Секси ангели демонстрират новите сутиени на „Victoria’s Secret“

Ерин Хийтъртън и Бехати Принсло показват колекцията “Fabulous”
31 мар 2012 17:30,
12
Секси ангели демонстрират новите сутиени на „Victoria’s Secret“
Ерин Хийтъртън Снимка: Victoria's Secret

Двете красавици Ерин Хийтъртън и Бехати Принсло демонстрират новата колекция "Fabulous" на американската топ марка за бельо „Victoria's Secret", чието мото гласи: "Ето, какво е да се чувстваш секси!"

Моделите, които те ни представят по доста съблазнителен начин, са сутиени с твърди чашки и банели от типа „push-up" (с повдигащ ефект), които идеално структурират и без това техните перфектни пропорции. Цветните, прекрасни сутиени вече се продават в онлайн мрежата на цени между 48 и 58 американски долара.

Зашеметяващата 23-годишна блондинка Ерин е новата приятелката на звездата Леонардо Ди Каприо, който сякаш си избира гаджетата от каталозите „Victoria's Secret". Двамата са заедно от декември миналата година, но това не попречи на Лео наскоро да каже в интервю, че още не е открил голямата си любов!

Другата красива моделка, брюнетката Бехати Принсло, е родена в африканската държава Намибия и е забелязана за Света на модата, още 14-годишна, от откривателката на Кейт Мос – Сара Дукас, докато била на почивка в Кейп Таун, Южна Африка заедно с родителите си.

Вижте и другите снимки на двата ангела в страхотни сутиени в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На тази мадама на снимката ще и го намъкнакакто премръзнал *** краден пуловер!
10
3
 
5
 
! Отговори
Аз преди 12 години
А има ли как без сутиени?
9
1
 
8
 
! Отговори
Дедо Ви Пич преди 12 години
Ох на дедо Ви ангелчетата сладички....и деветте викам аз , и деветте...............ама на почивки, че взех да се умарям кат' вършея
8
0
 
13
 
! Отговори
Легендата преди 12 години
Извънземни. Тия български чалга труженички малко поне да се опитат да приличат на тях ще е хубаво за всички!
7
4
 
4
 
! Отговори
kimion преди 12 години
bravo e 4alga.bg .....pak izvadixte snimki
6
5
 
8
 
! Отговори
Корекция на 6 преди 12 години
Извинявам се, вместо "час" написах "чес". Ядосах се, когато преди малко прочетох в Blidz.bg статията за Ивайла Бакалова - вижте я, за да се уверите, че нашите мутри купуват короната на красотата на най-долната социална ***. Момиче, което е било със забавено развитие и произхожда от фамилия на опасни престъпници и психичноболни ни е представяло пред света. Аман от безобразия!!!
5
9
 
11
 
! Отговори
Непоправим патриот преди 12 години
Момичето на снимката е хубаво, но този ултра висок ток на обувките смущава. Като се изправи,на тези токчета ще е много стройна,но без тях ше е като симпатично,но леко трътлесто миньонче в чес по физкултура. Пак казвам, че от нашето по-хубаво няма. Имаме великолепни тийнейджърки, които и с обувки без токчета са стройни и с перфектни пропорции.Стават и за "Мис Свят". За съжаление,не тях виждаме по модните подиуми и на консурсите за "Мис".Там се подвизава само *** с грозни муцуни и *** глави.
4
3
 
21
 
! Отговори
Гърмящ силикон преди 12 години
У нас на такава цена може да се купи сутиен марка "Триумф", но от онези модели, които са направени от 100% изкуствени материи - изпотиш ли се в лятната жега, кожният проблем ти е готов! Да сложиш прекалено много дезодорант, също не е полезно. Памучните от същата марка не стоят толкова добре. Да тръгнеш без сутиен може само ако си плоска като дъска,иначе няма отърваване от навляци!Елегантните модели от естествена коприна не са за всеки джоб.А бе, какво знаят мачовците за проблемите на жената ...
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
красота
2
9
 
5
 
! Отговори
псд преди 12 години
еххх този фотошоп
1
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Заслужават безкомпромисен секс!