Разнообразните таланти на Миранда Кер

Този път мултифункционалната красавица краси списание Numero
6 май 2012 14:10,
12
Разнообразните таланти на Миранда Кер
Снимка: сп. Numero

Излегналата се блажено чаровница Миранда Кер винаги е радост за окото. Особено за мъжката аудитория. Тя демонстрира за пореден път защо е една от най-популярните й харесвани жени в модната индустрия.

Този път ни го напомня от страниците на юнския брой на списание Numero, Токио. В тази нова, секси фотосесия съпругата на Орландо Блум се появява малко, след като известно австралийско списание я обяви за най-красивата личност в света.

Миранда, която на 20 април навърши 29 години, изглежда повече от пленителна в червена рокля с марка Dior, с която е на корицата. Сесията за Numero е направена от модния фотограф Нино Муньос.

Наскоро супер заетият топмодел сподели пред друго списание, че обича да пее и дори е записала няколко песни, които вероятно никога няма да бъдат чути.

Красавицата има и хиляди други таланти. Освен с модните си ангажименти, тя е заета да бъде съвестна майка и съпруга, да издава книги за здравословно хранене, да развива бранда си за органична козметика „Kora Organics", да записва йога видео курсове, да участва в телевизионни предавания и какво ли още не! Как да повярваме, че красавиците са глупави, като тя опровергава клишето?!

Рaзгледайте в галерията на Tialoto.bg и другите снимки на Миранда!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
2
 
! Отговори
дo 9 преди 12 години
Ти си злобен 100кг. туфлек
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Таланти?!?"Закачалка за дрехи" и таланти?!? Ха-ха-ха-ха-ха.......
4
2
 
9
 
! Отговори
наблюдател преди 12 години
Кви са тия глупости - мулти, ХИЛЯДИ!!!..... Не знам Леонардо да Винчи дали е имал ХИЛЯДИ таланти, та тая да има!?....Не се изхвърляйте чак толкова!А и красотата й е доста странна, леко налудничава, особено на първата снимка с чантичката, все едно чака автобуса за лудницата:).....
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и как го опровергава?
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има блясъка на работничка шивачка от закрито българско градче.
1
1
 
7
 
! Отговори
БТК преди 12 години
Чаааак толкова не е ...