Арни бил луд по жени, които приличат на майка му

Разкритието е на бивша любовница на Терминатора
Обновена: 6 юни 2011 10:10 | 5 юни 2011 20:20,
57
Арни бил луд по жени, които приличат на майка му
Милдред Патриша Баена работила 20 години като прислужница в семейството на Шварценегер и му родила син. Снимка: Reuters

Арнолд Шварценегер има влечение към жени, които приличат на покойната му майка, и е посещавал консултации заради сексуално пристрастяване, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на шокиращи разкрития, направени от негова бивша любовница.

Барбара Аутланд Бейкър, която е имала 6-годишна връзка с бившия губернатор на Калифорния, разкрива, че той е изневерявал на Мария Шрайвър, докато двамата са били заедно, но все още не са били женени.

"Никой явно не забелязва факта, че домашната помощница, от която Арнолд има син, поразително прилича на покойната му майка Аурелия", казва Бейкър.

Още по темата
Бившата любовница на Шварценегер допълва, че той боготворял майка си, починала през 1998 г., и че се е стремял да я преоткрие в жените, с които е имал връзки, съобщава БТА.

"Не сте ли се чудили защо Арнолд не може да устои на приятно закръглени, майчински тип жени?", пита Барбара Аутланд Бейкър.

Бейкър – бивша университетска преподавателка, казва още, че не е шокирана от факта, че Арнолд Шварценегер е имал любовна афера, а от това, че не е съумял да я прикрие.

"Не бях изумена, че е изневерил на съпругата си, той винаги го е правил. Шокира ме това, че не е прикрил старателно следите си, както обикновено", казва бившата любовница на Терминатора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
4
 
! Отговори
ай-вай преди 12 години
Всеки със слабостите и вкусовете си.
55
0
 
4
 
! Отговори
Лора преди 12 години
Да бе, Мария Шрайвър 20 години не се е усетила хич. Чак сега разбрала, като му свършиха губернаторските мандати на Арни. Айде да не играе такъв цирк, на много наранена. Със сигурност страда, ама си е гледала кефа като губернаторша, нали ...
54
2
 
3
 
! Отговори
До 50.Даваш разумен преди 12 години
съвет.Само че,на 17 г.бях много романтична.На 20 г. вече ми беше ясно,че не мога да задържа гадже само с ласки до "първа база"(както казват в САЩ)- нашите баби са казвали същото,но по друг начин"До сватбата момчето да те знае само до кръста".През следващите години търсех гаджета на моя възраст и чак когато станах на 25-26 ми дойде на ум,че повечето от тях не са узрели за сериозна връзка, а аз търсех такава.И,нали съм блондинка,чак на 27-28 г. започнах да разсъждавам като зряла,съвременна жена :)
53
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
до 52. .една кукумявка изглежда еднакво и на 52 и на 20...но явно не разграничаваш нещата..по важно е името..а?
52
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тука на половината май ви куца нещо процесора, а ? снимката е от сега, а когато всичко това се е случило тази жена е била с 30 години по-млада и се басирам, че е изглеждала перфектно. самият Арнолд в момента е на около 65 години. да ви говори нещо това ?
51
0
 
5
 
! Отговори
интересно но факт преди 12 години
Има и мъже, където са последното нещо, което биха желали, жената да прилича на майка ми. Явно пораженият в ранно детство и и в онази деликатна възраст са дали своето отражение във времето. Дълбоки травми, толкова са ужасени от собствената си майка, че дори да обичат много жената с която са бягат от нея като " Дявол от тамян"! За съжеление никой не си избира родителите.
50
2
 
9
 
! Отговори
до 48 преди 12 години
нали се сещаш че той не я е еб***л като е изглеждала така, а като е била млада мома с голям бюст. затва курвейте докато е време, че после ще е късно.
49
5
 
4
 
! Отговори
Олеле преди 12 години
Ама какво е това туловище?! С тази ли се е принизил да се занимава Арни?! :О Не е истина! Аз съм жена и наистина недоумявам как мъж може да изпита сексуална възбуда при вида на ТОВА?! о.О
48
3
 
6
 
! Отговори
sss преди 12 години
егати грозотията и да имам 99 к.ра единия не бих го вкарал в тая
47
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какви 20 години ви гонят Сина му бил на 10 Или тази е била 10 години бременна .Друг въпрос е с кого може да го направиш от скука или след бутилка водка .Веднъж сутринта като видях с какво съм си легнал посред нощ и си намразих половата система .
46
3
 
13
 
! Отговори
gledam i ne vervam преди 12 години
МАЛИИИИ КАКОВ ДЗВЕЕЕРРР.... и преди няколко години пак си е било същия дзвер...абе Арни "кратуно пробиена", що качествен матриал има за хората с парички, що хубост, що кеф....какво си направил бе човек... ама нека те признаем - от желЕзо си - щом и с тоя крокодил ти става, вЕрно си Терминатор...
45
3
 
5
 
! Отговори
Тишо преди 12 години
Това на снимката е "голем дзвер", убива всичко с поглед...Баси животното
44
4
 
7
 
! Отговори
Nasty преди 12 години
*** фрийка е тва! ужасна е...
43
1
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
хм..сбъркан вкус на българина относно жените..е как можеш да протриваш ръце за това жалко същество ? а това че е известна не я прави по желана...шантави хора и вкусове
42
2
 
18
 
! Отговори
До 40 преди 12 години
Прав/а си, не всички мъжи/жени кръшкат, но на абсолютно 100% всички им се иска. ФАКТ.Логиката и разума над инстинткта не означава, че инстинктът го няма.
41
0
 
16
 
! Отговори
онбашията преди 12 години
заглавието звучи доста сензационно, все едно арни иска да го тури на любящото си мамче. всъщност много хора харесват партньори наподобяващи родителите им, по простата причина че са унаследили вкуса на другия си родител.
40
2
 
5
 
! Отговори
Аз преди 12 години
до 31 /Di_eva/Зависи си от мъжа/жената/.Не всички мъже/жени/кръшкат.
39
4
 
7
 
! Отговори
перверт преди 12 години
"Не сте ли се чудили защо Арнолд не може да устои на приятно закръглени, майчински тип жени?"че кой би устоял на такива жени???????ей тая булка на снимката,слаба ви е фантазията как е изглеждала преди 20 години..аз и сега не бих и простил,,няма не искам ,няма недей или само един път на приятеля ми съм правила...ЯКОООООООООО...цялото яйце в чорбата
38
0
 
13
 
! Отговори
Арни преди 12 години
Какво е "прилужница" ?
37
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
класически едипов комплекс ?е, все пак това е Конан, простено му е. След като унищожи противниците си и слуша плача на жените им е време да преспи с майка си :)