Кухненско обзавеждане, вдъхновено от Франция

Меката на модата ни дава вдъхновение и за дома
25 апр 2024 04:00, Дарена Найденова
6
Кухненско обзавеждане, вдъхновено от Франция
Снимка: iStock

Френският начин на живот е забележителен и отличителен с много неща. Европейската столица на модата е известна с безупречния стил на своите граждани, отличния баланс между професионалния и личния живот, любовта към хляба и сиренето и желанието редовно да празнува обикновените удоволствия в живота. Но честно да си кажем, едно от нещата, които най-много харесваме у французите, е техният безпроблемно шикозен подход към интериорния дизайн. По-конкретно говорим за кухнята.

За щастие има много френско вдъхновение за обзавеждане на кухнята, което можете лесно да копирате у дома. Независимо дали искате да имитирате уютната простота на френската провинция или вечната елегантност на парижкото пространство за готвене, дори не е необходимо да правите основен ремонт, за да постигнете резултатите. Следващите идеи за обзавеждане на кухнята във френски стил са лесни за възпроизвеждане във всеки дом.

Идеи за обзавеждане на кухнята, вдъхновени от Франция, можете да видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: обзавеждане за кухня
Още от За да се разбираме
5 знака, че той не би ви изневерил
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
11-ста Божа заповед преди 1 седмица
Не злобей и не завиждай! (Някъде може да е кич, мухъл и мръсотия, но другаде е лукс и красота. Там, ако спечелиш добри пари, можеш да избираш и квартал, и хубава къща, и радваща окото гледка от прозорците, и шикозна мебелировка. У нас и да имаш пари, трудно ще съчетаиш всички тези неща на едно място.)
4
0
 
1
 
! Отговори
Ех, мечтииии... преди 1 седмица
Благодарим за публикацията, придружена с тези хубави фотографии. Потопихме с във френския уют и може би дори ще го сънуваме. Но как да взаимстваме идеи, обогатявайки "нашето пространство за готвене" с "антични кухненски прибори" и други красоти, след като на повечето от нас се налага да се побират в панелните кухнички с размер 3 х 2.50 м.?
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Изобщо не сте схванали "френския стил". В Париж апартаментите се обзавеждат по един начин. Прованс по съвсем друг. В Прованс има наблягане на дърво и камък. Париж е космополитен и по-скоро модерен стил. Боядисаните мебели са присъщи на Елзас и Прованс. В Пиринеите е малко по-бедно и простовато. Изобщо... "френският стил" е нещо относително. Редно е човек преди да пише... да чете :) Белите мебели, които сте наплескали не са френски стил :) Четете, не боли!
2
1
 
2
 
! Отговори
Ил дьо Франс преди 1 седмица
Бафти мизерията е по кухните,нито вкус имат нито подреденост.Пазаруват храни на случаен принцип и неадекватни пособия за случая.Црняците направо жулят техните си подправки....Всичко по кухните е старо и мухлясало с неподходящи материали.Винаги има пълзящи гадинки,понеже французина го мързи да си събере трохите....
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Просто ужас.