Майли настоява за предбрачен договор и попечителство над кучетата си

В случай че нереализираният ѝ все още брак с Лиъм Хемсуърт не потръгне
30 ное 2012 15:02,
6
Майли настоява за предбрачен договор и попечителство над кучетата си
Майли Сайръс, Снимка: Reuters

Майли Сайръс е щастливо сгодена за колегата си Лиъм Хемсуърт. И макар реално още да няма фиксирана дата за сватба, тя вече премисля да поиска предбрачен договор и да уреди въпроса с дузината кучета, на които е горда собственичка.

„Състоянието на Майли се оценява на 130 милиона долара и тя няма намерение да рискува финансите си, в случай че нещата не потръгнат и се разведат. Освен това има една дузина кучета, които нарича свой бебенца и не би искала да загуби", издаде близък до звездата пред Life & Style".

Въпреки че венчавката между младите е още само идея, звездата от „Хана Монтана" сподели, че се чувства омъжена в сърцето си; „В главата и сърцето си аз се чувствам омъжена".

В момента Сайръс активно се занимава с новия си албум, който се надава да стане тотален хит. „Искам хората да чуят какво имам да им кажа. Желанието ми е да приключа с албума, за да съм спокойна, че съм свършила нещо и мога спокойно да се наслаждавам на семейния си живот след това", каза още дамата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
8
 
! Отговори
shala преди 11 години
Прави се на пораснала и голяма, но всъщност има още детски акъл. Отчаяно се опитва да избяга от образа на Хана Монтана. Чудно този сладур Лиъм какво е видял в нея...Както и да е. Желая им бракът им да изтрае повече от година.
3
4
 
1
 
! Отговори
т преди 11 години
Да се обърне към Еко равновесие . Там ще и подредят кучешката кохорта с всички гаранции на ММ / Миро Мършата /
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кое е това бостанско плашило на снимката,понякога хората си в желанието си да се направят на интересни и да привличат внимание,заприличват повече на гьз,като този образ на снимката.
1
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
https://facebook/pages/WorkOnline/435457439836019?ref=hl