Любимецът на Томи Хилфигър е българин

24-годишният Александър е поредната българска гордост, оценена на Запад
Обновена: 29 ное 2018 13:45 | 9 авг 2011 15:41, Екип на Dnes.bg
81
Любимецът на Томи Хилфигър е българин
Снимка: Visages

Знаем, че българките са сред най-красивите жени в света. Те често достигат световните модни подиуми и вече не би изненадало никого, ако чуе, че еди коя си родна перла е представила световна марка или е избрана от именит дизайнер за лице на колекция. Е, мъжете ни също не са за изхвърляне.

Това доказа 24-годишният Александър Николов, който се превърна в любимец на Томи Хилфигър, който крои последните си колекции от одежди по негови пропорции. Вдъхновен от присъствието на Алек е и Джеръми Скот – фамозният дизайнер иноватор на спортния гигант Adidas, чиито смели решения представя нашето момче.

По време на Седмицата на модата в Берлин тази пролет Алек откри дебютното ревю на стремително стартиращия в спортния профил на модата Ноа Бекер – първороден син на немската тенис легенда Борис Бекер. Сред останалите, пленени от чара на Алек са американският гигант Nexus, прочутият в САЩ тайванец Малан Бретон, както и известният фотограф Валтер Пфайфер, заснел с Алек една от последните корици на престижното модно германско издание Achtung Magazine.

Александър освен красиво, не е и глупаво момче. Той е дипломиран с отличие бакалавър по Международни икономически отношения в Берлин. У нас той е представляван от модна агенция „Визаж".

Снимки на младежа ще намерите в галерията!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
8
 
8
 
! Отговори
отврат преди 12 години
От тая статия става ясно , че който не е глупав става *** , пардон гей. За мен такъв *** трябва незабавно да се откаже от българските си корени.
34
3
 
15
 
! Отговори
жена преди 12 години
Или вече са адски изкривени представите за Мъж изобщо или аз не съм жена, за да не ме привлича този по никакъв начин. Не виждам нито чар, нито сексапил, нито и малка част МЪЖественост. Разбирам, че явно дизайнерите търсят по-особени черти на лицето, но това в никакъв случай не значи Красиво!
33
1
 
7
 
! Отговори
До 34 преди 12 години
Ти може да си готов да се изпробваш, а твоя "ремус" дали е готов да се изпробва в бранша?
32
4
 
12
 
! Отговори
социопат преди 12 години
уффф..ако знаят тук жените на разни така на речени гастарбайтери,мъжете им как жулят яко *** из европа не е истина..то общаци,то дюлгери,то шофьори на тирове...абебг мъжа е като бг жената ,за 50 евро света ще обърне..абе ***..ска държава с курв...ки народ!!!ПРОСТАЦИ ЧАЛГАДЖИИ И КОЗОЕБИ...
31
6
 
7
 
! Отговори
непедал преди 12 години
поредният изпедерастен неврастеняк,чийто *** не принадлежи на самия него
30
6
 
9
 
! Отговори
Znam преди 12 години
Хубавка е мацата. Нека я ползват докато е млада за работа, че като увехтее идва друга селска чест.
29
6
 
17
 
! Отговори
123 преди 12 години
След снимките, които видях, вече и аз мога да се пробвам в модния бизнес. С подобно критерии за красота, направо ще изгрея като нов супермодел :D
28
4
 
11
 
! Отговори
Под дъгата преди 12 години
"...любимец на Томи Хилфигер, който крои последните си колекции .."Май, нашият е мъжът в семейството, а? Поне веднъж и "ние" да таковаме немците.
27
7
 
10
 
! Отговори
Bob преди 12 години
Абее, по принцип си падам по по-спортни, ама и тоя бих го опрашил все пак, милия... :)
26
5
 
9
 
! Отговори
педомонах преди 12 години
е,пед..растията не прощава никому..сигурно зад..ка му е като майска роза разцъфтял;)))
25
4
 
20
 
! Отговори
299 преди 12 години
Може да е българин, но няма как да го харесам само по тази причина!
24
5
 
16
 
! Отговори
сексолог преди 12 години
Споко бе, момчето е убавец, а може и да е надарено... той Томито лева резба ли беше...?
23
5
 
21
 
! Отговори
гейска любов преди 12 години
ясно е, че се касае за мъжка любов тук
22
10
 
18
 
! Отговори
Мии... преди 12 години
Що този на снимката ми прилича на поизмит ***?
21
3
 
18
 
! Отговори
StereoTip преди 12 години
до 24, прав си брато и в Полша кви жени има леле леле...свят ти се вие, а в Бразилия кво става не ми се коментира...ама да иначе българките са най-красиви :Д
20
18
 
32
 
! Отговори
ева преди 12 години
Как може да сте толкова злобни и жалки в изказванията си. Комплексирани от живота си, вечно завиждащи. Не понасяте ***, ама слушате чалга и въртите гюбеци, не понасяте турците, но им гледате сериалите, мразите гърците, ама ходите там на море, мразите хомосексуалистите и к*рвите, обаче не поглеждате собствените си деца какви са. Хайде, слагайте ми минусите, чакам
19
4
 
26
 
! Отговори
ati преди 12 години
"Знаем, че българките са сред най-красивите жени в света"Хайде да погледнем малко по-далеко от носовете си, а? Хубави жени има навсякъде по света. А и ако трябва да изкажа моето мнение Словенки, словаките унгарките, чехкините са мноого по-хубави от тукашните. И от вън и от вътре. А тука българин успее навън всички медии се надвикват, едва ли не кой знае какво!
18
6
 
10
 
! Отговори
дo 16 преди 12 години
Напротив, мъж съм, дори планирам да създам семейство. Просто си живея живота, за разлика от вас, тези, които имате фалшив морал.
17
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** му работа
16
6
 
10
 
! Отговори
Cuore преди 12 години
тия пак са в някаква грешка, този ако е българин Хитлер ще се обърне в гроба!!! Иначе лобито на *** е всеизвестно и не ме очудва че ще пробие но моляяя вии не обиждайте нацията ни по този начин