Арни бил луд по жени, които приличат на майка му

Разкритието е на бивша любовница на Терминатора
Обновена: 6 юни 2011 10:10 | 5 юни 2011 20:20,
57
Арни бил луд по жени, които приличат на майка му
Милдред Патриша Баена работила 20 години като прислужница в семейството на Шварценегер и му родила син. Снимка: Reuters

Арнолд Шварценегер има влечение към жени, които приличат на покойната му майка, и е посещавал консултации заради сексуално пристрастяване, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на шокиращи разкрития, направени от негова бивша любовница.

Барбара Аутланд Бейкър, която е имала 6-годишна връзка с бившия губернатор на Калифорния, разкрива, че той е изневерявал на Мария Шрайвър, докато двамата са били заедно, но все още не са били женени.

"Никой явно не забелязва факта, че домашната помощница, от която Арнолд има син, поразително прилича на покойната му майка Аурелия", казва Бейкър.

Още по темата
Бившата любовница на Шварценегер допълва, че той боготворял майка си, починала през 1998 г., и че се е стремял да я преоткрие в жените, с които е имал връзки, съобщава БТА.

"Не сте ли се чудили защо Арнолд не може да устои на приятно закръглени, майчински тип жени?", пита Барбара Аутланд Бейкър.

Бейкър – бивша университетска преподавателка, казва още, че не е шокирана от факта, че Арнолд Шварценегер е имал любовна афера, а от това, че не е съумял да я прикрие.

"Не бях изумена, че е изневерил на съпругата си, той винаги го е правил. Шокира ме това, че не е прикрил старателно следите си, както обикновено", казва бившата любовница на Терминатора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аз пък харесвам майките на другите хора
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Извратеняк...
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може и да има нещо вярно в това. Тук не става въпрос само за физическите белези, още повече, че по ген почти всички сме красиви и интелигентни, но този ген е реализиран в различна степен в различните хора, т.е. майката може да не е красива или умна, но това което търсим е гена заложен в нея.
13
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"незнам защо така се получава ама взе излиза, че или шваби или австрийци се оказват някакви изратеняци."Значи не четеш достатъчно.Позаинтересувай се за "великата" английска раса.
12
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само Терминатор може да оплоди такова нещо, той верно не е човек ,а машина!
11
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и аз да си кажа мнението. първо ние всички тук не можем да стъпим и на малкият пръст на бат Арни. второ тази новина потвърждава теорията ми, че немците и австрийците наистина са някаква извратена нация. :((( незнам защо така се получава ама взе излиза, че или шваби или австрийци се оказват някакви изратеняци.
10
9
 
11
 
! Отговори
we преди 12 години
Наистина ходете се лекувайте! Това да харесваш мъже/жени приличащи на майка/баща ти е болестно състояние. Мислите си, че нищо ви няма или по-скоро убеждавате себе си и останалите, че сте нормални, но не сте! Същата пасмина като педерастите сте, които парадират по улиците.
9
1
 
13
 
! Отговори
rainbou1 преди 12 години
Като започнаха да излизат наяве кръшканията на Арни, и излязоха снимки на Мария Шрайвър - викам си, абе имало е защо да кръшне бат Арни.Обаче сега като гледам тоя *** дето се е водил прислужница - ми то жена му е 10 пъти по-хубава.Да се чудиш на акъла на бат Арни.Аз на човек с такъв "вкус" не ще се откажа губернатор да го правя, ами и прането от простора няма да му дам да ми събере.
8
14
 
10
 
! Отговори
До 6 преди 12 години
*** СИ ЛИКУВАЙ СЕКСУАЛНОТО ВЛЕЧЕНИЕ РАЗВРАТНА ПАСМИНА....НЕ МОЖЕ ДА ХАРЕСВАТЕ СОБСТВЕНИЯ СИ ГЕН...ЗА ПСИХИАТРИЯ СИ ТИ И ТЕЗИ КОИТО СА ТИ СЛОЖИЛИ ПЛЮС...ОТКАЧЕНЯЦИ ПОБЪРКАНЯЦИ...СЕКСУАЛНИ МАНИАЦИ...НЕ Е ЕСТЕСТВЕНО ДА ХАРЕСВАШ И ДА ПРАВИШ ПОЛОВ АКТ С ХОРА КОИТО ПРИЛИЧАТ НА РОДИТЕЛИТЕ ТИ ....НЕНОРМАЛНИЦИ ИМАХ ЕДНА ТАКАВА ДЕТО СЪМ ПРИЛИЧАЛ НА БАЩА И И ИСКАШЕ ДА ПРАВИМ ПОСТОЯННО СЕКС ДА ВИ ТАКОВАМ ПОБЪРКАНИЯ НАГОН ...ЖИВОТНИ..
7
0
 
32
 
! Отговори
Гошко преди 12 години
Пък аз харесвам чаровни и мислещи жени и изобщо не ми пука на кого приличат...
6
7
 
21
 
! Отговори
една преди 12 години
Арнолд Шварценегер има влечение към жени, които приличат на ... майка му.-------------------------А, и аз харесвам мъже приличащи на баща ми! Това е най естественато нещо и за мъжете и за жените! Щеше да е зле ако харесваше "жени" приличащи на баща му! :)))
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Арниий, Арни да е... и парите и медалите. Виках си и той е човек приебало му се е, ама тая като я видех малей малей. Ти и Клинтън надмина неколко пъти.
4
3
 
16
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 12 години
до Салахадин : прав си ! Фидосова си е направо МИС свят пред тази "хубавица" :)))направо ми се замъгли погледа
3
2
 
28
 
! Отговори
мим преди 12 години
малеееееееееее,какъв е този звер.
2
7
 
22
 
! Отговори
... преди 12 години
Ако иска и травелюги да праска, тебе къв ти е проблема? Да не е парадирал с това, както гейзерите правят за поредна година И в България?
1
8
 
36
 
! Отговори
Салахадин преди 12 години
Абе Бат`Арни,Израстнах с филмите ти,ама ако туй ти е била любовницата, много ми падаш в очите братче.То Фидосиева пред тая, е кат вталена сърничка бе чоджум!!!