Седмичен любовен хороскоп за 19 - 25 февруари

През новата седмица ни очаква и пълнолуние в знака на Дева
19 фев 2024 08:21, Михаела Лазарова
3
Седмичен любовен хороскоп за 19 - 25 февруари
Снимка: Istock

Венера и Марс ще се срещнат в знака на Водолей. Любовта става по-страстна, но също така ще търсим и приятелство, взаимно уважение и подкрепа за индивидуалното израстване и на двамата във връзката. През новата седмица ни очаква и пълнолуние в знака на Дева, което ще ни донесе още по-балансирано възприятие за настоящия ни любовен потенциал, така че да не бъдем въвлечени в заблуди. 

Трябва обаче да внимаваме да не станем твърде осъдителни в любовта, за да не отблъснем другия напълно. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен 

Скъпи Овни, началото на седмицата изглежда обещаващо, тъй като ще намерите радост в любовния си живот и ще изпитате удовлетворение в компанията на партньорите си. Ще имате взаимното желание да преоткриете романтичната страна на връзката ви.

Онези от вас, които нямат сериозна връзка, но флиртуват с някого, да бъдат внимателни в комуникацията, за да не станат обсебващи за отсрещната страна. 

Телец 

Телецът го очаква ново начало в романтичните връзки, което ще му донесе щастие, а това ще подобри цялостната му настройка за живота, което пък ще се отрази положително на неговия просперитет. Любовният живот ще процъфтява и седмицата ще ви донесе радостни моменти. Важно ще бъде обаче да ги оцените, а не да ги приемате за даденост. Към края на периода може да се разкрият неочаквано приятни промени, които да повлияят на любовния живот, както на онези представители на зодията, които са във връзка, така и на търсещите нова любов. 

Близнаци 

Близнаци, новата седмица поставя предизвикателства в любовния ви живот, с потенциална горчивина в първите дни. Но към средата на периода ви очакват приятни изживявания и благоприятно развитие на събитията в живота. Положителните резултати от всички благоприятни начинания са на хоризонта, насърчавайки сладостта във вашите взаимоотношения.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: хороскопизодиилюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари