра и сговорчива жена, ако пък е и хубава е чист джакпот. Но повечето съвременни жени нямат дори тия базови качества като нормалност, чувственост и да ме дуднат по 23 часа в денонощието...
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Че кат не знаете кво правите с него ? Първо се събирате и после се изяснявате ли ? И после що имало домашно насилие...