Любимецът на Томи Хилфигър е българин

24-годишният Александър е поредната българска гордост, оценена на Запад
Обновена: 29 ное 2018 13:45 | 9 авг 2011 15:41, Екип на Dnes.bg
81
Любимецът на Томи Хилфигър е българин
Снимка: Visages

Знаем, че българките са сред най-красивите жени в света. Те често достигат световните модни подиуми и вече не би изненадало никого, ако чуе, че еди коя си родна перла е представила световна марка или е избрана от именит дизайнер за лице на колекция. Е, мъжете ни също не са за изхвърляне.

Това доказа 24-годишният Александър Николов, който се превърна в любимец на Томи Хилфигър, който крои последните си колекции от одежди по негови пропорции. Вдъхновен от присъствието на Алек е и Джеръми Скот – фамозният дизайнер иноватор на спортния гигант Adidas, чиито смели решения представя нашето момче.

По време на Седмицата на модата в Берлин тази пролет Алек откри дебютното ревю на стремително стартиращия в спортния профил на модата Ноа Бекер – първороден син на немската тенис легенда Борис Бекер. Сред останалите, пленени от чара на Алек са американският гигант Nexus, прочутият в САЩ тайванец Малан Бретон, както и известният фотограф Валтер Пфайфер, заснел с Алек една от последните корици на престижното модно германско издание Achtung Magazine.

Александър освен красиво, не е и глупаво момче. Той е дипломиран с отличие бакалавър по Международни икономически отношения в Берлин. У нас той е представляван от модна агенция „Визаж".

Снимки на младежа ще намерите в галерията!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
7
 
11
 
! Отговори
идеално мъжле преди 12 години
Това идеално мъжле е готово за следващия гей-парад!
54
3
 
3
 
! Отговори
111 преди 12 години
До 47Това не е идеалът на българката за мъж.Това е любимецът на Томи Хилфигер.На мен лиюно също не ми харесва.И като лице ,и като тяло.Но явно в модата критериите за красота са други.За облеклото нямам думи.Защо ли трябва да се налага на мъжете тази изкуствена женстваена мода.Мисля че няма да е далеч времето,когато и полата ще се наложи като моден аксесоар/не само там ,където е традиционна като част от културата/Друг е въпросът кои мъже ще я приемат като част от облеклото си?Но свят голям..
53
3
 
7
 
! Отговори
жена преди 12 години
Тоя прилича досущ на българина, който си прави тройка с *** от Бойзоун и гаджето му в Испания и стана свидетел на смъртта на "звездата". Явно този тип българи (с *** черти) се смятат за красавци на запад. Аз лично предпочитам по-европейски вид и излъчване. Малко в повече ми идва екзотиката тука.
52
5
 
9
 
! Отговори
ang преди 12 години
obiknoven gei
51
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до ney- мъж , на който му се плаща яка сума . ;)
50
4
 
8
 
! Отговори
ati преди 12 години
Защо да е извращание? Момчето изглежда добре. Да може да не се вписва в представите за мъж от преди 50-100 години, но времената се менят. Така преди време за други неща за казвали така, после пък е станало нормално. Еволюция. Научете се да приемате промените.. Не може цял живот едно и също.
49
6
 
5
 
! Отговори
ney преди 12 години
До atiПич, кой нормален мъж ще търпи подобно извращение с външния си вид?!?
48
7
 
14
 
! Отговори
ati преди 12 години
Обеснете ми как разбрахте, че е гей или ***..ст? Някакъв радар ли имате или вие самите сте таквиаи се надушвате? А пък се обзалагам че *** жени много по-красиви от вашите:)
47
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
какъв е този ***, бе?
46
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щото днеска е на модаПе.....ката породаТе са хора от народа
45
2
 
4
 
! Отговори
до messi преди 12 години
ааа.. като имаше казарма колко хубаво им беше на тези, не искаха да излизат щото си живееха живота - и рана, и секс и мъже
44
8
 
8
 
! Отговори
ney преди 12 години
Е, това просто не е истина... Питам най-сериозно българските жени това ли им е идеалът за мъж?!? Ако е така - няма смисъл да коментирам защо има бум на *** у нас, най-вече прикритата такава... за справка - тематични чатове, сайтове и тоалетни :))))
43
8
 
15
 
! Отговори
Alex преди 12 години
"Знаем, че българките са сред най-красивите жени в света. Те често достигат световните модни подиуми.." няма такова нещо...това е тотална заблуда :)
42
9
 
15
 
! Отговори
Долче Изгабана преди 12 години
За всички ,които не знаят ,Томи Хилфегер е *** и ***.Това говори достатъчно.
41
13
 
18
 
! Отговори
Messi преди 12 години
Сама такива "меки китки" вече пробиват , при това не само на Запад ,а и в България!!!Еееех,къде е казармата...
40
4
 
17
 
! Отговори
la chica de ayer преди 12 години
Не ми харесва.Прекалено ми е женствен.
39
2
 
20
 
! Отговори
мешана скара преди 12 години
Българин , българин , ама някъде по веригата има азиатско . :) Няма лошо де . А марката е много добра , особено ми харесва спортното дамско бельо Томи Хилфигер, изключително удобно е.
38
6
 
12
 
! Отговори
Дедка преди 12 години
Доста е грозноват, сигурно е хубав изотзад...
37
1
 
5
 
! Отговори
До 34 преди 12 години
Трябва и излъчване, не само визия.Може и най-хубавия си, но нямаш ли другото...
36
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е красавец. Ама сигурно аз не разбирам от мода.