Новият Супермен Хенри Кавил

Сексапилният актьор най-накрая ще бъде оценен
26 апр 2013 16:55,
8
Новият Супермен Хенри Кавил
Снимка: сп. GQ

Ако се чудите кой е най-сексапилният Супермен, който сте виждали, почакайте още няколко месеца. През юни е американската премиера на лентата „Man of Steel", където в ролята на Кенет Кларк или по-точно на Супермен, влиза актьорът Хенри Кавил. Красавецът успя да привлече вниманието на всички с последната си роля и британското GQ не пропусна да го постави на корицата на майския си брой.

Хенри е повече от очарователен, а сините му очи просто приковават погледа към мъжествената му челюст.

Като истински Супермен Кавил кара ферари на страниците на медията и лесно влиза в образа на богатия и красив мъж, неустоим за нежния пол. Актьорът позира с костюми и облекла на Tom Ford, Kenneth Cappello, Burberry, Ralph Lauren и Levi's.

Зад гърба си Хенри има поне десетина филма ("I Capture the Castle" (2003), "Red Riding Hood" (2007), "Hellraiser: Hellworld" (2005), "Tristan & Isolde" (2006), "Stardust" (2007) и др.), но до момента не е успял да блесне в Холивуд и да се сдобие с някоя важна награда.

Може би, ако продуцентите на Джеймс Бонд се бяха съгласили той да играе прословутия таен агент или пък режисьорите на „Здрач" го бяха взели за ролята на Едуарът Кълън, изиграна от Робърт Патинсън, отдавна щеше да се е превърнал в мегазвезда. Кавил се е явил на прослушване и за двете роли, но за първата е бил отрязан с думите, че е прекалено млад, а за втората - прекалено стар. Е, изглежда 29-годишният Хенри е перфектен за ролята на Супермен.

Вижте го в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: суперменGQХенри Кавил
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
GADJEV преди 11 години
sex simvol li--hahaaa fizionomiiata nishto ne znachi DRUGARI JURNALISTI - A DALI IMA NESHTO V GASHTITE-PAKETA OT PRED OPREDELIA SIMVOLA A NE FEISA NAUCHETESE DA KVALIFICIRATE PRAVILNO-MNOGO PEDERASTI SA S TAKIVA LICHICA,NA KOITO I AZ NIAMA DA PODMINA
5
1
 
2
 
! Отговори
brymbrym преди 11 години
Жена съм и не намирам нищо сексапилно. А тези малки ръчички говорят за малка п**ка.Да им имам представите за сексапил на хамериканските *****раси.
4
0
 
5
 
! Отговори
\S/ преди 11 години
Уважаеми г-н/г-жо автор,10 реда статия, 10 грешки. Спрете да се мъчите да пишете статии и се преориентирайте към земеделие!
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По македонски йе Кенет.
2
0
 
7
 
! Отговори
Джони Елтън преди 11 години
до 1"където в ролята на Кенет Кларк или по-точно на Супермен,"Ти сега кво, със списвача ли ще спориш!
1
2
 
9
 
! Отговори
Кларк Кент преди 11 години
Кенет Кларк!?!?!?!?