Джоли взе "Сърцето на Сараево"

Тя спечели специалната награда за режисьорския си дебют
Обновена: 1 авг 2011 07:17 | 1 авг 2011 07:07,
21

Снимка: Reuters

 

Изненадващо звездната двойка Анджелина Джоли и Брат Пит се появиха на закриването на фестивала в Сараево.

Двамата веднага се превърнаха в атракцията на вечерта и са направили най-дългата разходка по червения килим в историята на фестивала, съобщават местните медии.

С първия си режисьорски проект Джоли получи специална награда "Сърцето на Сараево" за принос в киното.

Филмът се казва "Земя на кръв и мед". Лентата разказва за любовна история между мюсюлманка и сърбин на фона на етническия конфликт в Босна. В проекта са участвали местни актьори, уточнява БТА.

Филмът ще излезе по екраните през декември.

Двойката е останала в босненската столица само няколко часа, предаде ДПА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
3
 
! Отговори
caller преди 12 години
Поза или не, децата имат полза от това. Анджелина е една от малкото интелигентни и красиви едновременно актриси. Ако беше напълняла, щяхте да лаете, че е поничка, така че Фак Ю ОЛ. Успехи занапред Анджелина
18
1
 
4
 
! Отговори
551 преди 12 години
Абе за мен тия двамата са за показаноста.Да видим човеколюбивите американци как гледат чужди деца.Всичко е пиар за мен и сега ги използват да обикалят света и да пропагандират правата на децата.Не казвам,че двамата съпрузи не обичат децата си,но прозира и политика във всичко това.
17
4
 
1
 
! Отговори
KRITIK преди 12 години
DO 10! ORANGUTAN E BASTA TI 4E TE NAPRAVIL TAKAV ***!
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГОЛЕМИ ТАРИКАТИ СА ТЕЗИ САРАЕВЦИ,СИГУРНА СЪМ ЧЕ САМО ЗАРАДИ РЕКЛАМАТА- ДА СА В НОВИНИТЕ-СА И ДАЛИ ТАЗИ НАГРАДА
15
14
 
10
 
! Отговори
Pitt преди 12 години
"Красотата" и е доста спорна , а актьорските и умения - посредствени.Тя е един продукт на рекламата , а сега вече и съсухрена лелка.
14
11
 
20
 
! Отговори
хх преди 12 години
Изящна, фина и изключително привлекателна! Отлична майка и добра актриса. Кисело ви е гроздето чалгари...
13
10
 
23
 
! Отговори
Мария преди 12 години
Слаба била... Вие защо не родите 3 деца и не си осиновите още 3 от различна националност??? Това е жена, която доказва, че иска да помогне с нещо на света, благодарение на влиянието и възможностите си. Всички известни даряват някакви пари, но когато стане дума за лична заинтересованост... едно куче не си осиновяват. Тук ходят на работа по 8 часа и си клатят краката, и вечер са изморени, а тя постоянно пътува. Господ я е дарил с красота и тя я дарява на хората и се възползва от нея за да помогне.
12
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ужасно е отслабнала, кошмар! Вижте й ръцете...
11
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мъхлата дайе не е знаела къде по земното кълбо се е случвало всичко това, обаче филм направила. тия затриха земята, а собствената им държава - загива, защтото USA не е само Californiq
10
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мухлата все се прави на състрадателна, но е една евтина платена крава. Хората, които са състрадателни съчувстват и на двета страни в един конфликт, а тази стриктно следва американската политика, а журналята не спират да я лансират като миротворка.
9
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Направо се е състарила, останали са и сухожилията. Направо се е състарила.
8
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Направила филм за горещите точки на планетата, а пък я догнусяло или дострашало да стои повече от четири часа там. За сметка на това, минала с този орангутан много дълго по прословутия килим, че да се радваме и ние на фотосесия сега.
7
2
 
14
 
! Отговори
до 8 преди 12 години
и заради баща и - Джон Войт. И там е като тук: всички дечица - с талант!Майкъл Дъглас, Никълъс Кейдж /роднина на Копола/, Чарли Шийн, Гиунет е най-измислената /дъщеря на актриса и режисъор/, не ми се мисли повече сега, но и Изабела Роселини, и Киара Мастрояни и тн. и тн.
6
10
 
27
 
! Отговори
ева преди 12 години
Джоли не е никаква актриса, тя винаги играе себе си, а ролите й са доста плоски и еднотипни. Иначе да, безспорно е красива жена, но вниманието върху нея е по-скоро заради външността й, а не заради таланта й.
5
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Снощи гледах един филм с нейно участие и...Възможно е аз да нямам вкус,но ми се струва че с осиновяването или раждането на деца стана по известна.Но това есамо мое мнение!
4
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хем красива, хем талантлива, съпруга на "най-красивия мъж на планетата"!?!?, хем майка на /не им помня броя/ деца, а пък и посланик на мира, сега пък и режисьор, че и с голяма награда. Как стават тези неща - не знам.Вече и фактите не са доказателство в този фалшив свят. Няма независими неща.
3
2
 
29
 
! Отговори
123 преди 12 години
Толкова много да я харесвам, но след тези снмики буквално се уплаших, останала е само кожа и кости... Аз отивам да закусвам :)
2
13
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая след 10 години ще е само джуки и вени...
1
21
 
10
 
! Отговори
ФЕН преди 12 години
Хайде сега си го приместете от единият в другият крачол, пийте по една ракия и си скубете косите ,че нищо няма за нашите про...ки!!!!!