Робърт Патинсън и Кристен Стюарт пак живеят заедно

След като се върна от Австралия, актьорът се е пренесъл у половинката си
Обновена: 22 мар 2013 21:34 | 22 мар 2013 21:34,
8
Робърт Патинсън и Кристен Стюарт пак живеят заедно
Нищо не може да раздели Роб и Кристен, Снимка: Reuters

Наскоро Робърт Патинсън се завърна в Лос Анджелис, след като дълго време бе в Австралия, където снима последния си филм "The Rover". Малко преди да замине тръгнаха слухове, че той отново се е разделил с половинката си Кристен Стюарт, която миналата година му изневери с режисьора Рупърт Сандърс.

Актрисата обаче се зарече да направи всичко възможно да ѝ прости и дори му бе приготвила изненада, с която да го посрещне на летището. Изглежда Роб наистина е бил впечатлен, защото набързо се е нанесъл отново при половинката си, пише Сontactmusic.

След скандала миналата година Стюарт се изнесе в дома си в Лос Фелис (район на Лос Анджелис), докато Роб остана в американския си дом. Техен приятел издаде, че те вече пак делят едно жилище.

"Роб живее при Кристен. Той смята, че домът му е там, където е тя. Кучетата им и повечето му неща са в нейната къща. За него домът му е там, където е сърцето му. А и Кристен по всякакъв начин му показа, че нейният дом е и негов", каза източникът пред HollywoodLife.com.

„Те са неразделни, откакто Роб се прибра. Мисля, че дистанцията им се отрази добре. Роб показва, че има нужда да е постоянно до нея", допълни информаторът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Непознат преди 11 години
Лошо няма
4
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
нужни са рогачи на този свят, за да има и тъпкачи
3
5
 
8
 
! Отговори
Името преди 11 години
*** yeah, мен лично ме радва. Аз харесвам Кристен Стюарт, и тоя хомо за съжаление също. Радва ме, че са заедно и искам в най-скоро време да имат дете.
2
3
 
5
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
И това трябва да ни вълнува защото... ?
1
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** мухльото. Жена никога няма да прости такова публично унижение.Един път изневерила - винаги ще се оглежда за допълнително... да му е честито