Ким Кардашиян още вярва в любовта

Риалити звездата беше на гости в шоуто на Джей Лено
22 мар 2012 14:05,
200
Ким Кардашиян още вярва в любовта
Ким Кардашиян Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Ким Кардашиян все още вярва в любовта въпреки твърде краткия си брак с баскетболиста Крис Хъмфрис.

Риалити звездата заяви, че понесла трудно раздялата, но се е поучила от нея и не е изгубила вяра, че може отново да се влюби.

"Научих толкова много, нещата, които са важни в моя живот, напълно се промениха", сподели Ким във вечерното шоу на Джей Лено.

"Все още вярвам в любовта. Влюбена съм в любовта", допълни тя.

31-годишната Ким се нанесе при майка си за четири месеца, след като се раздели с Крис. Периодът бил много труден за нея. "Отказах се от грима и високите токчета", ожали се Ким.

Тя призна, че близките й били резервирани към намерението й да застане пред олтара с Хъмфрис, но тя не искала да ги послуша. Според нея всеки сам трябва да си изстрада взетите решения.

"Като се върна назад, си казвам: "Може би трябваше да ги послушам. Но тогава нямаше да бъда човекът, който съм днес", разсъждава Ким.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още по темата: Джей ЛеноКим Кардашиян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
0
 
1
 
! Отговори
Гошо тъпото преди 12 години
Днес.бг, аз харесвам жени с цици размер пъпчици, сори ама не мога да го преместя при такава цицла! Айде да ми пуснете нещо и на мене, че от толкоз липса на местене ще взема да обърна резбата бре!
180
0
 
3
 
! Отговори
Обожател преди 12 години
"Жена нападна Ким Кардашиян" - заглавие в Блясък отпреди час! Ние сме назад! Ужас! Защо сме пак в информационно затъмнение???
179
0
 
2
 
! Отговори
инфо преди 12 години
колеги, има нова статия за Кими в тялото.бг, който не е успял да го премести тук, да побърза, аз вече го направих!
178
0
 
4
 
! Отговори
до 194 преди 12 години
Истинските кардашиани никога не позволяват на някой друг да им го мести! Това си е чисто кардахулство! На кардашияните затова им е дебел карандаша - защото сами си го местят. По-добре забрани на жена ти да го мести, защото рискуваш да си навлечеш доста неприятности.
177
0
 
1
 
! Отговори
До 193 преди 12 години
Да, това е една добра идея. Те програмистите като седнат да направят тази промяна, най-добре да програмират и автоматично генериране и публикуване на водеща статия с име Ким Кардашиян + каквото и да било, това не е от значение. По този начин всички ние, простосмъртните кардашияни, ще можем да местим без особени притеснения и молитви към лошите батковци от ДНЕС.БГ, които понякога ни оставят без нашето слънце цели часове
176
0
 
3
 
! Отговори
ppp преди 12 години
Вчера тъкмо си прочетох статията и хванах да го преместя, влезе жената, прочете поредната новина за Кимчето и като го взе от ръцете ми, направихме невероятно местене и кардаширане.С нетърпение очаквам следващата новина за Кимчето, защото жената каза, че вече само тя ще ми го мести.
175
0
 
3
 
! Отговори
Карандаш преди 12 години
Братя и сестри Кардашияни,размишлявайки днес върху някои важни аспекти от битието на Ким и нейната неразривна връзка с Днес.бг и нас, верните последовалите, стигнах до извода, че бутона "РАЗПУСНИ" на секцията Свободно време не е правилно поставен. Предлагам да гласуваме всички за една нова опция, която ще улесни значително начинаещите в тази секция, а именно нов бутон - "ПРЕМЕСТИ" Моля, гласувайте по съвест и не забравяйте че ТЯ гледа отгоре!Поздрави,Ваш Карадаш
174
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хора, да загърбим дребните неща, имаме си и без това сериозни проблеми. Вече повече от 23 часа няма статия за Ким. Ако това продължи още час, положението ще излезе извън контрол. ДНЕС.БГ, моля Ви, бъдете човечни. Моля Ви, вземете мерки - дори и само заглавие Ким Кардашян с 3 точки и без текст, ще спаси много от нас
173
0
 
2
 
! Отговори
Карандаш преди 12 години
По непотвърдена информация, се очаква днес, в късния следобед да има НОВА статия за Кимито! Не се хабете да местите на други места, чакайте Ким и кардаширайте!Поздрави,Карандаш
172
0
 
1
 
! Отговори
до 184 преди 12 години
Защо винаги когато хората се забавляват, се намира някой като теб, който се опитва да им развали кефа? Не можеш ли просто да оставиш хората на мира? Явно не можеш. Явно те е яд когато видиш че някой, някъде се смее.
171
0
 
1
 
! Отговори
до 184 преди 12 години
А това което си мислиш че е обида всъщност е констатиране на факт - наистина си празнодумец, наистина нямаш чувство за хумор и наистина си богохулник.
170
0
 
0
 
! Отговори
до 184 преди 12 години
Провери в речника значението на думата "ирония", а след това погледни къде се казва че смехът е здраве. Съдейки по оперативно отстраненото ти чувство за хумор, ти едва ли си от най-здравите хора. P.S. Ти май сериозно си решил че хората обожествяват няк`ви ***?!?!?!?!? Явно си не просто сухар, а патологичен такъв. P.P.S. Не да обиждаш хората е богохулство, а да твърдиш че обидите спрямо тях са такова, защото това значи че приравняваш човека с Господ. Освен сухар явно си и доста глуповат.
169
0
 
3
 
! Отговори
Марто преди 12 години
Мойта жена се сдоби с по-голямо дупе и от на Ким след като ми роди 2 дечица. Бачка в офис пълен с калинчици - кльощави и ялови! Почнаха да я обиждат на дупе, а аз и викам - споко скъпа, яд ги е на дупето ти щото е доказателство че не си ялова! И от както го разбра си ходи с вдигната глава и се кефи, че е майка. А яловите калинки им остава само да плюят по форумите и да си тресат кокалите от злоба, гледайки хубавите чужди дечица и раждалите дупенца! Бройте и мене в кардашиянството....
168
0
 
0
 
! Отговори
Арменеца преди 12 години
Абе вие защо мразите толкова арменците? Що не плюете по някоя българка /а то има не иедна и две с по-голями дирници от тая/? Накоя конкретна ли визирате като се забавлявате на Кимито на гърба?! Кажете, че да знам коя е? Да не е на някой известен арменец съпругата или гаджето?! Кажете де?
167
0
 
2
 
! Отговори
До 183 преди 12 години
Не се гневи толкова на човека - той не е виновен - просто още не е приел кардашиянството, и все още тъне в мрак и невежество. Можем да му помогнем - со кротце, со благо, со малко местене...
166
0
 
0
 
! Отговори
До 183 преди 12 години
Като си толкова набожен/а, защо плюеш по хората? Не знаеш ли че това само по себе си е най-долното богохулство?! Не знаеш ли че човек според същите тези божи закони трябва да бъде почитан заради душата си, а не заради *** си? И като толкова те впечатляват дирници, защо се обиждаш на дирник?!А да се самозалъгваш че живееш човешки с подигравки върху хората е просто олигофренизъм, горниран с чалга, и подсолен със злоба и ниско самочувствие. И никой не иска да е приятел на злобари и подигравачи!
165
0
 
2
 
! Отговори
до Кардаш Молитва преди 12 години
Яд те е че хората се забавляват нали? Сивите, скучни хорица като теб са известни като "убийци на настроение". Злобата ти пречи, но най-много си пречиш ти самия. Недей да се чудиш защо нямаш приятели. А да, щях да забравя - не богохулствай празнодумецо празноглав и злобен.
164
0
 
2
 
! Отговори
от чакалнята преди 12 години
относно местенето върху вчерашна статия тук един колега от форума вчера обеща да издаде устав на кардашиянството, трябва него да питаме, но според нас друго си е да местиш върху днешна статийка, има си тръпка...
163
2
 
3
 
! Отговори
Кардаш Молитва преди 12 години
Боже, добре че си създал Кимито, че иначе като няма по кво да плюем и да се присмиваме, току виж Боже сме видяли в ква помия и свинарник живеем, почнем да плюем по вишето ръководство, осъзнаем че имаме изнемощяли от глад ***, щото в главите сме едни големи пърдялници и нищо повече. А като осъзнаем това Боже, току виж се обърнем и против тебе! А ти добре си създал Кардашянчето, че да ни отвява мислите и да се смеем като хърбел на щърбел. Благодаря ти Боже! Амин!
162
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Имаме сериозен проблем тук - статията за Ким е на път да изпадне от първа страница, а още няма нова. Нямам идея как работи рейтинг системата на днесбг, която позиционира статиите, които се показват на първа страница, но трябва да предприем мерки. Може би повече четени, или повече коментирани? Не е живот това да няма Ким на първа страница - страданието е огромно, паника завладява читателите, страшна работа...